Gå til innhold

Woff

Medlemmer
  • Innlegg

    1 940
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Woff

  1. Evil-Duck skrev (8 minutter siden):

    Uansett viktig å feire de små delmålene og.

    GRATULERER med en solid reduksjon! Tenk på hvor mye mindre kroppen din nå belastes for hvert skritt du tar, hvert eneste åndedrag du gjennomfører! 
    Dette står det respekt av. Å sette egne små mål er viktig for totalfremdriften og at du nå ikke lenger sliter med bivirkningene beviser jo bare at alt fungerer som det skal! Du ligger vel an til å komme deg ned på tosifret før ferien.. Eneste minus blir nå kostnadene ved innkjøp av nye klær, men pengene sparer du opp igjen på mindre mat forbruk! 
    Så forøvrig på nyhetene fra USA at de der har begynt produksjon og salg av mini-posjoner for de av oss som bruker semaglutid.. Mini-pizza.. Jaja, de gjør neppe noe uten at pengene strømmer inn der borte!

    Selv har jeg nå passert 50 kg ned og begynner nå å vurdere hvordan trappe ned forbruket av medisinen sånn at jeg ikke fortsetter nedgangen til 0! :lol:  

    • Liker 1
  2. Nimrad skrev (56 minutter siden):

    Produsentene mener ikke innspilling av høyttalerne, det er bevist ikke har noe for seg. Det er snakk om innspilling av ørene til forbrukeren 😛

    Godt mulig du ikke klarer å lese, men som sagt de eneste to jeg har sjekket skriver det tydelig i sine data om bruk. Dynaudio og Arendal er de nevnte merkene og sakset fra Arendal sin 'bruksanvisning':

    Impedance 4-ohms nominal
    Dimensions without feet 115.0H x 27.5W x 40.0D cm
    Dimensions with rubber feet 116.2H x 27.5W x 40.0D cm
    Dimensions with spikes kit 119.1H x 37.0W x 40.0D cm
    Weight 49.4 (without spikes kit)
    Break-in for optimal performance 50 hours
    Recommended amplifier Up to 500W RMS

    Min utheving / understreking..

  3. Smule8o skrev (5 minutter siden):

    Det som derimot må spilles inn er hjernen, og spesielt dens evne til å tolke annerledes lyd

    Er veldig enig med deg på den biten, men når produsentene råder sine kunder til å spille de inn så gjør de neppe det uten grunn. Selvsagt vil eventuelle FEIL avdekkes i de første sekundene, men innkjøringen gjør mye mer enn å avdekke feil. Å drive elementene til å utføre mekaniske bevegelser i 50 timer er jo nødt til å gjøre endel med de. 
    Det er vel mange som fort drar en sammenligning med innkjøring av motorer også tipper jeg.
    Nå har jeg nylig erfart endringer i min nyeste subwoofer (SVS SB-4000) hvor jeg tydelig hørte forbedringer, og også Arendalene her endret seg merkbart.. At det teoretisk ikke skal skje så mye har jeg faktisk ikke sjekket men kostnadene ved å la de spille et par døgn er ubetydelige i forhold til prisen så hvorfor ikke?

  4. Nimrad skrev (Akkurat nå):

    Linker er neppe lovlig her,

    Forventet ikke det heller da, men hvis du vet om noen filmklipp som har Atmos lyd (eller DTX / Auro 3D) som du kan tipse meg om (pm) sånn at jeg kan SE at det fungerer på nedlastet materiale så hadde det vært kjekt. Alt jeg har funnet lar seg kun dekode opp til 5.1 og det er jo et format som fort blir litt lite..

  5. bshagen skrev (9 minutter siden):

    Den går jeg ikke på

    Veldig bra at vi slipper den diskusjonen enda en gang! Og jeg VET at lyden endrer seg etter å ha gitt mine høyttalere tid (MINST 50 timer ja) på å venne seg til hva forsterkeren min mener jeg bør høre! 😊 
    Akkurat nå koser jeg meg med Dune: Part Two med Atmos lyd i 9.2.4 og med Dolby Vision presentert på min LG OLED65C2..  

    • Liker 1
  6. Nimrad skrev (36 minutter siden):

    De som kun laster ned har tilgang på tapsfri blu-ray utgave altså… 

    Greit nok det tipper jeg, og de hører lyden over de beste de kunne oppdrive av lydplanker også da..  🤣
    JEG snakker om hva det JEG har lastet ned kontra den plata jeg fikk i dag.. Avspilt på et anlegg som dekoder Atmos lyden i 9.2.4! Forøvrig med Dolby Vision bilde.. Ikke noe jeg har funnet på nett iallefall..
    Men sikkert NOEN som har link der dette er tilgjengelig? 

  7. bshagen skrev (6 minutter siden):

    Frem med popcornet igjen her nå :D 

    Har du aldri prøvd å sjekke forskjellen? Viser til at Dynaudio og Arendal anbefaler 50 timer og kan bevitne at jeg hørte fint forskjell på de høyttalerne jeg har både fra Arendal og SVS, sågar STOR forskjell. Å spille inn kabler har jeg derimot ingen tro på da, men spør andre om det! 😊

  8. Woff skrev (På 10.5.2024 den 11:15 AM):

    Dune 2 kommer vel på plate 21/5 og skal da nyytes her i hula.

    Da er Dune: Part Two på plass og nytes på nesten fullt skyv her, utrolig bra og noen hakk bedre enn det jeg har funnet for nedlasting! Atmos-sporet på plata omgir deg fullstendig med lyd, du kjenner bassen og lydene flytter seg naturlig rundt etter filmen! Dere som kun laster ned har nok tapt mye bare på denne filmen.

    • Hjerte 1
  9. Sydvest skrev (4 timer siden):

    On another note.

    Gratulerer med nytt leketøy i heimen!
    En note fra meg: Husk å spille inn høyttalerne! (Arendal anbefaler 50 timer noe jeg er veldig enig i, hørbar forskjell både på de og subwoofere her!)
    Ser at Dynaudio også mener et minimum på 50 timer til innspilling av de anbefales..

  10. bshagen skrev (21 minutter siden):

    Bredden på huset er ca 7m så delt på to (minus litt vegger osv) så vi på ca 3 meter avstand.

    Kan jo bli brukbart det der! Litt trangere enn hos meg, men du skal vel neppe ha det jeg har her heller? Det er jo litt dumt at du får tre dører der, du vurderer vel å sette tv på motsatt vegg enn det som er tegnet?

    • Liker 1
  11. bshagen skrev (12 minutter siden):

    Mister man evnen til å produsere ørevoks over tid, på den avstanden mon tro?

    Kan jeg absolutt avvise ja, produksjonen går som vanlig til tross for mye vind mellom øra her!

    Anlegget spiller absolutt rimelig høyt ja og forsterkeren (Denon AVC-X8500HA) drar det hele problemfritt så langt jeg forstår. 
    Er iallefall herlig å omsider ha 'nok' lyd! 😊

  12. bshagen skrev (1 time siden):

    På 3meters avstand? 😮

    Mine Arendal'er er i følge Audyssey 2,02 og 2,04 meter fra hodet mitt.. Senter er 2,02 meter og sub1 er 2,53, sub2 er 3,07 meter. Surround 2,62 og 2,42, back er 2,55 og 2,40. Front wide 3,11 og 2,92 og front høyde er 2,21 og 2,10 samt back høyde er 2,47 og 2,14.. 

     

     

  13. Fikk The Ballad of Buster Scruggs på blu ray i dag, en meget bra film som BEKLAGELIGVIS Netflix har fått rettigheter til, noe som betyr at skal du ha denne på fysisk media er det nok ikke MANGE vanlige sjapper som tilbyr det. Jeg kjøpte mitt eksemplar fra Kina.. 
    Filmen: Komedie-western som IMDb i tillegg kaller musikal, sang er det men hvert 'avsnitt' er film! 

    Ethan Coen    
    Joel Coen
    Disse to står bak det hele, noe som betyr at filmen er BRA! 
    Anbefales!

×
×
  • Opprett ny...