Jump to content

Emilsen

Medlemmer
 • Content Count

  383
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

132 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3170 profile views
 1. Absolutt! Jeg hadde vært veldig skuffa hadde jeg fått den skjermen.
 2. Ser dessverre ut som hele boksen må byttes hvis det er reléet som er dårlig ja. Et tips kan være å ringe rundt på lokale hugger for å høre om de har en lik bil. Selve boksen trenger ikke å koste så mye. Er du "heldig" og får skru den ut selv så finner du lett ut hvordan du skal bytte den på din egen bil også. Ser ikke så vanskelig ut. Hvis du ikke finner delen på noen huggeri kan du prøve bildelsbasen.se. Ser de har et par sikringsbokser der til rundt 500 kr Ellers har jeg dessverre ingen tips angående feilsøking 😕
 3. Utdyp er du snill Anbefaling til SSD på 1 TB?
 4. Er WD SN750 et godt kjøp på Komplett med BF2042? Har bestilt Battlefield allerede, og kunne trengt en ny SSD. Tenker å avbestille forhåndskjøpet for å få det med SSD'n heller evt. Blir jo en ren rabatt når jeg skal ha spillet uansett.
 5. Hei, Har bestilt flybilletter til Düsseldorf i starten av Desember for en liten ferietur med et par kamerater. Planen var egentlig å dra til Dortmund, men nå er jeg litt usikker på om vi kanskje heller skal til Køln eller Düsseldorf. Noen som har noen preferanser på de byene? Hvor er det mest å se og hvor er det best uteliv? 😄 Ingen av oss har vært i området før. Skal være der fra Torsdag til Søndag.
 6. Men han sa jo at de kunne matche elkjøp? Det er vel det prisløftet går ut på. Eller gjelder det kanskje ikke siden man må være med i medlemsklubben?
 7. Fant en artikkel som sa at vi har produsert 2,9 x 10^21 transistorer ca frem til 2014 (!). 2 913 276 327 576 980 000 000 altså. Eller 2,9 trilliarder. Da begynner det å bli såpass store tall at det er veldig vanskelig å se for seg Tviler veldig sterkt på at vi kan ha produsert flere eksempler av noe annet. Jeg tenkte først på riskorn. Fant en artikkel hvor det sto at vi har produsert ca 505 millioner tonn med ris i 2020. Det er ca 50 000 riskorn i en kg ris. På ett år har vi da produsert 2,525x10^16 riskorn. Hvis vi da sier at vi har produsert så mange riskorn hvert år i 2000 år (noe som er helt feil), så ender vi bare opp med 5,05x10^19 riskorn. Noe som er ganske mye, men det er fortsatt veldig mye færre riskorn enn transistorer. https://www.forbes.com/sites/jimhandy/2014/05/26/how-many-transistors-have-ever-shipped/?sh=5cac82444425 Kan hende matten min er feil, men det høres usannsynlig ut av vi har produsert mer av noe annet.
 8. Selger ser vel ikke hva du betaler med i kassa? 😆 Dette virker som lureri på høyt nivå! Fra Power: Står ikke noe her om at prisløftet ikke kan kombineres med andre kampanjer. Så jeg ville kanskje prøvd å få de til å vise til reglene sine hvor det står at prisløftet ikke kan kombineres med DNB MC kampanje.
 9. Specialists fortsetter å se ut som dritt. Portal redder dette spillet tror jeg!
 10. Jeg har heller aldri hatt noen særlig problemer med Postnord, går som regel mye kjappere enn Posten... Jeg vet ikke om det er noe terminaler/sjåfører som utpeker seg negativt? Utkjøringene jeg har fått fra Rudshøgda har alltid gått smertefritt
 11. De har jo markedsført ganske hardt på at Portal skal være helt fritt, "alt" skal være mulig. Det at man kan velge hvilke soldater som skal spille på en server sa de jo selv i den videoen som de la ut om Portal. Min oppsummering etter betaen er at jeg synes det var ganske morsomt. Såklart litt bugs her og der, men akkurat det kan jeg ikke si at jeg brydde meg så mye om. Det er en beta. Skal heller kritisere det litt mer på release. Helikoptere var veldig morsomt, jeg har ikke flydd så mye i BF3 eller BF4, men kom fort inni det i BF2042. Problemet med at helikoptere er for sterke er at AA missilene generelt sugde. Hvertfall den man bruker som soldat, traff jo nesten aldri selv om helikopteret ikke flaret. Så flere på youtube og som sa det var veldig lett å "out-turne" missilene. Det må fikses. En ting som føltes bra var tanks, det var tilfredsstillende å skyte med, føltes ut som det var skikkelig trøkk i kanonen. Minus for meg må bli spesialister, liker ikke konseptet med alle "klonene". Det ble også ganske vanskelig til tider å se hvem som var på laget ditt og ikke. UI kan kanskje forbedres på det punktet. Også må jeg si at spawn points irriterte meg litt, var veldig ofte at jeg ble drept ett sekund etter at jeg spawnet inn på flere forskjellige flagg. Eller så tror jeg at Portal blir det som kommer til å holde dette spillet populært i lang tid fremover! Da har man absolutt muligheten til å fjerne spesialistene, men samtidig bruke nye våpen osv. Så jeg tror og håper at det meste kan "fikses" i Portal. Blir skikkelig fett å spille Valparaiso og Arica Harbor også!
 12. Saab 9-5 2,3T 2001 mod + Sprek og morsom å kjøre med 280 hk. Komfortabel. - Motorras, turboras og manifold sprakk. Kostet meg alt for mye penger. 3/10. Audi A4 1,9TDI Quattro 2004 mod + Bra kjørekomfort, uslåelig quattro, veldig morsom på vinterføre. Gikk helt greit med chip. - Ble en del rust på skjermer etterhvert, forstillinga trengte slitedeler periodevis. Hadde denne bilen i litt over 4 år, kjørt ca 100k km. Dro på roadtrip gjennom Tyskland og fungerte strålende. Generelt var det en veldig billig bil. 7/10. BMW F31 LCI 318i 2016 mod + Veldig god å kjøre, går billig til tross for bensinmotor med turbo. 0,55 på langkjøring, 0,65-0,7 i det daglige.. Greit med plass. Relativt billig i innkjøp. Morsomt med rwd på vinter. - Ønsker meg større motor. 8/10.
 13. Da regner jeg med du mener sett, som visuelt? Kan vel for så vidt si meg enig der, men selve serien nådde ett bunnivå for meg. Når du kun skal ha action og skyting hele sesong, prøv å gjør det litt bedre. Blir nesten flau over at det mulig å levere noen så dårlige actionscener når det kommer til våpen og skyting...
 14. Mange RTX 3070 og 3070ti tilgjengelig hos komplett nå. Suprim X og Rog Strix også. Prisene er kanskje ikke gode nok til å ligge i varslingstråden... I dette øyeblikk er det 169 kort av forskjellig sort tilgjengelig. Bestilte meg selv et 3070ti fra Zotac til 10k... Alt for dyrt, men må ha et kort til BF2042.
 15. Refresha siden hvert sekund ett minutt før kl 14. Fikk aldri lagt i handlekurven Proshop
×
×
 • Create New...