Jump to content

Emilsen

Medlemmer
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

229 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3941 profile views
 1. Men det er vel ingen biler som er registrert som B hvis totalvekt overstiger 3500 kg. Da blir det C1(E) som gjelder.
 2. Rått! Klarte også å sette et livebet på Brentford 30 sekunder før de scorer med 32 i odds 😂
 3. Kmag på pole altså, for en kvalifisering! Årets beste 😁
 4. Har aldri hørt noe lignende. Bor du midt inne på Finnmarksvidda kanskje?
 5. Ser en del innlegg i strømgrupper på Facebook nå hvor folk har samme avtale som TS her og plutselig har fått veeeldig store strømregninger for oktober. Ser de fleste skriver de ikke er klar over å ha en "fastpris" avtale. Fjordkraft håver inn millioner av kroner på dette fra uvitende forbrukere dessverre... Med billig strøm nå i første halvdel av november kan mange også forvente seg en dyr regning om en måned hvis de ikke tar grep med en gang. Du velger absolutt ikke selv hvem som leverer strøm til deg. Det er det netteier som gjør. Det du velger er hvem som skal få lov til å fakturere deg og prøve å tjene penger på deg.
 6. I følge lånekalkulator hos DNB vil et fullfinansiert billån på 500k koste deg ca 90k i renter over 5 år. Dette er med 7,1% effektiv rente. Her vil du jo også få et avdrag på 10k i mnd. Kan ikke ta ut fra fond for å betale dette. Det er jo vanskelige tider å investere i nå, ser jeg på fondene til DNB i år er det ingen av de som er i pluss faktisk. Husk at du må skatte av gevinst på fond, og på renter så får du fradrag på skatten! Fond over 5 år med 5% årlig avkastning i dag vil du ha tjent ca 105k. Med skattefradrag og skatt på fond så vil du tape mot 7% effektiv rente. Det er definitivt stor risiko nå.
 7. Som alle andre sier, du har blitt lurt av Fjordkraft her. Du har en avtale med en hinsides pris! Du betaler over 3 ganger så mye pr kWh som du skulle ha gjort. At disse selskapene har lov til å drive med dette er helt bak mål, maken til kynisk drittbransje som aldri skulle eksistert! Det eneste disse firmaene gjør er å viderefakturere for en tjeneste de ikke kan påvirke eller har noe eierskap til. Hvorfor skal vi liksom ikke kunne bli trekt en spotpris fra nettselskapet på samme måten som vi betaler nettleie? Helt hårreisende.
 8. Jeg mener at en Model 3 er det "eneste" alternativet til en fullverdig bil nr 1 for de som kjører en del hvis man skal ha det "billigst" mulig. Har kikket en del på elbil selv, og utenom model 3 så ender jeg fort opp med å se på biler i prisklasse 500-600k for å finne noe som matcher rekkevidde og egenskaper.
 9. Veldig morsomt å se på United om dagen. Må si meg veldig fornøyd med alle overgangene inn til klubben i sommer! Kjedelig med Varane i dag, tør ikke håpe noe... Både Sancho og Rashford har skuffet litt de siste kampene, vet jo begge har det inne i seg, men må finne frem til det. Trenger definitivt en midtspiss inn i januar. Noen som har spennende ønsker i det neste vinduet?
 10. Så nettopp et meget bra review av et headset som gjør akkurat det du spør om. https://youtu.be/G12Zx6cR2XE
 11. Du har kjørt med lysbryteren i riktig posisjon? Ser hver dag mange som kjører med bryteren på 0 og kjører uten baklys i mørket.
 12. Men utgangspunktet var jo next level rig til 10k? Må jo ha mer der og. 6,5k så får du en bedre rig med en bilstol. 8k så får du en rig med lik stol som nlr eller en annen bøttestol 😄
 13. Nå er det morsomt å se på United! Synd scoringene uteblir sålangt...
 14. GT1 Evo + billigste triple skjermfeste + Vario vesa fester blir ca 11k ferdig momset inn med frakt i Norge. Girspak-holder og gummiføtter følger med i GT1 Evo. Trenger kanskje en adapter til shifter, spørs hva du har. Men er jo veldig fleksibelt da du kan montere som du vil. Sportsstoler med understell kan man få fra 500 kr og oppover. Unødvendig å legge igjen mye penger der hvis man er på budsjett. M-sport stoler fra mange generasjoner BMW anbefales sterkt 😄 Men det følger jo ikke med skjermstativ på den nlr cockpiten han linket til. Prisene jeg kommer med her på sim lab er med frakt og mva.
×
×
 • Create New...