Gå til innhold

smergel

Medlemmer
  • Innlegg

    187
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av smergel

  1. Per definisjon. Nei det er ikke en Ghetto/Slum
  2. De er offentlige ansatte og om du legger tlf i brystlomma f,eks og ikke sier ifra att du filmer så burde det gå greit. Har funka for meg ihvertfall. Audio lyd kan man også bruke som bevis om man spør Politimennene/Kgb om deres skilt nummer og navn så man får det på audio.
  3. Han satt baki en limousin med en reporter, og ble spurt om sin oppvekst og hvor han vanket/bodde. Da svarte han i Ghettoen . Og hvor var det spurte reporteren. Grorud dalen svarte han.
  4. Pål Tøien, kjent under artistnavnet OnklP, er en norsk rapper fra Asker. Tøien bodde i Asker til han var tolv år. Deretter flyttet han til Lillehammer hvor han hadde sin ungdomstid. I 18-årsalderen flyttet han til Oslo. Jaja, om folk vil høre på en rapper som lyver om sin oppvekst for å tjene mer penger så vær så god. Jeg synes musikken er viktigere, og den burde tale for seg selv. Ikke ljuge til seg. Da kan jo jeg som også er musiker lyve om hvor hardt og fælt jeg hadde det som ung. Men jeg legger mer stolthet i min musikk uten å lyve. Og jeg gjør det ganske bra. Trenger talent for å lage musikk, ikke løgner.
  5. Veldig fin restaurering av den Honda mt5`n 👍👍🏍 Hadde en slik når jeg var 17 år gammel. Ordentlig gøy å se på att folk som deg fikser istedenfor å kaste. Resultatet taler for seg selv 🏍🙂 Helt Glimrende.
  6. Det er ingen Ghettoer i Norge eller i nærheten av det, så der er vi enige. Ja , det er jo noen områder som man burde unngå spesielt om man er en kvinne. Tenker på voldtekt og lignende. Det er godt mulig Onkel P er fra Lillehammer, men under intervjuet så sa han att han hadde vokst opp i "ghettoen" Grorud dalen . Hehe, teker bare det att å skryte på seg gatecred ved å si noe slikt må jo slå tilbake på ham 🤣.
  7. Jo men poenget mitt er jo att det er ingen Ghetto i Norge. Vi er ganske så langt ifra det med dette snobbete landet der de rike går fri og de fattige betaler. Henviser bla, annet til han Politikeren som stjal briller og kom med en dårlig unnskyldning, som han trakk tilbake. Også ble han tatt igjen for å stjele. Tror du han får noe straff ? Får vel ett klapp over hånda men ikke mer. Men nå går jeg litt vekk fra det jeg mener her. Husker jeg så ett intervju med den såkalte rapperen Onkel P, der han rett og slett sa att han vokste opp i Slummen/Ghettoen. Da reporteren spurte hvor ? Så svarte han Grorud Dalen !!! 😂🤣🤣🤣 Har aldri ledd så godt og lenge. Folk i Norge burde skamme seg når de sier slike ting som Ghettofiseringen i Norge.
  8. Jeg blir ikke lengre overrasket over å høre att en politiker har gjort noe straffbart eller løyet. Men det jeg synes er direkte kvalmende er att jeg nettopp leste att nå må vi støtte Moxnes da han lider av en psykisk lidelse. Å stakkars ham 😟. Den første forklaringen han kom med sa han selv var en dårlig unnskyldning. Nå som hodene der har tenkt litt så har de kommet frem til att han har en psykisk lidelse. For hvem kan egentlig si noe om det ? Denne karen ihvertfall ! Er så dritt lei å høre på unnskyldninger fra disse korrupte Stortings ansatte rasshøla . Om du eller jeg hadde blitt tatt for det samme som han har blitt tatt for så skal jeg love dere att vi hadde fått masse bøter og ett rulleblad. Mens han skal nå gå til profesjonell hjelp........ HÆ ? Straff ham ,kast ham ut av politikken. Dette kommer til å bli dysset ned uannsett . Om 3-4 mnd er han sikkert tilbake i en annen jobb som gir like godt betalt. Sier ikke att han ER korrupt, men korrupsjon følger penger, og det er noe Norge har mye av.
  9. Ok, la oss kalle det en slum istedenfor da. Å se eller fortrenge noe blir veldig vanskelig for meg da jeg er i Oslo og ser med mine egne øyne hvordan det er å leve i Norge. Det er mye dop, som f,eks Heroin, Amfetamin, Kokain o.s.v. Men det å si att vi har en ghetto "slum" eller masse mennesker som bor i telt langs gaten eller folk som går rundt som Zombier har jeg ennå ikke sett. Eller att mange mennesker må bo i bilen sin p.g.a att de mistet jobben under Covid krisen. Du burde skamme deg ! Ta en titt på You Tube. Gå inn på tranq i Philidelphia, Detroit, New York, Chicago og se hva en ghetto "Slum" virkelig er . Eller de som bor i slummen i Afrika, det er en Ghetto eller slum da ettersom du ikke liker ordet ghetto. Skjerp deg ! DU er for bortskjemt. Har du vært i Brasil eller Afrika ? Det har jeg, og jeg kan si deg att det værste stedet i Norge er som Himmelen for de der nede. Jeg hører jo om hva som skjer i Norge og man kan jo ikke regne med att ett hvilken som helst land har 0 kriminalitet. Shit Happens her og men i forhold til andre land så er det småtteri. Jeg husker når de folka på trikken ble stikki ned av en gal mann fra Somalia. Poeget mitt er att du regner med 0 kriminalitet. Det er veldig naivt. Vi er alt for bortskjemte her i Norge.
  10. Ja, kriminalitet er det jo. Men du burde kanskje dra til Oslo og se med dine egne øyne istedenfor å lytte til en radio eller twitter meldinger. Bare ett tips.
  11. Jeg er i Oslo 2-3 dager i uken for å snakke med de som har det verst. Det betyr att jeg oppsøker de verste stedene i Oslo. Og det er ingen ghetto der, masse narkotika som Heroin. Dette er problemet. Heroin, piller, amfetamin o.s.v. Så jeg vet hva jeg prater om. Det er problemer i Bergen og Trondheim også, dette vet jeg. Men det er vel du som får ta av deg sky lappene og se hva som egentlig skjer. Og det var ikke jeg som startet å bruke ghetto ordet her heller.
  12. Og hvor er disse problemene økende ? I våres byer ja. Jeg bor i Lillestrøm by og bor 10 min unna Oslo. I fremtiden så har jeg ingen problemer med å forstå att det kommer til å komme Ghettoer. Men om det er ghettoer i Norge nå er bare bullshit. Vi er altfor bortskjemt og snobbete i dette landet .Hva karaktiserer du som en Ghetto i Norge ?
  13. Har bodd i Norge hele mine 48 år. Og det er ingen Ghetto i Norge ! Herregud, hva er det du tenker ? Man blir ikke skutt om man går på gaten i Oslo, Bergen el Trondheim. Man blir ikke ranet når du står i ett veikryss i Oslo med bil og venter på Grønt lys. Og man kan bevege seg fritt overalt i Oslo uten problemer. Er veldig sikker på att du ikke vet hva du prater om. Jeg har vært i New York da min datter har en Amerikansk Mor. Så vi er på besøk der 2 ganger i året. Neste gang jeg er der så skal jeg filme Ghettoen i New York og legge det inn her så du ser det selv, el gå inn på You Tube, der ser du ghetto,men ingen fra Norge. STOR FORSKJELL fra Norge. Skam Deg, Snobben. Om en kar fra en ghetto i Amerika el ett annet sted hadde lest, så hadde han vel ledd seg i hjel av det du skriver.
  14. Jeg skjønner ikke helt problemet her. Om ingen hadde tatt vaksinen hadde langt flere gått bort. Husk att denne medisinen ble fremstilt på bare 1 år. En kamerat av meg som er 36 år gammel fikk Covid før vaksinen. Han sa til meg att det var ett mareritt og han følte att kroppen råtnet fra innsiden med store smerter. Han klarte seg heldigvis. Når det kommer til om man burde tatt vaksinen så er det ett helt klart JA fra meg.
  15. Om du vil se en Ghetto. Så se på Los Angeles, New York o.s.v. Det verste stedet i Norge å bo, er som Himmelen for de stakkars fattige i land med ghettoer . Om det kommer en Ghetto om 10 til 20 år ,det kan nok stemme. Men ikke ennå. Vi er veldig heldige å bo i dette landet. Problemet i Norge er Snobber. Det har blitt alt for mange av snobber i dette landet. VI er bortskjemte. Våres forfedre hadde snudd seg i graven.
  16. Og hva er det ? Elvis hadde noe som har gått i glemmeboken ang Musikk. Stort Talent. Tix tax`s har ikke gjort noe annet enn å være en forferdelig artist. Skulle likt å høre ham synge uten voice over 🤣. Han er De Lux. Pizza mannen 😂 Folk som han og selskaper ødelegger musikken.
  17. Om jeg treffer ett dyr så går det utover meg . Jeg har bodd i Hakadal der det var Elg påkjørsel ca 2 ganger i mnd selv om folk hold fartsgrensen. Om Politiet har fartskontroll så går det utover meg. Og i tillegg når man kjører i ca 270-300 km så sjekker man jo selvfølgelig veien før man gir gass. Det vil si att om jeg kjører strekningen jeg skal kjøre så sjekker jeg en gang i vanlig fart både Nordover og Sørover først.
  18. Jeg har også kjørt så fort att det ble fengsels straff på en Motorvei kl 03.00 på natta i en Audi Rs 4. Hvem kan jeg skade da foruten meg selv ? Hadde det vært en Politimann el politiker så tenker jeg det hadde blitt dysset bort eller han kunne kjørt videre med en uoffisiell advarsel. Politi tyster ikke på Politi. Og politikern har mange nok "bekjentskaper "til å vente ut saken eller noe annet. Husker jo att Fru Hagen kjørte ned slottstrappa. Man er enten blind el full når en klarer noe slikt. Politiet tok jo ingen prøver av henne før hun var hjemme. Hadde dette vært en av oss så hadde vi mistet førerkort, bot, fengsel og kanskje til og med samfunns straff og måtte ha blitt med for en blodprøve/blåse i alkometer. . Jeg er så jævla dritt lei av att de rike går fri. Jeg krasjet en gang med bilen min som jeg nettopp hadde kjøpt i ca 50 km i timen til full stopp. Jeg hadde drukket 2 Øl og fikk fengsels straff, bot, mistet førerkort og samfunns tjeneste. Det første jeg gjorde var å løfte kjæresten min ut av bilen og ringte ambulanse. Når han skiløperen Petter Northug kjørte beruset og fløy over en rund kjøring og krasjet så løp han vekk ifra sin kompis som lå i bilen skadd. Han fikk som straff en fotlenke og en bot, som han Garantert har mer enn nok kr til å betale. Stor forskjell på om du er rik el fattig her til lands.
  19. Så til lspørsmålet, er f.eks. Groruddalen en "ghetto" ? NEI det er den ikke. Jeg bodde der for 4 år siden og det var da helt ok å bo der.
×
×
  • Opprett ny...