Jump to content

ANB'1

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

210 profile views
 1. Noen her som kan fortelle litt om hvordan egnethetsvurderingen ble gjennomført digitalt? Har vært igjennom "vanlig" opptaksrunde før, men kom ikke inn pga karakterer. Er veldig spent på hvordan intervjurunden blir over telefon..
 2. Jeg tror ikke det vil ha noen særlig stor påvirkning. "Best case" vil snittet bli ca det samme som i 2020. Det er jo så klart bare kvalifisert gjetting. 😄 Alltid vanskelig å forutse snittet.
 3. Jeg håper det du sier stemmer med at ikke så mange søker rett fra vgs til phs. Spennende artikkel på politiforum i dag. https://www.politiforum.no/phs-politihogskolen/fordeling-av-politistudenter---frykter-at-oslo-fjernes-som-hovedsete/209943?fbclid=IwAR2zeCnQ-lqS1Adju0QzQDOgMS295oTaA7qWHflF_LMMYSzITq37OyRvqfQ
 4. Tror vi snittet vil påvirkes noe særlig av at «corona-kullet» som ikke søker med eksamenskarakterer kan søke i år?
 5. Jeg satser på Bodø ja 😁 Kommer jeg inn i Stavern blir jeg veldig fornøyd, men det viktigste er å få plass på et av studiestedene! Jeg krysser fingrene for oss begge!
 6. Fristen for å melde seg opp til privatisteksamen er idag så vær rask! Jeg tror at 52.4 skal holde for Bodø. Det har aldri økt så mye noen gang og det kommer det ikke til å gjøre i år heller. Hvis snittet øker så drastisk er det som en konsekvens av noe annet drastisk (kutt i studieplasser o.l.) I og med at det ikke er fysiske tester vil kanskje konkurransepoengene bli noe høyere, men det er ikke på de fysiske testene de luker ut flest folk. Det er gjennom intervju og pc tester. Derfor vil nok ikke det at de fysiske testene er avlyst påvirke så mye som man kanskje er redd for. Og husk at dersom du stiller likt som en annen søker i konkurransepoeng, er det den som er eldst som får plassen. Så klart er dette hva jeg personlig tenker, men kanskje det kan hjelpe med å roe nervene litt. Jeg har selv 53.
 7. Høres ut som det er en del med høye konkurransepoeng. Vil tro og håpe at rundt 54 skal holde for Bodø. ☺️
 8. 53 er det jeg har nå. Vurderer om jeg skal ta opp et fag for å øke til 54. Jeg regner med at 53 skal holde for en av skolene, men er så kjedelig å risikere noe..
 9. Hvor høyt karaktersnitt har dere som søker i år?
 10. Beklager hvis jeg misforstod spørsmålet ditt. Dersom man ikke kan vise til generell studiekompetanse med minimum karakter 3 i norsk innen 01. Mars har man ikke mulighet til å ettersende dette. Det betyr at hvis du ikke har et fullført vitnemål må du dessverre vente til neste år.
 11. Alle studiesteder, også politihøgskolen skriver at det er mulig å ettersende forbedring av karakterer. Det skal derfor ikke være noe problem selv om tiden er litt knapp. Det viktigste er at du har et snitt nå før 01. mars som lar deg delta på opptaksprosessen. Jeg personlig fikk mitt vitnemål 1,5 uker etter at jeg ba om det fra min vgs.
 12. Tror nok at opptaket blir som normalt så sant situasjonen rundt corona ikke har forverret seg. Når det gjelder de fysiske opptaksprøvene blir du kalt inn til disse på bakgrunn av karakterene dine. Det er kun de med best karakterer som får ta de fysiske testene og de som består disse blir samme dag meldt opp til intervju.
 13. God jul og godt nytt år folkens! Gleder meg til studiestart med dere til høsten! Håper vi blir en fin gjeng her inne som kan støtte hverandre gjennom opptaksprosessen og kalle oss politistudenter til slutt!
 14. Det er det jeg også tenker, men man kan jo aldri vite. Beroligende å høre at det er fler som deler tankegangen. :) Takk for svar!
 15. Vet det alltid er et årlig diskusjonstema, men har noen noen tanker om hvordan snittet vil komme til å utvikle seg på de ulike studiestedene? Er interessant å høre hva dere andre tenker. Burde jeg ta opp noen fag når jeg nå har 52,7? Tenker jo da så klart på Bodø eller Stavern.
×
×
 • Create New...