Jump to content

ViPeR

Medlemmer
 • Content Count

  444
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 :)

About ViPeR

 • Birthday 07/16/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Shortingen øker fremdeles dag for dag, så dette kan virkelig bli eksplosivt. Jeg har allerede tatt ut det jeg kjøpte for på 9 dollar. Så da får resten stå i påvente på short squeezen.
 2. Artikkelen fra S3 Shortsight er bs.
 3. Jeg har ikke prøvd det nei. Men har selv en BMW e61 stasjonsvogn, og det er mulig å sitte imellom 2 barneseter i den (selv om det er veldig trangt). Og jeg vet at Skoda Superb er en større bil enn min BMW. Men så er jo alle barneseter forskjellige med tanke på hvor mye de bygger ut i bredden.
 4. Skoda Superb er jo kjent for å ha veldig god plass i baksetet så den er vel en god kandidat om man ser på dine kriterier. Ser ut til at det skal være mulig å få en 2016 modell innenfor din pris-range, men du må nok være forberedt på å betale nærmere 250 000 enn under 200 000.
 5. Helt enig med trådstarter. Dette med hva som faktisk er rasisme har jo sklidd helt ut. Når det ikke er lov å nevne hudfargen til folk (foruten om fargen hvit) så har ting gått for langt. Det å bli krenket på vegne av andre er jo også noe som har tatt helt av.
 6. Hei. Anbefaler deg å gå for AMD istedet for intel nå, da AMD gir mere bang for the buck. Forslag til komponenter: Ryzen 3600 (kjøler inkludert) Asus ROG Strix B450-E Gaming Corsair 16GB ddr 4 3200 RAM GTX 1660 super er et duganes kort så lenge du ikke har tenkt å spille med 1440p oppløsning.
 7. Er det noen av dere som har fått tak i den originale oculus link kabelen? isåfall, hvor?
 8. Hei! Da har jeg også startet å folde. Folder bare med GPU (GTX 1080ti) da det ser ut til at CPU folding ikke har mye for seg. Men, jeg ser i task manager at GPU load bare ligger på ca 40-45%. Hva er grunnen til dette?
 9. Stillingstittel: IT-Konsulent (Statlig sektor) Erfaring: 7 år Sertifisering: ITIL Foundation Arbeidsoppgaver: Applikasjonsdrift med fagansvar Utdanning: Fagbrev i IKT-Driftsfag Årsinntekt: Fastlønn på 535.000 + 90.000 i vaktillegg. Overtid kommer utenom.
×
×
 • Create New...