Jump to content

ViPeR

Medlemmer
 • Content Count

  447
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 :)

About ViPeR

 • Birthday 07/16/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stillingstittel: Senior Systemingeniør Sektor: Statlig Arbeidsoppgaver: DevOps Erfaring: 10 år Alder: 36 Utdanning: Fagbrev IKT-Servicefag Årsinntekt: 680k + 120k vakttillegg Sted: Trondheim
 2. Hvorfor diskuterer vi egentlig om USA er "snill" eller "slem"? Uansett hva USA har gjort tidligere så er det Russland som er skurken denne gangen, og det Putin driver med er rett og slett hårreisende.
 3. Stillingstittel: Tjenesteutvikler\Tekniker Alder: 35 år Erfaring: 8 år Lønn: 600k årslønn + 100k vakttillegg Ansettelsesform: Fast ansatt offentlig Utdanning: Fagbrev IKT-Servicefag Sertifiseringer: ITIL
 4. Shortingen øker fremdeles dag for dag, så dette kan virkelig bli eksplosivt. Jeg har allerede tatt ut det jeg kjøpte for på 9 dollar. Så da får resten stå i påvente på short squeezen.
 5. Jeg har ikke prøvd det nei. Men har selv en BMW e61 stasjonsvogn, og det er mulig å sitte imellom 2 barneseter i den (selv om det er veldig trangt). Og jeg vet at Skoda Superb er en større bil enn min BMW. Men så er jo alle barneseter forskjellige med tanke på hvor mye de bygger ut i bredden.
 6. Skoda Superb er jo kjent for å ha veldig god plass i baksetet så den er vel en god kandidat om man ser på dine kriterier. Ser ut til at det skal være mulig å få en 2016 modell innenfor din pris-range, men du må nok være forberedt på å betale nærmere 250 000 enn under 200 000.
 7. Helt enig med trådstarter. Dette med hva som faktisk er rasisme har jo sklidd helt ut. Når det ikke er lov å nevne hudfargen til folk (foruten om fargen hvit) så har ting gått for langt. Det å bli krenket på vegne av andre er jo også noe som har tatt helt av.
×
×
 • Create New...