Jump to content

elementsav

Medlemmer
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About elementsav

 • Birthday 04/30/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4473 profile views
 1. Vet ikke om det er jeg som gjør feil. Men under "fulgt innhold" så ønsker jeg at nyeste oppdatert tråd kommer øverst. Ønsker også å komme til siste innlegg som jeg ikke har lest, nå havner jeg bare på første siden. EDIT: Jeg fat utav det, det ligger under "mine aktivitetsstrømmer" Var bare jeg som var på feil plass EDIT2: Kommer til siste innlegg i trådene jeg følge. Er det ikke mulig å komme til sist leste innlegg?
 2. Har sett og lest på en god del. Men kan ikke si jeg har funnet noe som er bedre og billigere til mitt bruk, en de nevnte xiaomi telefonene. Vil jeg ha dårlig dekning rundt forbi med bare 3g tale? Og kan det være mulig i fremtiden at xiaomi kan få støtte for 4g tale på de nåværende telefonene?
 3. Grunnen for at jeg ikke tok med mi 9 var fordi den hadde lavere batteri. Da heller jeg vel mest mot mi 9t pro. De punktene som er negative for meg må da bli. ikke bildestabilisering ikke trådløs lading ikke 4g tale Men dette er nok ting jeg fint kan leve med Setter jeg denne mi 9t pro opp mot huawei p30 pro så ser jeg ikke helt at denne er verdt -3000kr mer mor min del. Hva er det "t`en" står for? bedre eller dårligere modell? I utganskpunktet så er det beste telefon til under 5000kr jeg ser etter, men jo billigere jo bedre. hoved kriteriene mine er stort batteri, rask telefon, grei skjerm og at den kan vare en stund før den trenger skiftes ut.
 4. Etter flere år med Samsung s6. Må jeg nå se meg etter ny telefon, da batteri er dårlig. Ønsker derfor en med greit batteri og som er rask i bruk. Har kommet frem til at xiaomi er mye for pengene, så vurderer disse 3. Xiaomi mi 9 lite Xiaomi mi 9t Xiaomi mi 9t pro Hva er fordelene og ulempene her? Jo billigere jo bedre. Men har telefoner lengst mulig, så kan fin betale litt mer for en, hvis den er mye bedre. Så hvilken bør jeg gå for?
 5. Sjekket opp noe lignende selv. Da var 2 av de 3 kameralinsene falske, android systemet var av en mye gamlere type som var skjult. minne var av en treg type. Mer gadd jeg ikke sjekke, for da visste jeg at dette ikke var noe å bruke mer tid på. Telefonen så ganske lik ut som den på bilde, så mulig det er samme greiene. Styr unna!
 6. Skjermen min skrur seg av etter 1min. Når jeg setter det til 20min så fungerer en liten stund, eller til disse 20minuttene har gått. Så endrer den seg selv til 1min igjen. Veldig irriterende! Skal sies at dette skjedde etter jeg skrev inn powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 i CMD for å aktivere en strømstyringsplan.
 7. kjøpte en windows 10 nøkkel for -30kr fra ebay for 2 år siden. Når jeg skulle registrere den, så fikk jeg opp at den var til en annen versjon. Tok kontakt med selger og fikk ny riktig nøkkel dagen etterpå. Sjekket i CMD om den var tidsbegrenset, men stod at den varte evig
 8. Vet ikke om denne har vært delt tidligere. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=142961642 "NB! Ble akkurat ødelagt da jeg vasket med vann for å gjøre klar til å selge den."
 9. Takk for rask hjelp. Vil i første omgang vente å se om jeg kan få tak i et brukt kamera til en billig penge. Hvis ikke så får jeg prøve å levere inn til noen proffe. Er det noen programmer/fremgangsmåter som kan anbefales hvis jeg skal gjøre dette selv?
 10. Vil det bli mye bedre kvalitet om jeg leverer filmene inn? Er snakk om 6-7 kassetter. Vil det fungere bra, om jeg kjøper et brukt kamera og en sånn billig 2-300kr dings til å overføre video til pc`en?
 11. Ønsker å få overført filmer fra barndommen over til pc`en. Dette fra et gammelt kamera som jeg ikke får til å fungerer lengre. Kameraet er Canon E200 med kassettene Hi8. Ønsker egentlig å finne en løsning som jeg kan gjøre selv, og som forhåpentligvis ikke er for dyr. Ting jeg har kommet frem til som kan fungere. Kjøpe et brukt kamera og capture card. VHS spiller, VHS adapter og capture card. Er det andre måter og gjøre dette på, eventuelt hva og hvor bør jeg få tak i? Hva er billigste måte å gjøre dette på?
 12. Kjøpte mitt 1080ti Asus Strix oc for 5300kr for 2 måneder siden. 1år gammel med kvittering. Fungerer som bare det!
 13. Hadde 2 crucial mx300 i raid 0. byttet disse ut med en m.2 disk. Prøver nå å koble til de gamle ssd`ene igjen. men får ikke lest de av. står at de er i RAW. Hvordan fikser jeg dette enklest mulig? Har ingen viktige filer innpå.
×
×
 • Create New...