Jump to content

elementsav

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

About elementsav

 • Birthday 04/30/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5808 profile views
 1. Har installert windows flere ganger. Startet kun med steam og csgo. Kjøpte meg en laptop også med rtx3070. føles ikke 100% der heller. Prøvde å installere ubuntu på ene maskinen. skrev in noe jeg fant på nett, slik at oppløsningen ble riktig 1080p. usikker på om alt var som det skulle mtp optimalisering og drivere. men var ikke i orden der heller.
 2. Tastatur: logitech g810 mus: razer viper wireless prøvde gammelt utsdyr med Tastatur: logitech g15 mus: logitech g502 er fortsatt ikke smooth. da er det bare skjermer, display kabler, rtx serien og eventuelt strøm til leiligheten igjen som jeg vet fysisk hvertfal
 3. Har både satt timings og clock ihht specs, og kjørt "nøytralt" Den første pc`en kjøpte jeg brukt i 2017 og har fungert fint frem til for tja, rundt 1år siden. men når flere maskiner føles på samme måte nå, så synes jeg det virker rart. Den siste maskinen er jo ferdigbygd og ser ram kjører på 2933 som vel burde funke greit. Sitter i stua å gamer. Har prøvd maskinen på kjøkkenet, med samme feil. Setter pris på alle skudd i blinde, for ingenting virker logisk her lenger.
 4. Maskin 1 og 2 hadde samme ram, ssd og skjermkort. Maskin nr 3 er jo elt ny. med alt nytt ferdig bygget. Jeg skjønner ingenting her.
 5. Maskin1: 6700k, 32gb ram 3200mhz, prøvd med både rtx3060 og rtx3070 m.2 ssd Maskin2: 5900x, samme ssd og samme 32gb ram fra forrige maskin (testet med en brike også) Maskin3: https://www.netonnet.no/art/gaming/gaming-pc/stasjonar-gaming-pc/medion-erazer-engineer-p10-md35035/1017236.11514/ og denne jeg sitter på akkurat nå.
 6. Kom over den tråden selv. Nappa av alt som var mulig fra hovedkortet. Problemet forsvant ikke 😕
 7. Skjermene er 1. Asus ROG Swift PG278QR 2. Optix MAG272
 8. Offline også ja. Går mest i csgo her, men offline mot boter er like dårlig.
 9. Har 2 skjermer, og har prøvd begge hver for seg. Begge er 165hz, en 1440p og en 1080p displaypot kabler som medfølgte blir brukt.
 10. Hei. Begynner å bli ganske oppgitt her! Problemet er at jeg har lagg og stutter når jeg spiller. Usikker når jeg ikke spiller. Føles også ut som lav hz. Gamle pc`en med 6700k har stutter og lagg. Bygget meg ny pc, med 5900x, her er det også stutter og lagg. Kjøpte meg en ferdig pc. med 11700f og 3060ti. Samme problem her også Vet ikke om mer jeg kan gjøre, eller hvordan jeg kan løse dette. Skjerm står på 165hz - gsync er av - har prøvd å cape, og uncape fps Får høye verdier i latencymon på alle maskinene også, men om det er her hovedproblemet ligger vet jeg ikke. Har googlet meg frem til flere som har samme problem, uten å bli noe klokere. Noen som har vært boti lignende, eller har et godt svar?
 11. Hei. Kjøpte meg nylig en BMW F10 2010 Fronthøyttalere er sprengt, så trenger nye! Hva skal jeg gå for? Ønsker å holde pris lav, så lenge det er bedre en det som står i nå! Var innom bilradiospesialisten. De sa at jeg måtte skru ut høyttaler i døra for å finne riktig, da det var 2 typer feste på disse. Men kunne tenkt meg å bare bestilt riktig med en gang, for så å ta demontering og montering på samme tid. De anbefalte audison. Vurderer å oppgradere forsterker i andre omgang, men hvilket merke og pris må jeg opp i her, bilradiospesialisten anbefalte audison her også. Har utsdyrs pakke "S0676HiFi loudspeaker system"
 12. Min far har en samsung UE55D6750 og ser tv sendinger fra en cam modul i tv. Lyd er koblet med rca fra tv til reciever. Koblet til en cromecast i tv, men uansett hvilken hdmi input som velges på tv, så er det kun lyden fra tv sendingen som kommer igjennom. Bildet fra cromecasten får ikke lyd. Når spotify testes, så er det samme problem. Bare at da hakker tv lyden noe veldig. Jeg har rast over alt av innstillinger, men ser ikke noe som ikke skal stemme der. Noen som har vært borti dette før. Eller vet hva problemet kan skyldes?
 13. Vet ikke om det er jeg som gjør feil. Men under "fulgt innhold" så ønsker jeg at nyeste oppdatert tråd kommer øverst. Ønsker også å komme til siste innlegg som jeg ikke har lest, nå havner jeg bare på første siden. EDIT: Jeg fat utav det, det ligger under "mine aktivitetsstrømmer" Var bare jeg som var på feil plass EDIT2: Kommer til siste innlegg i trådene jeg følge. Er det ikke mulig å komme til sist leste innlegg?
 14. Har sett og lest på en god del. Men kan ikke si jeg har funnet noe som er bedre og billigere til mitt bruk, en de nevnte xiaomi telefonene. Vil jeg ha dårlig dekning rundt forbi med bare 3g tale? Og kan det være mulig i fremtiden at xiaomi kan få støtte for 4g tale på de nåværende telefonene?
×
×
 • Create New...