Gå til innhold

Fnix

Medlemmer
  • Innlegg

    1 481
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

8 533 profilvisninger

Fnix sine prestasjoner

422

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sesongpass hører ikke hjemme på single player spill. Multiplayer spill med live content er en helt annen sak å støtte.
  2. Fallout 76 er forøvrig gratis på Prime gaming. Både til PC og Xbox. Anbefaler folk å prøve, det er et helt annet spill enn når det ble lansert.
  3. Helt enig i hele innlegget ditt. Og jeg tipper om mobilspill var med i undersøkelsen, så vil de ha en økende trend av tidsbruk. Og mest sannsynlig spiser mobilspill tid fra PC spillinga.
  4. Spilte selv på den "uoffisielle norske" serveren Burning Blade som troll rogue da spillet kom. Ble også første troll rouge til level 60. Men likte bedre klassen shaman, spesielt når det bare var horde som hadde den. Fantastiske minner fra den tiden. Var med i guiden "Elite Legion" som var helnorsk, hvor vi også spiste opp en del andre norske guider.
  5. E3 var kultur og jeg husker at å besøke denne eventen sto høyt på ønskelista når jeg var ung. Men det ble mindre og mindre aktuelt da de la på mer og mer begrensninger på hva som skulle være lov og ikke, som f.eks cosplay.
  6. Dette ser helt fantastisk ut. Veldig kjekt å se alle analysene som dukker opp på youtube også, hvor de knytter alle elementene til de nye og eldre spillene.
  7. Her er det en motsetning, det er blitt vanskeligere å utvikle spill men likevel har markedet eksplodert? Jeg vil påstå at det er lettere enn noensinne å utvikle spill. Man har fantastiske grafikkmotorer, AI til 3D modeller, bilde og lyd. Ferdiglagede elementer, kode og prosjekt som gjør det lettere å prototype ting. Mer og mer procedural generation som tar tyngre og tyngre løft. Bedre produkter for arbeidsflyt, flere outsourcing firmaer som kan ta deler av utviklingen til en billigere penge. Flere indie utviklere som slår igjennom med få personer i utviklingen. Det er ikke uten grunn at det er blitt så mange flere spill. Og spillbransjen er mer verdt enn musikk og filmbransjen tilsammen. Norge bør virkelig greie å ta en mye større bit av kaka enn det har greid hittil. Det må bli mer penger til de som virkelig tør å satse. 60 millioner burde deles på maks 10-14 gode prosjekter. Kanskje mindre enn det også.
  8. Fra lekkasjene som har vært så holder de seg i god tro mot Fallout universet. Jeg håper de ikke fokuserer for mye på politikk, selv om jeg kan tenke meg at det overordnede temaet vil bli politikken mellom fraksjoner. Det som virkelig bør fremheves er den mystikken og utforskingen hvor man finner ut nye ting. Litt som Lost serien var i starten.
  9. Om de trenger penger så finnes det bedre måter å gjøre dette på enn "mikrotransaksjoner" ved "nickel and dime you to death" strategier. Jeg bruker unreal engine selv men unreal trenger virkelig konkurranse, og unity er den største utfordreren. Litt redd for å tenke på hvor aggressiv epic kan bli i prisingen sin om de skulle fått omtrent monopol.
  10. Helt fantastisk verden, har kost meg glugg ihjel. Men dette spillet har virkelig online potensiale, så gleder meg til det en gang blir et light-mmo av dette spillet selv om det sikkert tar 10 år. Elder scrolls og Fallout har jo begge online spill, men dette spillet passer veldig mye bedre. Hadde vært helt knall å spille med andre spillere i en så god verden som de har laget her. Men mye instance'ing krever mye av servere.
  11. Så godt er det ikke, det er en del bugs som plager hele serien av spillene de har: - AI'en kan plutselig henge seg og det tar lang tid før noe skjer - Kameraet kan være en skikkelig kamp, spesielt om det er høydeforskjell som mellom 2 etasjer. Gi oss skikkelig free cam. - Looting tar forferdelig med tid om det er mye kasser hvor karakteren må gå til helt spesielle posisjoner for å kunne loote. Her burde det vært en "loot all" funksjon. - Samme utstyr finnes på samme steder som gjør flere gjennomspillinger kjedelige. - Burde vært flere plasser med auto save. Om man ikke er flink med F5 kan man fort brenne seg å miste mye tid. - Selv om feller er oppdaget så går companions i dem likevel (nevnt tidligere) Trivielle bugs som tar ned helhetsinntrykket generelt men som kunne enkelt vært fikset.
  12. Var veldig likt Divinity original sin 2. Same shit, different skin går veldig fint an å si her. Men jeg ble litt overrasket over hvor mye som var likt, spesielt av historien. Alt fra blekkspruter i starten, til å høre stemmer og en større kamp (uten å spoile for mye). Er nok en veldig god historie for folk som er ny til serien, men jeg må si meg litt småskuffet. Og at det tok så lang tid å lage når det føles som en reskin av Divinity får meg litt til å heve et øyenbryn.
  13. Du er nok ikke alene om det, vi har slike balleknusere på jobb. Lite støtte for en som liker å breie seg ut i stolen som meg, samt slappe litt av i 5 min. Jeg er bortskjemt på jobb med diverse fra Kinnarps og HÅG. Men hjemme er min gamle dxracer stol fra 2013 som er på overtid, klar for å skiftes. Skinnet på denne har snart smuldret helt bort i bunnputen man sitter på samt andre plasser. Så jeg må ha stoff denne gangen. Er det noen som har prøvd litt større "godstoler" som dette: https://www.dealproffsen.no/product/kontorstol-ergonomisk-lys-gra-med-fotstotte-66-x-70-x-116-124-cm https://www.barkrakk.no/kontorstol-pacific-stoff-med-fotstotte.html?color=20 ? Jeg er litt redd for etter et par år så er putene helt flate, samt jeg ønsker en tilt på sitteplata, da jeg ikke liker å ha så stor knekk i knærne på under 90 grader som man får med gamingstoler.
×
×
  • Opprett ny...