Jump to content

Lemon

Medlemmer
 • Content Count

  1368
 • Joined

 • Last visited

Status Updates posted by Lemon

 1. LOL jeg så ikke meldingen på siden min før nå, jeg. Skal sjekke når jeg har neste helg fri, så kan vi begynne å planlegge. Vet hvor glad du er i det.

 2. Neimen! Åå, nå ble jeg glad, hun er jo kjempesøt!

 3. Men jeg har jo til og med lagt deg til som venn!

 4. Det begynner å bli noen år siden jeg hadde hele ferien fri, så jeg misunner deg litt. :-) Nyt det! Ellers skal jeg ikke klage, det blir bra å tjene opp litt penger til høstens studier.

 5. Ah, det høres utrolig deilig ut. Håper jeg rekker noen dager på hytta i sommer, jeg óg! Men det ser hektisk ut foreløpig: løpe fra festival til festival i noen uker før fulltidsjobbing - business as usual, altså.

 6. Hei, Glimti! Koselig at du hilser på. Jeg har det supert! Du da?

 7. Det er Olive Hoover fra filmen Little Miss Sunshine! Den anbefales på det sterkeste.

 8. Hei, søte! <3

  Jeg så du hadde skrevet til meg på Facebook her om dagen, det bare... forsvant litt. Jeg skal nok ikke på Hove selv om jeg har lyyyyst, jeg drar til Belgia på Rock Werchter. Skal du på Hove, ellurrr?

 9. *svinge seg rundt*

 10. Hadde du kalt meg røy ville saken stilt seg litt annerledes. Jeg køyer, vi prates. Natta, snuskeluskesussebasselasse!

 11. Håhåhå, der scorte du TUSEN poeng!

 12. Høres flott ut. Her i 3050 (ja, de kaller det faktisk dét) er jeg kjent som trafikkfaren fordi jeg alltid går rundt med nesa i ei bok.

 13. Jasså ja, så det er DU som lager kakao.

 14. Ja, jo, jeg får prøve og så se om det får noen konsekvenser.

  Ja, enkelte er ekkelt oppegående. Manipulative snørrunger.

 15. Jeg ser liksom for meg at det ikke blir så godt mottatt. Ingen har sagt noe om det enda, men magefølelsen sier meg at det kan bli litt dårlig stemning av sånt.

  Men jeg innrømmer at det er litt deilig å bli hilst av små jenter som sier "Ååå, så fin du er!" istedenfor eldre menn som klager på ting.

 16. Skjønner deg godt. Det blir nok en vanesak. Håper jeg. Hehehe... hjelp.

 17. Hahaha, ikke jeg heller! Er det ikke sykt? Har vært der én gang og har allerede sett meg ut et par unger som bør tuktes. Med naglebelte.

  Den er sur! Jeg blei overtallig på jobben min og måtte si opp stillinga, men får heldigvis stå som tilkallingsvikar fortsatt. Så jeg hadde egentlig ikke mulighet til å takke nei til SFO-jobben hvis du skjønner hva jeg mener.

 18. Åssen har du det da, gamle ørn? (Yarr harr)

 19. Jeg har det egentlig superdupert bortsett fra at jeg er iskald enda jeg ligger fullt påkledd under dyna.

  Jeg er stadig på jakt, satser på at ting blir litt enklere nå: har fått jobb på SFO. Nå må jeg bare lære meg å like barn.

 20. Heisann på degsann!

 21. Hei! Jeg koste meg veldig, jeg. Hurra.

 22. Min aften er både flott og fin, sitter og leker nisse.

×
×
 • Create New...