Gå til innhold

Yakamaru

Medlemmer
  • Innlegg

    1 103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Yakamaru

  • Bursdag 28. april 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

10 759 profilvisninger

Yakamaru sine prestasjoner

2,2k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nasjonalist bare en som er kristen. Ser at kristendommen er på vei ned i verden, spesielt her i Vesten, og vil ta vare på kristne verdier, historie, kultur og tradisjoner.
  2. Ser ikke at en kvinnes vitnemål er verdt halvparten av en manns her i Norge eller generelt her i Vesten, så vet ikke hva du har fått i deg.
  3. Jupp. Håper de for gode hjem når den tiden kommer. ^^ Haha, ja. Litt artig historie, egentlig. Skulle egentlig bare ha Applejack men endte med å ta med begge. Applejack er en referanse til My Little Pony generasjon 4 som jeg så back waaay then. Hadde ikke noen navn te guttepusen så lillesøstra mi kom med forslaget Sersjant Solan. Hun hadde nettopp sett Flåklypa, så syntes det var et morsomt navn og gikk for det.
  4. Selv bryr jeg meg ikke om noen vil brenne en Koran, Bibel, Torah eller hva nå enn de ville brenne for bok. Det er en form for ytring, en ytring at slikt er ikke ønsket her til lands. Om man liker det eller ikke er det en ytringsfrihet vi har her til lands. https://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-45980210 Og med Rotherham i Storbritannia som et prakt eksempel på hvor motbydelig og vemmelig dette kan bli fra en hel drøss av forskjellige vinkler, så er det ikke rart SIAN ikke vil ha Islam her i Norge da de ikke ønsker at dette skal komme hit. Du kan søke opp nesten hver eneste by/sted i Storbritannia og du vil finne nyheter om muslimske grooming gangs som har misbrukt hvite jenter i mange år. Det å drive sånn med SIAN vil bare gjøre dems posisjon mer valid da du har ikke noen argument mot dem og tyr til vold, mulig drap for å bli kvitt noen medlemmer.
  5. Aye, tenkte akkurat det. Svarte katter har problemer med omplassering, og svarte og hvite enda mer enn dem utrolig nok. Ingen som vet hvorfor. Selv hadde jeg to katter som het Sersjant Solan og Applejack for et tiår tilbake. Solan var hvit med svarte flekker og AJ var helt svart. Noe av det beste som noen gang har skjedd meg.
  6. Hahaha, kan jeg tenke meg. xD Elsker dyr, spesielt katter. Hvis en katt har valgt deg som dems menneske så er det meget lett å se ut ifra oppførsel alene. Har hatt katter selv for et tiår tilbake og skal definitivt ha en katt når jeg flytter til et annet sted.
  7. "Å nei, pene damer i et spill!" "..Prøver du å selge det til meg?"
  8. "Grov kroppskrenkelse" høres ut som om noen dro en "morra di" vits til en Karen. Om man liker SIAN eller ikke spiller ingen rolle. Drapaforsøk er drapsforsøk, eller skal vi starte å ha forskjellige lover for forskjellige grupper? I et demokratisk land? Er ikke rart grupper som SIAN blir mer og mer populære når loven blir håndhevet annerledes når de er ofre for drapsforsøk.
  9. Nå fikk jeg nesten lyst til å komme over og kose på kattungene til de blir lei. Sjeldent jeg er innom detta forumet til dags men slike tråder er alltids velkommen. Vi trenger mer positive og hjertevarmende tråder som dette.
  10. "Ja, det er en krenkelse mot menneskeheten å påpeke at det fins ulike evner blant mennesker". Nei, det er en krenkelse ovenfor deg og din sensitivitet/ideologi/feminisme/whatever fordi du takler ikke at folk er ulike, vil alltid være ulike og passer ikke inn i din vrangforestilte verden. Alle er ulike, og det er en ressurs verdt å ta vare på og for den saks skyld pleie. Detta må værra noe av det dummeste jeg har lest hittil i år.
  11. Send 50/50 tilbake. Vi er tross alt for likestilling?
  12. Bayonetta og 2B er designet ut ifra hva de fleste menn vil ha når dama er hovedkarakter: Pene damer. De er designet for menn og er en niche på lik linje med veldig mange andre spill som for eksempel Factorio og MechWarrior, så det å sammenlikne med The Sims som er et av de mest casual spillene du kan finne på markedet blir bare sløvt. De er i helt forskjellige kategorier og ment for helt forskjellige grupper. Factorio og MechWarrior på lik linje med Bayonetta er spesifikk, The Sims er generelt. Noe du glemte å nevne er at 48% av kvinner spiller på mobilen. Disse regnes ikke som gamere, de regnes som alle andre som knotter på mobilen, som casuals. https://exputer.com/news/industry/research-women-mobile-games/#:~:text=The research conducted by Pollfish in collaboration with,make up 48% of mobile game consumers worldwide. Så har vi statistikk for forskjellige demografiske grupper og de to kjønnene. https://gametree.me/blog/biggest-gamer-data-dump-ever-60-infographics/ De fleste gamere er menn. De fleste kvinner spiller casual spill som The Sims. Eller andre liknende spill. Hvis det å kjote på telefonen skal inkluderes, Candy Crush og Angry Birds er populære blant kvinner og ikke blant menn. Når det kommer til menn så ligger det veldig ofte rundt Factorio, Dyson Sphere Program, Palworld, Last Epoch, World of Warcraft, Call of Duty, Final Fantasy(XIV er veldig populær), +++. Hva som er interessant for menn er ikke interessant for kvinner, og vice versa. Men nå datt vi vel litt uttafor trådens emne..? Disse to kvinnene nedenfor er ikke pene. Kunne like godt gitt dem skjegg og de ville blitt sett på som menn. Nå, de er ikke direkte stygge men når vi sammenlikner med Bayonetta eller 2B som faktisk ER pene når det kommer til ansikt så er disse to 3'ere i forhold. Folk kan ikke fordra når kvinner med vilje blir designet som om de skulle ha tapt genlotteriet og/eller være "leftovers" fra Tinder for å vise "solidaritet" og "representasjon". Ratings på Youtube ser ikke veldig bra ut heller: Når løsningen er som hva Final Fantasy XIV har gjort: Egen karakterdesigner hvor du selv kan velge og vrake som du selv vil med karakteren din(har selv en søt Miqo'te som jeg har designet selv for noen år siden), istedet for å prøve å dytte uattraktive kvinner på folk. Folk stemmer med lommeboka, og Fable 4 sammen med Starfield viser at folk gidder ikke slike karakterer.
  13. *ser på Bayonetta og 2B fra NieR Automata* Eh, jo. Sex selger. Det inkluderer spill. Sex og sex karakteristikker. Fin rumpe, store pupper, pen ansikt, etc. Hvis dette ikke var sant ville dette ikke vært meget populært, hverken over Steam, konsoll eller andre plattformer.
  14. Sex selger. De er redde for noen hårsåre skrullinger som skriker over Twatter da de er like stygge innvendig som de er utenpå. De er redde for karakterer som er penere enn dem og vil heller ha self-inserts som du ser fra blant annet det nyeste Fable spillet. Disse damene er ikke pene å se på og er en av grunnene til at JRPG som en sjanger har blitt mer og mer populær. Vil folk heller ha karakterer som er stygge i spillene sine? Svaret er et åpenbart nei. Stygge karakterer reflekterer de som lagde dem, og jeg vet folk klarer å lage pene karakterer. De bare vil ikke. Spill er fiksjon for en grunn, ene grunnen er fordi det ikke har noe med virkeligheten å gjøre.
×
×
  • Opprett ny...