Jump to content

slagelsedt

Medlemmer
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

139 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3202 profile views
 1. Hei. Er det noen her som har opplysninger om saksbehandlingstiden på når en sak kommer opp i skifteretten? Dette gjelder deling av bo ved separasjon, skilsmisse. Send gjerne link til nettside om så. Tusen takk.
 2. Da bør du sette deg inn i hva MDG faktisk ønsker. De ønsker å fjerne mulighetene til å spise kjøtt. Jeg tror du heller skal sette pris på at vi har en som Listhaug som står opp for vår rett til å bestemme selv hva vi skal spise. Det går over alle støvleskaft når man skal prøve å forby vår rett til å bestemme over våre egne liv.
 3. Se her. https://forskning.no/psykologi-helse-partner/mange-barnevernsbarn-blir-ikke-hort/499930 70 prosent av de barna som blir plassert i fosterhjem har ikke blitt hørt. https://www.nrk.no/hordaland/ny-forskning-om-fosterhjemsplassering_-_-barna-blir-ikke-hort-1.12750453 Dette er det Barnevernet du beskytter og forsvarer. Barn har det best hos slekt om de ikke kan bo hos foreldrene. https://www.nrk.no/troms/fosterbarn-har-det-best-hos-slekta-1.12662433
 4. Hva er best? Kjærlige foreldre, voldelige fosterforeldre eller barneverninstitusjon hvor man gjerne blir utsatt for overgrep av ansatte og blir eksponert for rusmidler?
 5. Jeg er en av de som vet det. Som tidligere barnevernsbarn. Og fordi at jeg har engasjert meg i mange saker i flere år. Jeg har sett mye uansvarlig saksbehandling av Barnevernet. Jeg er en person som opplever at barn kommer til meg og forteller. Hva er det du kan fortelle meg fra din side? Hvor du støtter Barnevernet og deres saksbehandling.
 6. I går kom en knusende dom mot det norske Barnevernet og den norske rettsstat på menneskerettigheter. Dommen ble avgjort i mai, men kunngjort i går. Etter at EMD avgjorde dommen i mai ble det kunngjort 16 nye barnevernsaker i denne domstolen. Til sammen er det 26 barnevernsaker i EMD. Denne dommen viser at det norske Barnevernet og rettssystemet har brutt menneskerettighetene i mange saker. https://www.tv2.no/a/10835141/
 7. Jeg påpeker hva barn må oppleve, LoddeCatto. Sannheten er at Barnevernet ikke er imøtekommende mot barn når de har bestemt seg på forhånd. Det jeg merker meg med deg er at du går til angrep i forsøk på å avspore debatten med personangrep fremfor å debattere sak. Da svartmaler du barnas rett til å snakke for seg mot saksbehandlere som ikke vil dem vel. Det beste du kan gjøre nå er å gå i deg selv og finne ut av om du vil at barn skal ha en god oppvekst eller om du vil at Barnevernet skal gå inn med falske påstander for å gjennomføre en prestisjefylt sak for å kjøre igjennom sin vilje.
 8. De følger ikke norsk lov når de går inn og fjerner barn fra kjærlige og egnede foreldre for så å plassere dem hos voldelige fosterforeldre. Hva skal være første prioritet? Barna eller Barnevernets beste?
 9. Tema er: Sannheten om Barnevernet. Og da refererer det til hva familier må oppleve av traumer innenfor Barnevernet.
 10. Tiden begynner å nærme seg for at jeg må få flushet automatkassen på min Ford Mondeo, 2011 modell. Dette er en power shift kasse. Jeg har ikke snakket med verkstedet enda. Hvor mye tror dere dette vil koste ca? Tusen takk for svar.
 11. Shania Twain - All In All. https://www.youtube.com/watch?v=t105e-ZMOy0
 12. Det er nettopp derfor at jeg tar tak og informerer om hvordan Barnevernet jobber. Fordi at min sak er ikke den eneste. Jeg har bistått og hjulpet mange barn og tenåringer i deres saker mot Barnevernet. Desverre har jeg rett. Og da må noen stå opp for de barna som Barnevernet utsetter for traumer. Minner også om at du ikke skal beskylde meg eller perpyro for å ønske det ene eller det andre om Barnevernet. Jeg åpnet tråden for å informere om hvordan Barnevernet arbeider og utsetter barn for traumer. Denne tråden heter: Sannheten om Barnevernet. Temaet skal følges og vi skal ha barnas beste som første prioritet.
 13. Barnevernet er ikke barnas redning når de tar barna med vold og plasserer dem i voldelige hjem. Hva med å følge opp norske lover hvor man undersøker barnas familie? Er det for mye å forlange?
 14. Det er akkurat det du gjør når du beskylder meg uten grunn for å spre propaganda og hat. Jeg har hele tiden påpekt hvordan Barnevernet bedriver omsorgssvikt mot barn. Hver gang har du gått til personangrep og beskyldt meg for propaganda. Du er nødt til å tåle at jeg sier sannheten, Vimsan. Hvis ikke har du ikke troverdighet. Minner om at det er barnas beste som skal være første prioritet. Og det er det ikke hos Barnevernet.
×
×
 • Create New...