Gå til innhold

firberblad

Medlemmer
 • Innlegg

  3 897
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

16 250 profilvisninger

firberblad sine prestasjoner

812

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. Det er bare en ting som betyr noe. Min egen opplevelse av spillet.
 2. Synd. Dette er jo noe av det bedre UBI soft har kommet med. Likte spillet svært godt og hadde håpet på ner.
 3. Ftc sin anke er avslått. https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2023/07/14/ftc-loses-appeals-court-bid-to-temporarily-block-microsoft-activision-deal.html
 4. Jeg har både en X og S. Ingen tvil om at jeg hadde gått for en X. Du får mye ytelse for de ekstra kronene.
 5. 10/10 her og. Dette spillet er rett og slett umulig å legge fra seg for min del. Syns og historie og oppdrag har tatt et godt steg opp fra BOTW.
 6. Talos 2 og Dragons dogma 2 er de jeg ser mest frem til av det som ble vist i går.
 7. Er kanskje ikke helt enig i Zelda referansen, men jeg syns det var et veldig bra spill. Noe av det bedre de siste årene for min del og helt klart noe av det beste fra UBI soft.
 8. Spiller det på en PC som er noen år gammel nå og med et 1080TI kort. Kjører på en mix av High og medium på grafikken og det flyter fint hos meg i 2K. Så langt har i hvert fall ikke ytelsen påvirket min opplevelse av spillet. Men jeg registrerer at mange melder om ytelse som er langt unna det man kan og bør forvente. Håper de prioriterer å fikse dette, for spillet er faktisk veldig, veldig bra. Det vil være synd om ytelsen er det som trekker spillet ned og gir det et dårlig rykte. Planen er å kjøpe det på PS5 i neste uke. Noen som vet hvordan ytelsen skal være på den plattformen?
 9. https://levelskip.com/rpgs/9-Reasons-Why-You-Should-Play-Segas-Yakuza-Series
 10. Kjøpes. Digger Yakuza serien og judgment spillene og dette ser riktig så bra ut.
 11. 20 timer inn i spillet og enda ikke ferdig. Har mye å trekke det for, men samtidig klarer jeg ikke legge det fra meg. Bruker mye tid å oppgradere egenskaper, utforske verden, gjøre labyrinter og valgfrie sjefskamper. Kampsystemet fenger meg og jeg liker måten jeg kommer meg frem i verden på. Historien og karakterene i spillet er så som så syns jeg og på mange måter spillets svakeste del. Er og helt enig med digital foundry om at bygninger etc. Ikke helt virker å passe naturlig inn i verden. I tillegg har jeg satt på Japansk tale. Anbefales. Gir spillet en bedre stemning.
 12. Callisto protocol var en gedigen stor skuffelse. Har lagt det på is til jeg gidder å spille det igjen. Dead Space vet jeg er kjempebra, gled deg. Enig i Forspoken, demoen bekreftet det hos meg også. Må si meg enig her. The Callisto protocol var desverre en nedtur. Pent grafisk, men kampsystemet sviktet for min del. Skummelt var det heller ikke.
 13. https://gamerant.com/ps-plus-premium-xbox-game-pass-complete-comparison-features-breakdown/
×
×
 • Opprett ny...