Jump to content

Ole Magnus

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

491 profile views
 1. Jeg vil gjøre alle som leser dette oppmerksom på at dersom du skille sitte på opptakskassetter fra Barne-TV er jeg interresert i ALT. Absolutt alt. Alt er ikke tilgjengelig på NRK-TV, og mye er f.eks dubbet to ganger. Jeg vil oppfordre alle som leser til å kikke etter om de har noe som helst som de sitter på. Kommenter gjerne om du vet noe du har.
 2. Jeg vil bare gjøre de som leser dette oppmerksom på en ting: Dersom dere har et eller annet opptak fra Barne-TV liggende et sted er jeg interresert i ALT. Så lenge det er opptakskassett så er jeg interresert i å se det.
 3. Hei! Jeg er på utkikk etter opptak fra "I Mummidalen" med skikkelige stemmer. Mer info i denne tråden: https://vgd.no/musikk-tv-og-film/tv-program/tema/1843576/tittel/re-dubbing-av-mummitrollet/side/1
 4. https://vgd.no/musikk-tv-og-film/tv-program/tema/1843576/tittel/re-dubbing-av-mummitrollet Her er en tråd som noen jeg kjenner startet. Har leter vi etter den første dubben av serien. Noen som har?
 5. Noen som har den gamle versjonen? https://vgd.no/musikk-tv-og-film/tv-program/tema/1843576/tittel/re-dubbing-av-mummitrollet
 6. Vet at dette er supergammel tråd, men jeg ville lenke til denne tråden i et annet forum. Noen har opptak fra serien fra når det gikk på NRK? https://vgd.no/musikk-tv-og-film/tv-program/tema/1843576/tittel/re-dubbing-av-mummitrollet
 7. Har noen episoder fra "I Mummidalen" fra når NRK sendte serien på 90-tallet?
 8. Hei! Jeg er på utikk etter noen som har et opptak liggende med opptak fra TV. Jeg har to annonser på FINN.no: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=175199188 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=174603299 Dersom noen har, er jeg veldig interresert. Dersom dere ikke har, så kan dere spre ordet!
 9. Hei! Er det noen her som har opptak fra Lokomotivet Thomas og vennene hans fra NRK, enten på VHS eller DVD/harddisk?
 10. Hei! Er det noen som har opptak fra serien "I Mummidalen" (populært kalt "Mummitrollet") fra når den ble sendt på NRK på 90-tallet? Det er av interresse for meg dersom noen har.
 11. Hei! Jeg leter etter en series som gikk på NRK Barne-TV i 1999, med repriser til 2001. Den het ''Rugekassa'', og ble sendt på høsten i Oktober og November. Programleder var Vera Micaelsen. Noen som husker å ha sett denne serien nå den kom (og kanskje til og med har opptak)?
 12. Hei! Er det noen som har opptak med episoder fra denne serien fra NRK? Serien gikk på TV i 1999 med repriser i 2001. Hadde blitt satt pris på!
 13. Er det tilfeldigvis noen som husker denne serien? Er vel sånn 20 år gammel serie, der Thomas Numme var med og det var tegneseriebiter innimellom. Noen her som er ''tidsvitne'', som husker å ha sett denne serien?
 14. Hei! Er det noen her som har gamle opptak med episoder av Lokomotivet Thomas fra NRK Barne-TV liggende? Tenker tidsperioden 1995-2004 (VHS eller DVD). Noe jeg skulle likt å sett igjen.
 15. Hei! Leter etter en serie som jeg lurer på om har gått på norsk Barne-TV, men er usikker. Serien het TUGS på engelsk og ble vist på Britisk ITV først i 1989. Serien ble produsert av de samme folka som produserte Lokomotivet Thomas i sin tid. Her er introen: Om noen har svar så hadde det vert kjekt med respons!
×
×
 • Create New...