Jump to content

Ole Magnus

Medlemmer
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. Hei! I 1999 ble det gitt ut noen sanger på en VHS med "Lokomotivet Thomas" - Synger og forteller. Disse er norske reproduksjoner av engelske sanger, med norske "backing-tracks" og tekster. Produksjonen av disse sangene har vært helt ukjent, og ingen vet egentlig hvem som står bak den norske produksjonen. Det er altså fem sanger, utgitt av SF Norge. Hvis det er noen som leser dette som fornemmer at de har vært på noe av dette – eller kjenner noen – så ta gjerne kontakt. Hverken sangere, oversettere eller teknikere har stått frem. Her er en av de fem sangene:
 2. Jeg vil bare igjen informere om at hvis noen har opptak av barneprogrammer (DVD/VHS/Beta eller hva det skal være), så er jeg meget interessert. Ta kontakt!
 3. Hei! Jeg vil bare minne om at jeg er på utkikk etter alle som har Barne-TV på opptak liggende et sted. Vær så snill og ta kontakt dersom du har.
 4. Jeg vil gjøre alle som leser dette oppmerksom på at dersom du skille sitte på opptakskassetter fra Barne-TV er jeg interresert i ALT. Absolutt alt. Alt er ikke tilgjengelig på NRK-TV, og mye er f.eks dubbet to ganger. Jeg vil oppfordre alle som leser til å kikke etter om de har noe som helst som de sitter på. Kommenter gjerne om du vet noe du har.
 5. Jeg vil bare gjøre de som leser dette oppmerksom på en ting: Dersom dere har et eller annet opptak fra Barne-TV liggende et sted er jeg interresert i ALT. Så lenge det er opptakskassett så er jeg interresert i å se det.
 6. Hei! Jeg er på utkikk etter opptak fra "I Mummidalen" med skikkelige stemmer. Mer info i denne tråden: https://vgd.no/musikk-tv-og-film/tv-program/tema/1843576/tittel/re-dubbing-av-mummitrollet/side/1
 7. https://vgd.no/musikk-tv-og-film/tv-program/tema/1843576/tittel/re-dubbing-av-mummitrollet Her er en tråd som noen jeg kjenner startet. Har leter vi etter den første dubben av serien. Noen som har?
 8. Noen som har den gamle versjonen? https://vgd.no/musikk-tv-og-film/tv-program/tema/1843576/tittel/re-dubbing-av-mummitrollet
 9. Vet at dette er supergammel tråd, men jeg ville lenke til denne tråden i et annet forum. Noen har opptak fra serien fra når det gikk på NRK? https://vgd.no/musikk-tv-og-film/tv-program/tema/1843576/tittel/re-dubbing-av-mummitrollet
 10. Har noen episoder fra "I Mummidalen" fra når NRK sendte serien på 90-tallet?
 11. Hei! Er det noen som har opptak fra serien "I Mummidalen" (populært kalt "Mummitrollet") fra når den ble sendt på NRK på 90-tallet? Det er av interresse for meg dersom noen har.
×
×
 • Create New...