Jump to content

tezzo

Medlemmer
 • Content Count

  481
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

669 :)

Recent Profile Visitors

3015 profile views
 1. Etter å ha lest alt du har skrevet her inne så virker du veldig for hasj og har masse kunnskaper om det, du vet det er narkotika ikke sant? og tar man narko så er man en narkoman, ferdig med det. Flere får livene sine ødelagt (ekke så farlig er jo bare litt idag.. og neste dag osv) og det er ikke meninga at dette er noe man skal ta på en vanlig basis! kanskje en tur til amsterdam er greit men driver man å bruker jevnlig så har man jo allerede ett problem. Hvis det ikke er så farlig med hasj så er det heller ikke så farlig med kokain, er jo sånn det begynner men du ser ikke problemet haha.
 2. hvorfor skal en dame med barn bare godta å sitte med lukten fra hasjrøyken til andre? spesielt når det er ulovlig. hvis hun plages eller sjeneres av det så skal jo ikke det gå utover henne, det er ulovlig og de er dumme som gjør det i egen leilighet for kun for egen nytelse, den lukta er vanvittig lett å få ferten av også. når det bare er gøy for de og ingen andre i bofelleskapet der + at det er ulovlig så syns du det er for mye å si ifra at de bør kutte det ut ellers må politiet komme inn i bildet? hallo bare det er jo igrunn altfor snilt, jeg hadde ringt uten advarsel.
 3. Syns også det er ganske teit av en gjestekonto å komme inn her og bare foreslå å gjøre det slutt.. Spesielt teit når det virker som de har ganske mye på stell allerede, bare sengekosen som mangler ? Og den videoen jeg linka til over viser at kvinner er noe mer kompliserte mennesker, hun kan ha fått en forandring i hormonbalansen etter fødselen, hun kan ha fått noen nye følelser som trengs å snakkes om, hun kanskje ikke ser behovet for å ha sex så ofte nå som barn er inne i bilde, hun kan være mer sliten, hun kan være deprimert osv osv, er jo bare å finne ut hva som plager hu og prøve løse opp i det så godt man kan. Alle fortjener å ha et fantastisk sexliv.
 4. De kan stikke til helvete ut i skogen å røyke det greiene der, toppen av latskap å gjøre det i egen leilighet, de trenger å få seg litt mosjon så å gjøre det i skauen er helt greit for min del, men ja si ifra og fortsetter dette så kontakt politi osv.
 5. Sikkert ett dumt spørsmål, men hvor landet denne 155mm granaten? I og med at de skjøt den 40 km ett visst sted liksom
 6. Har du sett denne videoen? Jeg sier ikke du er en dårlig person, men er det noe i denne videoen du kjenner deg igjen i?
 7. ja hva vil du jeg skal si ? det er faktisk så ekstrem verdiøkning på R34 GTR.. det er helt hinsides og uten forståelse for vanlige mann i gata men sånn er det når det er bilen "alle real carboys" vil ha.. det er for å være helt ærlig drømmebilen min å.. syns den ser helt "mint" ut.. men ja pga. pris faktisk vurdert R33 også eller kanskje heller R35 dagen kommer som blir litt mer moderne og "up to date". De er hvertfall utrolig lette å tune og 600 hester er no problem.
 8. for strøken R34 GTR ja ? disse bilene er blitt udødeliggjort og ikoniske vettu. Filmer, spill, også er de i begrenset antall nå som klokka begynner å gå vettu. Folk sikler på de som aldri før. Men om det er akkurat samme bil som du så kan jeg ikke svare på, men dette er en bil som har legendestatus, og kan jo tunes hvertfall 600-700 hk på org. blokk lett hvis man ønsker sånt..
 9. haha simkin er sånn sur gretten tesla eier som ikke tåler kritikk da kortslutter det helt love it.. helt seriøst tesla er spreke de, men alle jeg har møtt virker til å tape effekt etter 120-140? kanskje det har noe med giringa å gjøre aner ikke, etter 140 er jeg i 5 giret på fullboost og den drar helt til 200 lett liksom. Som sagt før, alle har hver sin smak
 10. hehe ikke sammenligning du, bare personlig valg skulle jeg giddi å punget ut Men hver sin smak
 11. haha den teslaen tror jeg har kjørt fra, kom å skulle yppe med meg så dro den først fra i begynnelsen men etter 100-120 bare suste jeg forbi men sikkert en artig familiebil, men til den prisen.. haha vet ikke helt ass.. da hadde jeg heller lagt på litt og satsa på noe som det her https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=185462117
 12. Ikke hør på de, dem bare feiltolker. Jeg vet akkurat hva du mener, du har lyst å sjekke opp en jente ute i offentligheten som du finner attraktiv men du ender opp med å gå bort derfra med en negativ smak på det hele. Norske jenter som du sier virker faktisk, hvis vi kan spøke litt med det.. "autistiske". Går man bort til de så plutselig "surner" de helt, selvfølgelig ikke alle er sånn, men mange blir liksom fort sånn "ja så hva vil du?" haha.. Det gjør det ikke akkurat så lett. Jeg er med på "sjekkeskolen" og får ofte (for ofte faktisk haha) nyhetsbrev, og det går ofte igjen at Norske jenter vil ikke framstå som løse/billige og tør derfor ikke "åpne" seg så fort/enkelt til folk de nettopp har møtt. I USA (dårlig eksempel kanskje) derimot er folk mer åpne og frisinnede, de prater gjerne med fremmede og har ikke noe imot en prat eller to. I Norge så har jenter slik forsvarsmekanisme at de vil teste deg ut litt først for å se ossen du reagerer først og samtidig vise at de ikke er billige/løse på tråden. Indirekte sier de nesten: "Hei, jeg er ikke noe sånn løstøs som du kan bare gå å sjekke opp få nr. og ha sex med, jeg vet hva du vil mr.." derfor får man ofte en litt sur stemning i begynnelsen men så kan det fort snu hvis man er flink Men hva skal man si egentlig.. Norske jenter er spesielle. Jeg syns de er vanskelige. Beste tipset jeg kan gi er å jobb med deg selv, vær den beste verisjonen av deg du kan bli. Tren, ta vare på kroppen din, gå i fine klær, ha god hygiene, ha en jobb du trives i, disse damene er ikke det viktigste i ett manns liv.. disse damene kommer alltid til å være her, og det er ikke sånn at en mann MÅ ha en dame. Når du føler deg såpass bra som du kan i livet ditt så er det å snakke med damer en lek, de blir bare en liten bonus av det hele.. Man burde ikke søke etter kun å få bonusen.. Man burde ha grunnmuren først som jeg kaller det. Det blir til som jeg liker å si "bare å teste vannet litt" når du ser noen du liker. Gjør ikke noe fancy sjekkelinjer, bare går bort og hei og prater om alt mulig rart der og da. Tester vannet og vipps kanskje har jeg en ny kaffedate.
 13. Wow det syns jeg var ganske bra sagt egentlig, ble nesten litt rørt jeg.. Det er jaggu godt vi har en sånn som deg.
 14. Det er ikke så lite land med masse mennesker her i Norge vet du.. avstandene mellom ting og tang er store, bortsett fra i f.eks. Oslo da. Men f.eks. i Italia går du ut på gata i byen ser du folk er mer tett og oppå hverandre, da er det lett å bare slenge ett "ciao bella" til en forbipasserende kvinne her og der. Jeg lærte om dette i samfunnsfag faktisk noen år siden, i Norge har vi noe jeg tror de kalte for postboksmoralen.. Historien går noe slik "Hansen og Larsen, bor på landet ved siden av hverandre, med 500m avstand. De må til samme sted for å hente posten sin. En dag treffer Hansen på Larsen når posten hentes og det spørres; Ja går det bra? Den andre svarer, Jo bare bra.. Neste dag skjer det samme igjen, samme spm. og det svares; Jo bare bra fortsatt det samme.." Du ser litt av poenget? selvsagt mener jeg ikke å dra dette eksempelet som en kam over alle her i hele landet.. Men det er faktisk ikke helt tull heller.. Derfor er det nesten ikke så rart at vi er som vi er.. vi er vokst opp på en annen måte, du ser vel det nå håper jeg. Det er ikke like kult å vifte med løken og flørtinga hvis man bor i en by der etter kort tid mange kommer til å vite hvem du er og hva du har gjort.. hvis man driver å går helt crazy desp. mode på jenter fordi samfunnet vårt er relativt lite og mange kjenner mange pga. hvordan strukturen vår er bygd opp. Så hva mener du at vi nordmenn burde gjøre egentlig?
×
×
 • Create New...