Jump to content

Gadmin

Medlemmer
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tips om ikke noen har nevnt det. men det ligger mange gode videoer for å lære unraid på youtube. f.eks spaceinvader one sine videoer
 2. hmm lurer på om de har gått bort fra dette i nyere config. For jeg mener at alle mine porter på altibox boksen kan brukes om hverandre. Virket slik sist de feilsøket når jeg hadde issues med min 1 gb linje. Har dog bare en altibox dekoder og resten ser altibox fra shield appen. Men har bestilt meg en gbic som nevnt ovenfor og skal teste når jeg får min dream machine pro til uka.
 3. Jeg installerte den bare for noen dager siden etter å sett noen andre bruke den og fikk 600 gb mer ledig plass etter å kjørt den på biblioteket. Du kan velge språk og audio spor du vil beholde ja. Også teksting kan også reduseres til de to språkene du vil ha. Resten fjernes og man sparer da plass. Holder på å finne rette innstillinger her selv. Du kan kjøre selve konverteringen på andre pc-er eller servere enn hovedserveren der filen ligger om man ønsker det. Da installer man bare node softwaren. Den finnes for en rekke plattformer. Den kan også utnytte grafikk kort man har dedikert til oppgaven. Man kan også overvåke mapper og gjøre konvertering automatisk på nye filer.
 4. ja gjorde det tidligere jeg også for å sortere på 4k og annet. Men kjører alt i samme nå og sorterer i plex :-) Var artig å se hva andre bruker også ja... Jeg tok ikke med plugins. F.eks vpn. jeg er litt paranoid for å åpne for direkte tilgang til tjenester utenfra.
 5. hvorfor 2 x torrentvpn? bruker ikke labels?
 6. binhex-delugevpn binhex-lidarr binhex-sonarr tdarr tdarr_node bazarr NodeRed binhex-sabnzbd Traktarr heimdall binhex-medusa binhex-plexpass binhex-jackett binhex-nzbhydra2 binhex-krusader2 binhex-mineos-node HomeAssistantCore unpackerr syncthing Duplicacy youtube-dlmaterial binhex-minecraftserver binhex-radarr cadvisor calibre chronos cops lazylibrarian resilio-sync tautulli unifi-controller pihole-template
 7. JA jeg guffet nok til mer på serveren etter at jeg begynte å kjøre 15-17 dockers som dro litt cpu. og jeg startet med i7 cpu og ingen dedikert gpu til plex. men hatet at det gikk tregt med 4k osv. Er vel stort sett jeg og evt 1 til i familien i samme hus som ser ting fra plex her også. Så serveren sliter vel ikke pt. :-)
 8. Tja jeg har serverne mine lett tilgjengelig i et kott ved siden av hjemmekontoret. Men har vel kanskje vært innom der en gang i år, og et par ganger i fjor. Alt gjøres jo fra nettleser/putty. Eneste grunnen til at jeg var der var å oppgradere med fler disker og sette i 10 gb nettverkskort. Så er det egentlig et stort problem? men ser jo ønsket om slik funksjonalitet. Har for øvrig også sett på kort ala: https://www.komplett.no/product/1173640/datautstyr/pc-komponenter/hovedkort/intel-socket/asus-pro-ws-x299-sage-ii-hovedkort# blir jo enda litt dyrere men har 7 kort plasser. Da er man i hvert fall sikret de første årene :-)
 9. Mange som anbefaler asrock som kort leverandør for hjemmeserver. Og i tillegg så har den såpass mange kort plasser.og 2 m2 slots Passer godt med at jeg skal ha i 2 lsi disk kontrollere, en P400 grafikk kort for plex, 10 gb nettverkskort og muligens et nvidia grafikk kort til VM, alternativt et par andre alternativer. Har også noen m2 disker jeg vurderer å sette på pci-x kort. Jeg kjører 6.9.2 og har flere cache pools med m2 og satassd i seg. Men er åpen for forslag om du vet av noe som er bedre. Har ikke bestilt det enda. Dro til med psu, cpu, minne og kasse denne uken så må spre det litt så ikke fruen får fnatt :-)
 10. Tja jeg valgte å sette inn et p400 kort i min unraid og den har tatt flette av alt av 4k jeg har kastet på den. Har dog en i9 cpu i den da. Synes det ble betraktelig bedre med dedikert kort for plex. Men skal flytte over til en define 7 xl kasse og går nok for https://www.digitalimpuls.no/asrock/141989/asrock-x299-oc-formula-atx-x299-4xddr4-sli-m2-usb31 som hovedkort og Intel Core i9-9820X Prosessor (10 core, 20 tråder) Har da valgt å ikke ta ecc minne. Ser ikke helt problemet.
 11. Takk, jeg var også treg til å se at du hadde svart. litt dødt her i trådens å sjekker ikke så ofte. Del gjerne scripts om du vil :-)
 12. Ja gikk for Define 7 XL som vel har plass til ca 20 disker. Tok det som første step til en større server senere. Kjøpt meg enda ett LSI kort, og 10 gb fiber nettverkskort. Nå mangler jeg bare et bra hovedkort som har minimum 4 pcie og minst 2 helst tre SSD på hovedkortet.
 13. tja lite med brukte kabinett på finn. har nok sett der. men håpet noen kanskje hadde litt større servere og kunne anbefale noe. Prøver å tenkte litt lenger enn akkurat i dag siden ferden til 10 disker gikk fort.
 14. Hei, ser at jeg har nådd taket på antall disker i mitt kabinett utrolig fort. (10 x 10 tb) Er det noen som har større kabinett og kan anbefale noe her for bytte av kabinett. Jeg ser vel også at jeg bør ha flere pci-e slots for jeg har 10gb netverkskort, p400 kort, og vil vel trenge et par LSI som kontrollere. Har sett litt på et som tar 20. men det går vel fort det også vil jeg anta...Så noe ala supermicro som kan ta 40-50 disker. da burde jeg være sikret en stund. evt påbyggingskasse?
 15. utrolig sen respons. du har sikkert fått tak i kort. Men LSI kort i IT modus er det flust av på ebay. Jeg har kjøpt mine der. Kan finne modell numre om du trenger.
×
×
 • Create New...