Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/02/19 in all areas

 1. 3 points
  Og QLED har highlights og fargemetning på høy NITS som OLED kan drømme om. Styrker og svakheter.
 2. 3 points
 3. 2 points
 4. 2 points
  Kojima er en interessant figur, meget dyktig uten tvil, men jeg er ikke i målgruppen. Jeg liker at noen tar sjangser og prøver noe nytt i spillmediet, spesielt når utførelsen holder såpass høy kvalitet som dette. Jeg kommer til å kjøpe det, uavhengig av om jeg kommer til å spille det noe særlig, jeg ønsker å oppmuntre til nyvinning.
 5. 2 points
  Å tro at Toyota kommer til selge elbiler innen nærmeste 5 år, er fantasi. Hele selskapet kommer til å gå under hvis ikke en ny generasjon tar over!
 6. 2 points
  Kan ikke si at jeg sørger over dette. Jeg føler at Gamestop er scummy. Jeg finner ikke bedre ord, fordi jeg er ikke flink med dem
 7. 1 point
  Lyse Netter - Vi lar aldri sola gå ned
 8. 1 point
  Nå hører vi to på At Seventeen med Janis Ian.
 9. 1 point
  Max Payne 1 er ett av mine all-time favorittspill. Var det som fikk meg inn i pc spilling igjen i 2001. Har laget mod til både Max Payne 1 og 2 for å gjøre det lettere for spillere som meg selv med epilepsi å kunne nyte dem: https://www.moddb.com/mods/epilepsy-accessibility-mod
 10. 1 point
  Det høres ut som du bør se denne filmen: https://www.imdb.com/title/tt0884732/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
 11. 1 point
  Iron Maiden - Losfer Words (Big 'Orra)
 12. 1 point
  Enig. Spillern er jo sjanseløs og burde ikke straffes
 13. 1 point
 14. 1 point
  En kostnad er alltid veid opp mot nytteverdien. En nytteverdi av bil er daglig for alle som har bil mens deres bildrap ligger på null. Skal du sammenligne disse må du vise til tilsvarende nytteverdi av våpen i offentlighet. At du har med deg våpen i offentligheten en dag er ikke en nytteverdi. At du har brukt våpenet med positivt utfall (om så bare ved å vise det frem for å avverge en situasjon) er en nytteverdi. Regner du med at det vil være nødvendig hver dag? Og der kommer statistikken inn i bildet. Skadeomfanget ligger over nytteverdien. Skal du sammenligne det med bil - si du kjører to ganger om dagen. Til og fra jobben. Kjører du over en person hver dag ligger din nyttebruk på det dobbelte av skadeomfanget. Jeg ser virkelig ikke hvordan du kan sammenligne disse tallene. For at du skal ha en sak med det må du kunne vise til at statistikken er feil. Så langt mangler dette utover at du sier du ikke tror på det. Det er vel selve definisjonen på irrasjonelt.
 15. 1 point
  Det er dessverre slik Dette er grunnen til at de fleste bedrifter har X antall selskaper hvor de filtrerer de reelle verdiene mens selskapet som har risikoen står nærmest verdiløst slik at ved en konkurs er det lite å hente selv om eier og tilknyttede selskaper (i praksis) har plenty verdier.
 16. 1 point
  Tomgangskøyring er ikkje ein særleg effektiv måte å fjerne frost på om du ikkje også skraper, alt etter som kor mykje snø og is du skal fjerne. Skal du tine opp bilen raskt så bør du montere webasto som varmar opp bilen med å brenne dieselen direkte, eller ein elektrisk kupévarmar.
 17. 1 point
 18. 1 point
  Takk 🙂. Friluftslivet er herlig 🙋‍♂️
 19. 1 point
  Det tviler jeg ikke på, kan liksom ikke se for meg at du spiller på en PS4. Faktisk kan jeg ikke se for meg at du gjør noe annet enn å spille Switch og ellers surfe på Nintendo steder på nett
 20. 1 point
  Ja du har helt rett 🙂. Og takk. Ser det er en ny Venu i gull til salgs på finn.no. Sikkert en som har kjøpt direkte fra Garmin og selger igjen... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=161979773
 21. 1 point
  Takk for svar. Gleder meg til å lese betraktningene dine
 22. 1 point
  Hei 🙂. Jeg skriver test av begge for øyeblikket. Har begge i sølv, men det sorte med gull er rålekker. Ikke for feminin. Selv så bruker jeg ofte å gå for Fenix modellene i rosegull. Legger ut test på Hardworkout.no til uka 🙂
 23. 1 point
  Nå hører vi to på Real Love med The Beatles.
 24. 1 point
  Postgirobygget - Minste motstands vei
 25. 1 point
  Vegan er definitivt fremtiden og for bevisste folk som har skjønt at vi er kommet over steinaldermentaliteten.! Fler og fler skjønner eller vil skjønne det etterhvert.
 26. 1 point
  Er ikke med på den jeg, Bandidos-Pelle. Den sportslige delen er én ting, men etikk og moral går langt foran. Det blir som uttrykket "a house with a white picket fence". På det nylig hvitmalte gjerdet står det Manchester United i gullskrift, i hagen står Solskjær, spillerne og klubbhistorien som skinnende posterboys. Men inni huset sitter prins bin Salman og teller penger, mens han vokter kjelleren der det flommer over av menneskerettighetsbrudd, politiske drap utført (og beordret av) staten, sharia-lover, statlig terrorisme og kvinneundertrykkelse. Klubben ville fungere som en fasade for Saudi Arabia hvor Manchester United blir en del av pr-verktøykassa. Til et land som ikke en gang tillater kvinner å gå på fotballkamper. Jeg vil ikke assosiere disse tingene med klubben min, Manchester United. Og ja, Saudi Arabia er faktisk langt verre enn Sheikh Mansour og City-eierne. Dette er i en annen liga. Du er inne på at klubben kan ha en påvirkningskraft tilbake på holdningene til styresmaktene i Saudi Arabia, men det tror jeg både er en utopi og at aldri vil veie opp. Måtte det aldri skje. Bare tanken på at Manchester United skylle blitt styrt av hvilken som helst stat gjør meg uvel.
 27. 1 point
  Jeg ser på det på en helt annen måte. Mange klubber, både i England og toppklubber ellers i Europa, har eiere eller sponsorer som ikke nødvendigvis er 100 % forenlige med hva vi anser som stuerene i vestlig forstand. Når det er sagt ser jeg åpenbart problemene her, men jeg mener at vi ved å få de som eiere kan være med på å påvirke. Grunnen til at jeg ønsker de velkomne er sett med sportslige briller; de kommer til å sørge for en struktur i klubben som er bygget for sportslig utvikling, sett i moderne perspektiv, og dette vil etter alle solemerker styrke klubben på kort og lang sikt. Så kan man også se et nytt element i dette; ved å nettopp ha slike eiere vil også supportere og "den vestlige verden" kunne påvirke sine potensielle nye eiere i kraft av å være stakeholders. EDIT: Jeg forutsetter altså at Saudiene ikke er verre enn Abu Dhabi og Qatar. Hvis de er det så kan selvsagt de negative sidene bli avgjørende for en motsatt konklusjon fra min side.
 28. 1 point
  Har du fleire eventyr på lager? Visste du at menneska sine kognitive eigenskapar vert påverka negativt allereie ved 600 ppm CO2 i 8 timar? Siste 50 år har gjennomsnittleg IQ gått ned med 2 poeng. Det har skjedd uavhengig av etnisitet, utdanningsnivået til foreldrene, kulturell og økonomisk bakgrunn osb. Det kan berre forklarast med eksterne miløfaktorar som synest å vere globale. Noko å tenkje over. Det har aldri tidlegare vore so høg konsentrasjon av CO2 i atmosfæra so lenge det har gått menneske på kloden, og konsentrasjonen stig ekstremt fort. Neidå. Men enkelte har tydelegvis vorte indoktrinert og hjernevaska til å meine at vitskap er feil, og at ein skal lite på sin eigen religion i staden. Som når du påstår at den globale gjennomsnittstemperaturen ikkje har stige siste 20 år, som vi har svært gode målingar for, samstundes som du tydelegvis trur på opplysningar om CO2-nivå i atmosfæra for mange millionar år sidan, når ingen var der og gjorde systematiske målingar.
 29. 1 point
  Legg merke til at selv om nordmenn kjøper elbiler som fulle sjømenn, så øker altså utslippene fra veitrafikk.Dersom du hadde gidda å lese artikkelen før du kommenterte, hadde du fått med deg at oppgangen i utslepp skuldast lågare innblanding av biodrivstoff i bensin og diesel. Forbruket av (ferdig blanda) bensin og diesel går ned på grunn av skiftet til elektriske bilar. Med same innblanding av biodrivstoff som i 2017 ville utsleppa òg gått ned.
 30. 1 point
  Fatter ikke at de har overlevd så lenge som de har. Husker jeg kikket innom Gamestop og Platekompaniet på Storo for en tid tilbake, da de lå vegg i vegg. På titlene jeg sammenlignet var det mye av typen 599 (brukt) og 649 (nytt) på Gamestop, og 599 på PK. I enkelte tilfeller var nyprisen på PK lavere enn bruktprisen på GS. Maset om forsikringer og medlemskap gjorde det ikke MER fristende å handle der, for å si det sånn.
 31. 1 point
  Det medfører ikke mer skattekroner når vedkommende uansett har krav på ytelsen. Om han/hun sitter hjemme, eller på hytta i Sverige blir dermed ett fett. (så lenge de overholder avtaler og fremmøte med NAV) Man kan jo for så vidt mislike selve ordningen slik også myndighetene åpenbart gjør, men da burde jo Norge heller reservert seg mot selve direktivet i sin tid. Og ikke skyte på mottakerne.
 32. 1 point
  Dukker nok opp mye grums fremover nå.. Ikke bare i NAV men også i rettsvesenet. Enden på visa blir vel at alle skylder på hverandre, "har missforstått, feiltolket" osv.
 33. 1 point
  Det å gå fra A til B er et spillkonsept som finnes i nesten alle spill som noengang har blitt laget. Et spill må ha et mål for å drive historien fremover. Det er ikke hva som er grunnen til at spilleren går fra A til B som er viktig men heller alt som skjer mellom punkt A og punkt B. Det er mye spennende som kan skje i løpet av tiden hvor pakken leveres fra A til B.
 34. 1 point
  Ledelsen sier man ikke skal lyve om produktene eller snakke ned om dem, men om selgeren ikke vet om h*n lyver eller ikke... Ironisk nok er det ofte selgere som ikke kan så veldig mye som selger best, dess mer du kan dess vanskeligere blir det å anbefale vekk fra tapsprodukt. Kundene stoler på at selgere ønsker å hjelpe dem best mulig, og at alle kjøp over en viss sum gir bonus. Sannheten er at selgerne er der først for å selge riktig produkt for butikken, og så for å selge riktig produkt til kunden. Når selgeren sier "prosessoren er for dårlig på bevegelse, spesielt for hoppsport" er det fordi prosessor er et teknisk uttrykk de færreste kunder kan noe om, og dermed dermed får kunden tillit fordi selgeren "viser" at h*n behersker disse kompliserte begrepene. Dette virker på de aller fleste kunder, de få som er innom denne tråden eller leser tester på rtings/HDTVtest/FlatpanelsHD før de går i butikken er uansett vandrende tapsprosjekter man "aldri" tjener penger på. Om selgeren har et bevisst forhold til dette kommer an på hvor reflektert (og skruppelløs) h*n er, og det er muligens derfor de føeste selger bedre mens de kan lite. Alle de jeg har møtt i bransjen som har holdt på i mer enn fem år og er kjent for å selge bra har to kjennetegn: de er veldig flinke til å snakke, og de kan sjelden noe særlig om tekniske begrep utenfor det mest overfladiske. Igjen må jeg understreke at dette virker på de aller fleste kunder, de få som er innom disse trådene er veldig langt utenfor normalen.
 35. 1 point
  I det minste finner hun ut om han er interessert eller ikke. Det verste som kan skje er at han ikke er interessert og ber henne finne en annen plass.
 36. 1 point
  Selv om Abioginese ikke har noe med evolusjonsteorien å gjøre blir det stadig bragt opp her. Og akkurat som evolusjonsteorien blir det fremstilt feil. Dersom dere ID tilhengere ønsker å argumentere godt bør dere sette dere inn hva Evolusjonsteorien er og hva Abioginese er. det siste kan man lære ved å Se denne videoen:
 37. 1 point
  Fremtidig avkastning kan man vel ikke ta høyde for. Det samme er jo tilfellet dersom barn nr 1 kjøper et helt annet hus og får tilsvarende avkastning på dette. Så lenge huset skal selges uansett er det vel likegyldig om barna eller noen fremmede kjøper det.
 38. 1 point
  Finnes vel ingen gode norske alternativer. Men nå som Tek.no har fjernet diskusjon og erstattet det med et generisk kommentarfelt som nesten ingen gidder bruke, så kan man jo like så greit bare gå rett til kilden og lese de utenlandske avisene. The Verge, Engadget, Gizmodo osv. er gode alternativer.
 39. 1 point
  Lurer litt på hva som er ustabilt på 2018 modellen, annet enn tastaturet potensielt?
 40. 1 point
  Det er ganske dumt og problematisere det faktum at folk legger seg på forskjellige tider. Jeg var selv i et forhold der hun la seg mye tidligere en meg, det var ikke problematisk i det hele tatt, Hun sov gjerne 8-10 timer og jeg sov 6-7 timer. Men man må jo finne løsninger slik at søvnen ikke blir forstyrret. For eksempel ørepropper eller at man sover i forskjellige senger eller på forskjellige rom.
 41. 1 point
  Jada, jeg har ingenting mot i å vurdere posesuppe som en god løsning, gitt at den er det. En annen løsning som også virker litt kontraintuitiv ved første øyekast er serveringssteder, her er også potensialet stort i å mate flere, med lite svinn. Tenk om man kunne hatt en direktekontakt mellom restauranten og butikken, slik at overskuddsmaten var utgangspunktet for menyen. Noen slike løsninger er allerede igang, men for meg virker det som om man setter plaster på et system som har vist seg være kritikkverdig i et klimaperspektiv, fremfor å ta tak i selve systemet. Jeg har ingen problemer med å forstå at du, dine, jeg og mine, kaster mat, men det er vel bare en utfordring, fremfor en unskyldning. Vi, borgerne, eller konsumentene som vi kalles nå, har jo også masse forbedringspotensiale, vi er vel også temmelig miljøskadd av dette nevnte systemet (som tidvis viser seg som en dårlig løsning, i et klimaperspektiv.) og har sikkert en del nevroser og vaner som vi kan renske opp í. Også er det vel sant, at jo mer død du er, jo mindre trussel er du i et klimaperspektiv, men du får vel bare forsøke å bruke din levende tid på å vokse med oppgaven.
 42. 1 point
  Rehabilitering. Det det norske rettsvesen gjør funker. Vi har en av de laveste gjentakelsesratene i verden og verden kommer til oss for å lære
 43. 1 point
  Fikk jo både lyd og skjermbilde trøbbel samtidig over HDMI på 5700 XT. Levert tilbake til webshop nå det Sapphire-kortet (Nitro +). Kan jo godt hende at Microsoft er skyldig? Ellers så er det jo mange potensielle feilkilder som jeg ramset opp i et annet innlegg. https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1706933&page=590&do=findComment&comment=25118532 Fikk aldri lekt meg med forskjellig og kommet til bunns i mitt problem. Nå ser jeg om det dukker opp samme dilemma på neste skjermkort jeg anskaffer meg istedetfor. Enklere det.
 44. 1 point
  Ikke så fryktelig rart. Her inspirerer Lyoness/Myworld. Jeg kan røpe at vedkommende er en såkalt godt opplært i egen organisasjon (Ett par seminar og noen diplom naboen laget)
 45. 1 point
  Sjekk at du har den nyeste Win 10 oppdateringen. Det var en bug i tidligere release som skapte problemer med lyden. Kjør DDU av Nvidia driveren og fjern on-board lyddriveren. Last ned NVCleanstall, den nyeste Nvidia driveren og fjern alt du ikke trenger med NVCleanstall. Last ned og installer den nyeste driveren for on-board lyden. Det kan kanskje hjelpe.
 46. 1 point
  Om æ snakka som æ faktisk jør, vil den da skjønn ka æ sir? Eller om ej pratar slik, då? Tenker fort på heissketchen til BBC med talestyring og skotter.
 47. 1 point
  https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/vmPyXB/40-halvautomatiske-vaapen-kan-bli-forbudt-med-den-nye-vaapenloven Stort skadepotensial sier vel det meste. Og, her er det snakk om halvautomatiske våpen; helautomatiske våpen blir jo et hakk opp.
 48. 1 point
  Hjullasteren krever maskinførerbevis + førerkort om den skal brukes på vei. Kjører en kun inne på en anleggsplass trenger en, slik jeg har skjønt det, ikke førerkort. Når det kommer til registrering kan jeg ikke reglene, men jeg har aldri sett en hjullaster med skilt. Det jeg imidlertid vet er at ansvarsforsikring ikke er påbudt (sikkert fordi de ikke er registrert), og en kan raskt gå på en skikkelig smell om en ikke har dette på plass.
 49. 1 point
  Jeg syns lege og psykolog lider av hysteria. Ser ingenting galt med verken ditt historiske eller nåværende konsum. Hilsen fyr på 28 som fortsatt liker å gå ut hver helg.
 50. 1 point
  Søk på rundkjøring på forumet/google og/eller bruk linkenLinken du postet her i går? Du påstår det samme der og, ja. At du påstår noe flere steder gjør det ikke rett. Spesielt ikke når det gjelder deg og uttalelser om jus. Så, hvor kan jeg finne en referanse på at §1d i trafikkreglene ikke gjelder for rundkjøringer? Det må jo nødvendigvis være en dom som sier dette, så da må du jo kunne linke til den?
×
×
 • Create New...