Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/21/19 in all areas

 1. 10 points
 2. 9 points
  Det virker som at du konkluderer veldig bastant og raskt på ting du mener andre har sagt, uten egentlig å ha prøvd å forstå noe særlig av det andre mener. Du skal få lov til å tro og mene det du vil, men det gjør det ikke nødvendigvis til en riktig tolkning av hva jeg mener og ikke mener om serien. For det er helt feil. Jeg bryr meg faktisk om når ting er ulogiske, selvmotsigende, fullt av klisjeer og dårlig forfatterskap. Men, ting som for noen er ulogiske (eksempelvis "galskapen" til Daenerys), er for meg logisk. Vi ser slike ting forskjellig (kanskje, det var et eksempel). Selvmotsigende? Det kommer litt an på i hvor stor grad, og hva faktisk "selvmotsigelsen" gjelder i hvert enkelt tilfelle. Det blir feil å påstå at jeg ikke bryr meg om selvmotsigelser (som du så "åpenbart påstår"), som en konklusjon med to streker under svaret. Jeg har knapt ytret en eneste mening om detaljer i det siste, så jeg synes det er rart at du kan påstå slikt basert på absolutt ingenting. Alt jeg til nå har sagt er at jeg klarer å kose meg. Du vet ikke hva jeg personlig reagerer på eller ikke, når det gjelder eventuelle selvmotsigelser. Klisjeer? Har ikke nødvendigvis noe i mot "klisjeer", så sant det blir gjort for mange av dem. Og jeg synes de ikke ikke har tråkket over den grensen i denne serien. Dårlig forfatterskap? Nei, jeg synes ikke det har vært så mye til dårlig forfatterskap. Jeg synes nok at serien burde ha vart lengre. Men, når serien av grunner som er ukjent for meg -jeg antar det kan være mange ytre påvirkninger til dette, fikk så mange sesonger den fikk, så synes jeg de klarte å få med det viktigste av hendelser. Jeg er fornøyd. Jeg synes ikke det som ble presentert nødvendigvis er dårlig forfatterskap. De skulle ha hatt lengre tid, vi skulle ha hatt flere sesonger, men det fikk vi ikke. Alt i alt, veldig fornøyd. En annen ting som jeg føler gjør situasjonen litt spesiell, mtp. bøker og TV, er at starten og slutten av serien er to helt forskjellige serier. Den begynner med veldig mye drama og "spill" og politikk, mens den skal avslutte med store kriger med White Walkers, King's Landing, drager, osv, osv. I mitt hodet blir det nødvendigvis mer actionorientert og mindre drama, når serien skal avsluttes med disse elementene. Skulle vi ha holdt oss til det gode dramaet vi ble servert de første sesongene nå på slutten, så burde kanskje GRRM holdt WW helt utenfor universet, men det gjorde han ikke. Igjen, vi ser ting forskjellig. Betyr ikke at jeg ikke bryr meg. Det betyr at jeg ser ting på en annen måte og jeg velger å ha fokus på ting jeg liker. Sluttresultatet er at jeg sitter igjen med en serie jeg har som nummer 2 på lista over serier jeg har kost meg aller mest med (The Wire på førsteplass), og du bare er irritert. Synd for deg, men det er ene og alene ditt problem.
 3. 7 points
 4. 7 points
  Tja.. Mens vi er igang så kan vi jo bare gjøre det forbudt for mennesker å leve da? Mennesker kan jo spionere, fly paraglider, småfly etc, feste sprengladninger på seg selv og gå inn i en stor folkemengde, skyte folk, kjøre ned folk, brenne ned ting osv osv.
 5. 7 points
  Enkelte smører altfor tykt på når de kritiserer serien. Den holder ikke lenger samme kvalitet som i de fantastiske tidligere sesongene, men det er mye terreng mellom mesterverk og søppel. Den typen hastverk og enkle løsninger som vi har sett i sesong 7 og 8 er helt standard for det meste som lages av film og tv, men vi er vant til at GoT holder et høyere nivå. Det gjør ikke sesong 7 og 8 til søppel, men fortellerteknisk er det middelmådig. Samtidig er det mange visuelt imponerende scener og solide skuespillerprestasjoner som hever helhetsinntrykket.
 6. 7 points
  Så du liker det ikke og dermed er det bare nostalgifaktor? Fuck off med den innsnevra tankegangen. Selv er jeg på gjerdet om hele greia, men jeg er ikke dum nok til å komme med sånn idiotiske påstander.
 7. 7 points
  For det å kjøpe lignende produkter ifra usa er så jævlig mye mer sikkert. Har aldri likt usa og kommer aldri til å like det så lenge de tror de er verdens politi og eneherskere.
 8. 6 points
  Var poenget med denne tråden å skryte? Aldri hørt noen påstå det du mener folk gjør. Anonymous poster hash: 5969f...d73
 9. 6 points
  Du presenterer dine meninger som fakta. Du mener serien er ødelagt (dine egne ord) pga det du never i det siterte innlegget. Det er helt greit, det må du bare mene. Men ikke si det som om det skulle vært fakta. Det er dine meninger. Ikke alle deler dine meninger.
 10. 6 points
  Da har jeg også fått med meg episoden. Helt uenig med de som sier at Dany nå plutselig virker normal igjen. Synes det lyste plenty med galskap ut av øynene hennes når hun la ut om hvor skråsikker hun var på hva som er rett og galt. Det var ikke et snev av selvbevissthet der. At hun ble drept kom plutselig og uten fanfare. Det var nesten et antiklimaks hvor fort og hvor enkelt hun døde etter å ha blitt bygd opp som Mother of Dragons over åtte sesonger. Jeg sier ikke at det var feil, bare overraskende. Bran som konge? Det kom ut av det blå. Han har i tillegg visst at dette ble utfallet helt siden han fikk sine spesielle evner. Ikke rart han var så rolig selv da han var agn for Night King. Allikevel er det noe veldig kjedelig med pre-determinisme; det fjerner all spenning når alt er forhåndsbestemt. Jeg synes det var en fin avrunding alt i alt. I motsetning til enkelte andre episoder denne sesongen er det ikke mye å utsette på denne. Det har nok å gjøre at vi nå endelig har kommet til den konklusjonen man har stresset så voldsomt med å nå på bare to sesonger. Om det er noe å kritisere så er det hvordan man kom hit så fort, men i liten grad hvordan selve konklusjonen ser ut. Man snakket om at slutten ble bittersøt. Det ble den absolutt for meg, men det går mer på hvordan denne enorme og fantastiske historien kunne ha blitt den beste tv-serien noensinne om man bare hadde gitt den tiden den behøvde for å nå sin konklusjon uten galopperende tempo og enkle løsninger. Både sesong 7 og 8 burde ha vært to sesonger, men det toget har nå gått. Totalt sett er det allikevel en av de bedre seriene som finnes der ute og den klart beste fantasy-serien.
 11. 5 points
  Venter fortsatt på å faktisk få se beviser mot kina da? Foreløbig er det kun basert på antagelser. Men USA derimot kan vist spionere så mye de vil uten noen bryr seg så mye.. Merkelig det der
 12. 5 points
  Som en annen skriver, nå må de roe ned. USA fremstår bare mer og mer latterlig. På seg selv kjenner man andre...? Eternal blue etc...
 13. 5 points
  Både Chelsea og Arsenal burde trekke seg her.
 14. 5 points
 15. 5 points
  Og jeg tenker det samme om FitbitPay. Hvorfor ikke bare glede seg over at det går fremover, og flere banker støtter teknologien, istedet for å kun se 10cm foran nesa si og kun det som angår en selv.
 16. 5 points
  Hah.. Det er en grunn til at jeg aldri var gira på "Classic". Been there, done that.. Det var gøy på sin tid, men det var hovedsaklig fordi hvert eneste øyeblikk var magisk fordi jeg var ny til hele sjangeren. Kan ikke gjenskape den følelsen ganske enkelt fordi jeg er ikke en 15 år gammel gutt med lite erfaring innad PC spilling utenom CS og Command & Conquer lenger..
 17. 5 points
  Det er "tilnærmet like sikkert" å bruke bryteren på måleren som å bruke hovedsikringen. Med andre ord ikke like sikkert. Bare å fortsette som før og ta ut sikringen da. Better safe than sorry...
 18. 5 points
  Hvis de ønsker at folk bruker av/på funksjonen i måleren istedet for hovedsikring, så burde de gjort den funksjonen mulig å bruke for normale folk! På min måler er det snakk om én av flere identiske knapper, som skal holdes inne et visst antall sekunder, og så trykke på en annen, osv. HELT umulig å huske, og må lese bruksanvisningen hver eneste gang! Hvorfor laget de ikke bare en av/på knapp eller vippebryter? For meg blir det hovedsikringen, nettopp pga vanskelighetsgraden og tidsbruken med måleren.
 19. 4 points
  Ja, memes og dårlige kilder i stedet for fakta fra troverdige kilder. Kjempegod argumentering.
 20. 4 points
  Hvordan kan de filme på en slik måte at du mener det ikke er falskt? Hva skal til for at du mener det er ekte, og at du ikke kan si at det uansett er falskt etter de har oppfylt alle dine krav?
 21. 4 points
  Hardcore gamere spiller ikke på konsoll. PC master race.
 22. 4 points
  Jeg har kun snakket om helheten, foruten et lite eksempel om "galskapen" til Daenerys. Alt annet har vært om helheten. Igjen, les og prøv å forstå hva jeg skriver. Ekstrem plot armor: Noe plot armor er hos meg greit. Det kommer an på type serie. Skulle det ha vært 0 plot armor i denne serien, så hadde vel alle de jeg liker ha dødd. Jeg liker å ha noen gjenlevende å heie på i denne serien, det er det som driver den litt fremover for meg. Synes også mange har bøtet med livet, nok til at det som var "plot armor" på slutten, gjorde at jeg alltid var spent, men glad når det hele var over. Synes fordelingen over de som hadde "plot armor" og de som ikke, var bra fordelt. Hvis du synes det er feil av meg å like at heltene mine igjennom serien overlevde i en fantasy(!) serie, så greit. Igjen: Jeg skjønner argumentene. Jeg bare deler ikke samme mening selv. Dine meninger, er ikke nødvendigvis mine, det må du prøve å forstå.
 23. 4 points
  Helt utrolig at ikke Droner bare blir forbudt. Privatliv invaderes, det spioneres, man kan feste sprengladninger og våpen på dem, man kan fly over flyplasser og stoppe trafikken eller krasje inn i motorene på passasjerfly med, eller uten en kilo spiker eller en bombe. Hva faen ? De burde som et absolutt minimum være/ha: Importforbud. Aldersgrense. Lisens å selge. Registrert på eier. Identifiserbar med unik id Kreve kurs å eie og å føre Ha innebygd non tamper "kill switch" Russere flyr uhindret inn i Troms og Finnmark på de 2 siste store øvelsene, og militæret kan ikke stoppe dem, de har ikke noen counter measures.. Russerne kan også fly inn i våpenlagre med Thermite/fosforgranater, og etterpå kan de bruke bot-nettverkene sine til å teppebombe opinionen med villedende info om at Ukraina sprenger lagrene selv, fordi de er så klønete nooBs. Vi er langt bak, både på lovverk og oppfinnsomhet. Kanskje Israel er stedet å lete etter svar. Jeg kan tenke meg at HamaS er interessert i droner også.
 24. 4 points
  Det der er vel omtrent det største pisspreiket jeg har hør noen gang - men fullt på linje med det jeg alltid pleier å si: Bøller elsker alltid å ikle seg offerrollen. Etter at dere har gjort deres beste for å terrorisere alle med andre holdninger, meninger og levesett i hundrevis av år helt opp til våre dager. Det eneste grunnen til at dere er LITT mindre bøllete i nåtiden er at dere blir stanset. Slik at dere stort sett må nøye dere med å plage folk innad i sektene deres. Om det hadde vært opp til dere "frihetselskende" så hadde kunnskap og banale ting som lesning fortsatt vært forbeholdt forkvaklede prester. Jeg vet godt hvordan "gode konservative kristne" opererer. Da en av mine forfedre døde tok jeg vel 5 biskoper og alle ledende mørkemenn i Norge i hånden.
 25. 4 points
  Jeg besøker forumet fra tid til annen for å se om det er noe interessant som diskuteres, og det er det ikke så lett å vite lenger da det eneste som vises på forsiden er ubrukelige tråder om tall, synonymer, ettordsinnlegg osv.
 26. 4 points
 27. 4 points
  Ikke kunde, men nesten Jobber i eiendomsavdelingen i en kommune, Skolen og SFO var stengt, Det var planleggingsdag. Foreldre har fått beskjed om dette i over 1 måned før, lapper og facebook meldinger og flere plakater på dører og vegger. Planleggingsdagen kommer, 08:30 står det 2 små barn utenfor døren til SFO, Foreldre som da bare har svingt inn på skoleplassen og sluppet av barna uten å se om skolen var åpen. En kollega i eiendom måtte jo ta med barna inn, Ingen ansatte i SFO svarte på telefonen, Barna hadde ingen Identifikasjon eller mobiltelefoner, ikke husket de noen telefon nummer heller. Etter og ha kontaktet rektor på skolen, eneste som svarte på telefonen, Så får han etterhvert tak i foreldrene, da er klokka 12:30. Foreldrene trapper illsint opp på skolen og begynner å kjefte på rektor fordi vi og skolen er uansvarlige. Jeg så alt, Foreldre som svinger intill gangveien ved skolen, slipper ut 2 barn i 6 års alder for så å kjøre videre, Ingen lys på skolen, ingen biler på parkeringsplassen, ingen barn eller voksne i nærheten. Hvem er uansvarlig her? Skal også sies at det hjalp ikke spesielt mye når begge barna var dårlig i Norsk, selv om begge er født i Norge.... Noe som forsåvidt også irriterer meg litt.
 28. 4 points
  Den lista er jo helt uinteressant når den ikke oppgir hvor mange følgere de har. For det er jo det som avgjør troverdigheten....
 29. 4 points
  Okay må dele noen flere tanker. - Tyrion som ramser opp alt the "onde" Danny har gjort må være noe av det verste av dialog jeg noen gang har sett. Seerne forstår at hun har hatt tendenser til "mad queen" tidligere og gjort tvilsomme ting. Det gjør det uansett ikke naturlig at hun går fra å redde verden til å slakte tusenvis av barn i løpet av 2 episoder, eller ett eneste øyeblikk. Da hjelper det ikke å ha en lang dialog, nærmest direkte til publikum hvor Tyrion bokstavligatalt går: Husker du i episode 1 sesong 3 da hun drepte de folka? Og så i episode 5 sesong 6, så brente hun også noen folk? Så hun er ganske ond. Husker dere det- Jon snow mener jeg, husker du? ". Har ikke noe imot at hun ender opp som ond, men måten det ble gjort på var utrolig dårlig og det hjelper ikke at du har et par "tvilsomme" øyeblikk(særlig ikke når karakterer som Arya har drept hele familier og matet dem til hverandre), det ble absolutt ikke bygget opp nok til å rettferdiggjøre valget hennes. - Daenerys som bli knivstukket på den måten etter en rar, cringy dialog om "The girl who couldn't count to 20" som minnet meg om noveller vi skrev på ungdomskolen. Jada, greit hun skulle dø, men føles utrolig dårlig og billig måten det skjedde på. Spesielt etter hun reddet verden, ga opp alt for Jon Snow, Westeros og alle rundt seg. Føles ikke trist på samme måten som Ned Stark, Red Wedding osv, bare kjipt og bittert og veldig ufortjent. Etter denne sesongen sitter man jo nesten igjen og skulle ønske at hun bare slaktet hele westeros og satt hode til Jon Snow og Tyrion på hver sin pinne. D&D ville at vi skulle føle medfølelse for henne og bekymre oss over at hun ble "gal", men det ble gjort så dårlig at hun nærmest framstår som den snille, og ikke på en "grey moral lines" måte, bare at alle de andre er så jævlig irriterende at du håpet hun skulle brenne dem. - "Valget" til kongen hang heller overhode ikke på grep. Først kommer det nok en gang et "bryte den fjerde veggen" øyeblikk av Tyrion. Hvor han åpner med " What unites people? Armies? Gold? Flags? Stories. There's nothing more powerful than stories" (get it ;) ). Hvor han så, altså denne fangen som bidro til å slakte King's Landing, og så foreåtte personen han hjalp, fortsetter å bestemme både hvem som blir valgt og hvordan valgene skal foregå framover. Man må også undre seg hva de andre herrene tenker når han prøver å selge Bran som konge "He learned to fly", "He became the three - eyed raven", hva betyr det for dem liksom? Ingenting. Høres jo ut som Tyrion er rusa. I tillegg vet jo ikke Dorn eller The reach noenting (annet en rykter, antar jeg) om the walking dead. - Det at Bran forteller at Jon Snow er Jon Targaryen har ingenting å si for serien annet enn at det bare bidrar til å distansere Danny fra alle som står henne nært i familien og man kan argumentere for at det direkte førte til hele slaktet av KL's, da hun kvelden før prøver å være intim med Jon Snow og står å vipper mellom "Love or Fear". Skikkelig bra at hele Stark familien fra Bran til Sansa ikke klarte å holde på hemmeligheten faren deres holdt på i 18 år for å skåne Jon og Westeros, og i tillegg mener at de er "the good guys" oppi det hele? De bidro direkte til det som skjedde i King's Landing jo lol. - Stark, Stark, Stark (targaryen). Starkfamilien må sies å være de store vinnerne her. De har totalt tatt over hele, absolutt hele kontinentet fra Bran Stark i Sør, Sansa i North (som et uavhengig rike) og Jon forbi muren. Også helt latterlig at North skal få lov til å være uavhengig mens Dorn og the Iron Island ikke har noen innvendinger? Dorn som var uavhengig i tusenvis av år, også under Targaryen, og til slutt bare ble med på grunn av et ekstremt lukrativt ekteskap? Har de andre herrene bare totalt gitt opp "The game of thrones" også? Er det ingen av dem som har ambisjoner, mål eller lyster etter mer makt lengre? Ikke engang å beskytte deres eget folk? - Det Kongerådet på slutten var jo helt tragisk. Bronn som sjef over the reach (38k soldater og rikeste området i westeros) og master of coin? Sikker på at de andre herrene der hadde null problemer med at en ukjent, leiemorder bare kommer og tar over? Verste er at jeg kunne tilgitt så mye av dette, og jeg gjør det allerede; jeg har ikke så mye imot rare taktikker under slagene, teleportering , og masse andre "småting" andre folk klager over. Jeg kunne tilgitt alt dette, hvis bare karakterene og dialogene var BRA skrevet, og plottet hadde noe som helst positivt i seg, men alt er bare helt fryktelig dårlig dessverre. Jeg undres mer og mer om D&D viser samme tendenser som George Lucas og prequal filmene. At de første sesongene virkelig var mye mer samarbeid (det var det jo også i den form at de hadde bøkene), og desto friere reimer de fikk, desto dårligere gikk det. Kanskje D&D egentlig ikke fortjener så mye creds for serien likevel.
 30. 4 points
  Ja nå jeg skal snakke i telefon med sånne av og til, er det ..mumlebublebuble.. håpløst å forstå noenting.
 31. 4 points
  Slå tilbake med samme mynt? kidnappe datteren til apple sjefen, samt stenge apple produksjonen. og er det noen lastekip på tur over stillehavet med iphones så ta dem i arrrest De er så fantstisk radikale disse amerikanerne. vi tro huawei har et greit os på plass ganske snart om det blir behov.
 32. 3 points
 33. 3 points
  Jeg skjønner virkelig ikke din fetisj for NASA. Det var godt kjent at jorda var rund, i mange århundrer før NASA ble startet, og du må ignorere all kjent fysikk for å tro at jorda er flat - men det har dere jo vist dere mer enn kapable til...
 34. 3 points
  Du kan be om så mye innsikt i selgers økonomi som du vil. Du har ikke noe lovbestemt krav til å få det utlevert, men du kan jo la være å handle hvis du ikke får gode nok svar. Jeg vet imidlertid ikke om noen som faktisk gjør kredittvurdering av selger for så små kjøp. Det koster mer enn det smaker. I alle fall å gjøre mer enn å sjekke gratistjenestene der ute som proff.no. (Og det gir ikke mye sikkerhet) Årsregnskap er jo også offentlig informasjon, og kan bestilles gratis på www.brreg.no Men ja, enhver bedrift kan gå konkurs. Og eierne av aksjeselskaper trenger ikke stikke til et land uten utleveringsavtale, med mindre de underslår midler. De kan betale lønn og utbytte til seg selv når de tjener penger. Det skal riktignok antageligvis gjøres noen avsetninger i regnskapene til garanti mv., men de kan nok helt lovlig ta ut mye av pengene og likevel ende opp med å gå konkurs.
 35. 3 points
  Du mener de samme "eldre" som hadde 12-17% rente på boliglånet sitt på 90 tallet? Nei kan ikke se for meg at de skjønner at ting koster....
 36. 3 points
  Det er nok tryggere å la en Shaman slå kloa i en enn å bli overfalt av en kristen menighet. Når det gjelder avrusning og religiøses involvering, så er det en ynkelig måte å rekruttere på. Det er litt som misjon og sykehus - gi heller pengene til Leger uten grenser som ikke har vikarierende motiver.
 37. 3 points
  Å stikke fingrene i øret og knipe igjen øynene er ikke et argument. Nei, jorden er ikke riktig beskrevet i Narnia. Det er et eventyr for barn, for pokker.
 38. 3 points
  Nei, jeg forventer aldeles ikke at dere skal mene noe om det. Men kunne kanskje forventet at i disse moderne tider med fly og sånt så var det noen som tok turen til verdens ende og så etter. Det er noe litt stusselig med de angivelige bevisene deres, de går stort sett ut på å spasere ned til vannkanten med et kamera og spørre hvorfor horisonten er rett. Kom igjen, hvis jeg kan fly til Australia så kan dere fly til verdens ende. Husk kamera! https://www.youtube.com/watch?v=Gn5kuDdeGzs Geir
 39. 3 points
  Tror kanskje dette er en av de situasjonene der advokatene kanskje har sagt at her er det mye penger å tjene om vi vinner og ogaå overbreviser sin klient om nettop der. Har ikke noe intern erfaring her men ledelsen er sagt av mange til å være veldig genuine og gode folk
 40. 3 points
  Hvorfor ikke bare ringe politiet/barnevernet?
 41. 3 points
  Jeg har ikke tro på egne dedikerte last mile-kjøretøy. På sikt kjører man fra dør til dør uten bytte av kjøretøy. Muligens med noen mindre omveier for å plukke opp og sette av folk. Dvs. alle må bestille kjøring med tidspunkt og hvor man skal fra og til. Så dukker det opp et kjøretøy som skal den veien og har optimalisert hvilke personer som skal i samme retning på mest mulig effektiv måte.
 42. 3 points
  På sikt håper jeg dette vil lede til en mye bedre "last mile" dekning for offentlig transport. Ikke alle ønsker å gå 15-20 minutter til sitt nærmeste offentlige transportmiddel, og deretter bruke like lang tid i andre enden for å gå til sin destinasjon. I avstander 0.5-4km kan selvgående minibusser dekke mange dødsoner for dagens transport. Selv i oslo finnes det boligområder som er så store at om man bor i feil ende vil det ha en betydelig påvirkning på pendletiden man har til og fra jobb. Har man 2-3 mil til jobb er det ikke sikkert at sykkel egner seg for å dekke denne "last-mile" distansen heller, både vær og sikkerhet ved en parkert sykkel kan være motfaktorer til dette. Akkuratt nå har det ingen hensikt, men om man tenker seg at hver eneste holdeplass for t-bane, tåg og langdistansebuss er dekket av 10-15 slike selvgående fartøy som står og venter, så kan dette være et av de viktigste virkemidlene for å få folk til å reise kollektivt til jobb - opplevelsen har potensiale for å minne litt om å ta taxi til bussen.
 43. 3 points
  Det stemmer ikke, for målerne skal kun måle den enkelte hytteeiers forbruk, ikke andres. Både måler og vern/hovedbryter skal kun gjelde den enheten som måles. Det går fint å koble flere hytter på samme "streng", men det skal ikke slå ut kommunikasjonen. Komminukasjonen fra AMS til nettselskapet går ikke via kabel uansett. Jeg snakket om radiomaskenett. Hvis hytten din bare har en vei oppstrøms (mot nettselskapets servere) og den foran deg tar sikringene så er du offline. Den rutet jo trafikken din. Jeg har bygget ut radiomaskenett for flere nettselskaper, så jeg vet hva jeg snakker om.
 44. 3 points
  Hensikten er selvkjørende transport. Fjerne det usikre kortet menneske bak rattet. Dog det tar tid og trenger testing og modning. Se på potensialet her.
 45. 3 points
  Folk som driver serviceyrke som ikke kan språket norsk. Spesielt fraktefirma som Bring og Postnord. Samme som om jeg skal reise til Afrika og snakke norsk.
 46. 3 points
  Men du er glad i diktatur/kommunisme som Kina er? Kan jeg spørre deg hvor gammel du er? Ikke vondt ment. Hvis du ikke liker USA så må du flytte til Kina og prøv å bo der i noen år. Jeg kan garantere deg at du ikke kommer til å mislike USA etter oppholdet i Kina. Men hvis du liker diktatur/kommunisme så har jeg vel ingenting jeg skulle ha sagt her til deg
 47. 3 points
  Litt sørgelig at vi lever i en verden der forbukerne skal avskjæres fra fantastiske produkter, på grunn av noe så unyttig som politikere,,
 48. 3 points
  Men det de ikke svarer på i artikkelen er hvorvidt det å slå av med bryteren på måleren beskytter like bra mot spenningstransienter på strømnettet, f.eks. fra lynnedslag e.l.?
×
×
 • Create New...