Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/08/16 in all areas

 1. 12 points
  Da jeg jobbet på statoil kom en kunde inn og skulle ha gullvask til bilen sin. Jaja tenkte jeg å ga mannen det han ville ha. Etter 5 min kom mannen inn igjen å sa at bilen ikke passet i vaskehallen, wtf tenkte jeg å ble med mannen ut. Trodde ikke mine egne øyne da han hadde prestert å presse den største bobilen jeg noen gang har sett inn i vaskehallen. Jeg sa at dette er en bilbask å til vanelige biler. Mannen stå på sitt å sa at en boBIL er en bil. Det var både høyde og bredde skilting å står jeg bil vask. Han nakta plent på at det var han som hadde krølla samtlige dyser og børster inne i hallen. Men at vi måtte skilte bedre. Klaska meg godt i tryne etter den hendelsen.
 2. 4 points
  Nei, Dota2 er ikke PtW. Jeg anbefaler deg å sjekke fakta før du påstår ting på nettet.
 3. 4 points
  Du får ringe posten og spørre. Tipper du blir møtt med forståelse for dine bekymringer.
 4. 4 points
  On track towards the light! by Rune Mattson, on Flickr
 5. 3 points
  Media tuter jo ørene våre fulle med reportasjer om hvor snille og hyggelige disse nyankomne asylsøkerne er, og at de er en gjeng pusekatter som kommer til Norge for å slippe unna krig og religiøs forfølgelse. Men så idyllisk var det visst ikke likevel: http://www.nrk.no/hordaland/trakassert-pa-asylmottak-1.12738444
 6. 3 points
 7. 2 points
  Da tror jeg du vil bli skuffet, for selv AP går til valg for å stramme inn i innvandringspolitikken http://www.vg.no/nyheter/innenriks/asyl-debatten/slik-vil-ap-jonas-stramme-inn-asylpolitikken/a/23559541/
 8. 2 points
  Hva er det som har skjedd med nyere biler? Toppakning kan ikke byttes og ny motor koster 50 laken og tar 13 timer og bytte? På den tida har man byttet 45 leopard motorer og motoren der veier 6,5 tonn. Og til den prisen får jeg 2 stykk 350 chevrolet V8 motorer.
 9. 2 points
  Litt mer komplisert den CV1, gitt
 10. 2 points
  Når politikerne kjører på med å slippe inn hundretusenvis av mennesker i landet uten å i det minste første høre med folket om det er greit via for eksempel en folkeavstemning, da er det en primaoppskrift på en kruttønne. Har man virkelig ikke lært mer av historien enn som så? Når man fratar mennesker i et land muligheten til å være med å bestemme store og viktige ting, da er veien til sivil ulydighet og vold veldig kort.
 11. 2 points
  Da får vi bare håpe at det ikke er midt i tyttebæruka. Nei, vent, jeg kom akkurat på et tips!
 12. 2 points
  Artikkelforfatter tenker gjerne på skip-funksjon istedet for spoling? Spoling har det vel vært lite av siden tidlig 90-tallet når vi fremdeles brukt kassetter.
 13. 2 points
  Veldig snill fortolkning, det er vel kanskje den som gjør at du ikke skjønner hvorfor endel synes deler av Oleoh argument er litt besynderlige. AtW
 14. 2 points
  Spørs om det er uvesentlig for de religiøse tullingene.
 15. 2 points
  Muslimer i Norge støtter ikke terrorisme og drap, men kun fred. Så....bra. https://www.youtube.com/watch?v=JeC2OLv_Fhw
 16. 2 points
  Jeg ser virkelig ikke vitsen med å prøve mer. Eneste grunnen til at jeg fortsatt er, er at jeg orker ikke gjøre noe annet enn å være. #fuckthisshit
 17. 2 points
  Apple folket er vel vant til sære plugger så lightning headset er vel greit nok. Trådløse headset er styr, en må huske å lade dem. Ser for meg folk med trippel-angst; mobil, klokke og headset må lades jevnlig. Et slit å følge moten.
 18. 2 points
  Sikkert samme som de andre naverne og uføretrygdede her i landet, total latskap og giddesløshet, evner ikke å ta tak i sitt eget liv. For fucks sake. Det er så usaklig, usmakelig, og totalt off topic. Kan man ikke bare holde kjeft om man ikke har noe konstruktivt.
 19. 1 point
 20. 1 point
  Dette var råflott Helene !
 21. 1 point
  Staten bruker nye penger på utrolig mye mer enn høyere lønninger, og som sagt minstelønn og finansiering av minstelønn er to helt forskjellige ting. Hvor stor andel av befolkningen tror du er ansatt av staten? "Hvis produksjonen i Venezuela er konstant, og lønnen er konstant så gir det lite mening med massiv inflasjon." Selvsagt gir det mening! Høyere pengemengde. At lønningene øker er et resultat av inflasjon, ikke en årsak. Men, dette er en avsporing. Grafen din beviser ingenting, vi trenger ikke gå dypere enn det.
 22. 1 point
  Fantastisk bilde... Likte det Mvh Bekir
 23. 1 point
  Beklager, men jeg så ikke noe svar til det jeg skrev, så prøv igjen! 1. Hvor mange sivile Afghanere døde i 2015. 2. Hvor mange afghanske asylsøkere kom det til EU i 2015. 3. Del antall afghanske asylsøkere på antall døde Jeg tror svaret ditt blir på ca 200. Gir det mening at hvis de bomber en landsby i Afghanistan, så kommer 200 av dem til EU, og 1 dør i bombene?
 24. 1 point
  Jeg gjør ikke det, jeg har ikke tenkt til å bruke tid på dine grafer. Det der er ikke analyse.
 25. 1 point
  Det er noen viktige forskjeller mellom en "User mailbox", som altså er en mail-enabled AD bruker og en "Shared mailbox" som primært ikke er assosiert med en enkeltbruker. For hver eneste "User mailbox" dere har som er enabled, må dere også betale en lisens for. Når det gjelder "Shared mailbox" så trenger dere ikke å lisens, så fremt dere ikke har skrudd på in-place archiving, eller går over 50GB størrelse. *1 En vanlig "User mailbox" er merket som "enabled" i AD, mens en "Shared mailbox" er disabled. Det gjør også at man ikke uten videre kan logge inn med en "shared mailbox". Generelt når det gjelder Exchange og lisenser: Mailbox ("User mailbox") (krever lisens) Delte ressurser (Gratis) Grupper (Gratis) Kontakter (Gratis) Ressurser (Altså room mailbox eller equipment mailbox) (Gratis) De aller fleste har gjort akkurat det samme som dere, og betaler derfor for mye penger i lisenser til MS. Dere bør derfor endre alle "User mailbox" som brukes som en delt ressurs for å spare inn penger. Dere kan endre fra en regular mailbox til en shared ved å kjøre følgende kommando: Set-Mailbox -Identity Marketing@Contoso.com -Type Shared *1 : Ett lite forbehold om at lisensreglene ikke har endret seg i 2016
 26. 1 point
  Kommentar hos Forskning.no: Vi trenger ikke gud
 27. 1 point
 28. 1 point
  Hva ble din karakter? 3 Jeg vurderer faktisk å klage
 29. 1 point
  hvis det er et hus med mange hybler så hadde jeg nok rottet meg sammen å fått en rask linje som alle kan dele på og trukket kabel eller satt opp trådløst til alle.
 30. 1 point
  Ehh, nei, har jeg faktisk aldri opplevd. Alle de muslimene jeg har hatt diskusjoner med "i det virkelige livet" har blitt klin forbannet på meg og som regel endt opp med å komme med noe nære innpå drapstrusler fordi jeg ikke "respekterte" deres "hellige" og ufeilarige religion... Les: de hadde ingen argumenter for hvorfor det er OK å diskriminere, undertrykke og skade mennesker og måtte derfor ty til andre virke midler og som jeg sier, det må være fryktelig frustrerende å være muslim i et opplyst samfunn... Syntes synd på dem som skal fremme så dårlige ideer og ideologier som islam... Spesielt når det er så klart at den urettferdigheten som fremmes er menneskefientlig og aldri har ledet til annet enn lidelse og død for følgerne.. Hadde ALLE aviser og blader og magasiner trykket muhammed tegninger hver dag ville det gått inflasjon i begrepet og ingen hadde reagert lenger, ikke muslimer heller. Nå er det kun en avis som tørr og da er det mye lettere å rette skyts mot den ene avisen. Når argumentene blir så dårlige som i islam er vel vold det eneste disse gærningene kan ty til for å fremme islam og muhammed... Gode argumenter for at deres dårlige og latterlige påstander ikke skal gjøres narr av har de jo ikke...
 31. 1 point
  F.eks parse ut text fra posten din og rette opp at du staver Python feil import requests from bs4 import BeautifulSoup url = 'http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1695825&page=3#entry22994460' url_get = requests.get(url) soup = BeautifulSoup(url_get.content, 'html.parser') text = soup.select('.post.entry-content > p') print(text[1].text.replace('phyton', 'Python').replace('. ', '.\n')) Output: Kan noen ramse opp hva jeg får ut av og holde på med Python og andre programerings språk. Er dette liksom Wax on Wax of som i karate kid. Eller er det grunnleggende språk jeg må kunne for og komme meg videre?
 32. 1 point
  Dette gjelder majoriteten, og ikke minoriteten. De fleste muslimer tåler ikke å bli kritisert eller at noen anser deres religion som kritikkverdig. Da blir det bråk, men det finnes enkelt individer som tåler denne kritikken. "Antallet muslimer i Norge ligger på mellom 100 000 og 185 000 personer, tilsvarende 2 til 4 prosent av befolkningen." Sikker på at dette gjelder "majoriteten"? De fleste muslimer tåler å bli kritisert, dersom det ikke skjer på en nedverdigende måte. Ingen tar til seg dritt, uansett om det omhandler religion eller privatliv. Kritiser Islam saklig, så skal jeg love deg at de fleste muslimer vil ta en rolig tone tilbake. Men den dag idag, blir islam kritisert gjennom VG's åpne debatter, der gamle mennesker med null kunnskap ber disse "muslim-jævlene" pelle seg ut av landet. Ikke for å glemme at de skal nevne at alle i verdens 2 største religion er terrorister :p Når jeg skrev majoriteten tenkte jeg forøvrig på verdensbefolkningen, selvom artikkelen omhandler Norge. Religionen er trossalt verden nest største religion etter Kristendommen og før Hinduismen. Jeg tviler på at saklig kritikk av Islam blir møtt med en rolig tone tilbake av majoritieten i verden, og det er bare å følge med i mediene. De som kommenterer på VG er idioter, når de setter likhetstegn mellom terrorister og islam.
 33. 1 point
  Kan også anbefale en film ved navn "the union: the business behind getting high" eller "how to make money selling drugs". Trn100: skjønner ikke helt hva du vil frem til. Mitt poeng var at selv om cannabis er et narkotikum, så er ikke det nødvendigvis relatert til dødsfall. Mange dør hvert år pga alkohol, men hører ingen som mener det er så skadelig at det bør kriminaliseres.
 34. 1 point
 35. 1 point
  80-110 kr/timen tenker jeg. Her er noen av sommerjobbene jeg har hatt: 14 år: Maling for et rørleggerfirma - 100,- pr time 17 år: Forsvarsbygg. Maling, gressklipp, vedlikehold - 125,- pr time (tror jeg) 18 år: Anleggsfirma. Diverse arbeid. - 173,- pr time Edit: Fant denne listen, men vet ikke om den er rett. https://parat.com/list.aspx?m=7&amid=338656#.Vo7LC_nhDIU Der står det at butikkmedarbeidere under 16 har 103,- timen. Det kan vel stemme.
 36. 1 point
  På et eller annet tidspunkt så har de vel bestemt seg for å være slik eller sånn ja. Eller mener du at mennesker ikke innehar noen fri vilje? Apropos: http://www.nrk.no/viten/xl/mordere-har-ikke-noe-valg_-mener-forskere-1.12709180
 37. 1 point
  Betaler gjerne for spill istedet for å laste dem ned, da jeg gjerne vil støtte spill-industrien med det jeg kan. Men som nevnt av jij'84 så er 600kr i overkant av overkommelig.
 38. 1 point
  Hva f**n? Kilder, dokumentasjon? Og da krever jeg vitenskaplige rapporter, og ikke tåkeprat fra shady nettsteder. Nei, dette er ikke kvinners fantasi. Om det er noe i det hele tatt, så er det din egen, forskrudde fantasi og komplette fravær av forståelse for kvinner.
 39. 1 point
  Jeg forventet ingenting av deg, men tenkte likevel jeg skulle sjekke. Det kunne jo være det ikke bare var fri fantasi. Men, ettersom du går rett til løgner om meg og generell tåkeprat så er dette bortkastet tid. Kos deg videre!
 40. 1 point
  Mobbing kommer pga mangel av noe i oppveksten. En mobber flytter altså sine uløste problemer over på en annen. Som regel er det en leder, og så har vi halvapene(undersåttene) som ikke skjønner stort bedre, og tør ikke motsi lederen men vil være kul. De gjør bare hva han/hun ønsker å gjøre/uttrette uten å skjønne helt hvorfor. Skoler burde fått inn en psykolog og luke ut lederen av en slik gruppe, så hadde muligens pyramiden klappet sammen ganske fort. Såfremt det kun er mental terror, så burde mobbeofferet fortelles helt tydelig at om man fullstendig ignorerer det hele, altså ikke gir noen reaksjon, så vil de etter tid miste interessen. Fordi, en mobber ønsker å provosere frem en reaksjon - så ingen reaksjon, inget resultat. Dette krever såklart noe av offeret at han/hun virkelig klarer å luke det ut og tenke at herregud for noen tapere, hah!
 41. 1 point
  Den dagen jeg skaffer eget VISA-kort for å handle hos én spesiell matbutikkkjede er dagen da jeg håper noen har nok medlidenhet for meg til å skyte meg i bakhodet.
 42. 1 point
  Helt uproblematisk for meg, også om noen skulle like samboeren min.
 43. 1 point
  Dere får bare spille med.
 44. 1 point
  Der jeg jobbet før fikk jeg telefon fra noen som åpenbart hadde ringt feil og ville sjekke bank-kontoen sin. Etter å ha forklart at han hadde ringt feil og han skjønte det og skjønte at han hadde kommet til Forsvaret og ikke til sin bank så spurte han om jeg allikevel ikke bare kunne sjekke bank-kontoen hans. Folk tenker ikke...
 45. 1 point
 46. 1 point
  Mulig Facebook er blitt et mye brukt kommunikasjonsmedium, men det å styre med likes og kommentering uten heller å kommunisere direkte er idiotisk, bortkastet tid og fører bare til misforståelser, feiltolkninger og forviklinger.
 47. 1 point
  Selvsagt. Anonymous poster hash: da665...09a
 48. 1 point
  Not ok https://www.youtube.com/watch?v=B4alYw4KVOY
 49. 1 point
  http://www.gamer.no/turneringer/gamer-no-dota-2-series-varen-2015/1744/ Spre ordet Puro! Vi tenker å kjøre en testsesong med DOTA 2 seriespill for å se an interessen.
 50. 1 point
×
×
 • Create New...