Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/16/14 in all areas

 1. 24 points
  Jaha. Kan fortelle deg at masse kunder blir tilsvarende oppgitt over kunder med sekk som absolutt skal ha pose og lurer på hvorfor man ikke ble spurt. Enden på visa er at butikkansatte ikke er tankelesere - derfor de SPØR deg, så du kan svare hva du foretrekker.
 2. 16 points
  NSFW usensurert versjon: Admin var innom,sorry boys.. Fair enough.. Dersom noen enda ikke har sett den usensurerte versjonen: 1. gå til artikkelen på dagbladet 2. klikk på lenken til Huffington Post 3. Nederst på siden, klikk på "VERY NSFW" Oblig. bilde:
 3. 13 points
  -og nei; jeg vil ikke ha Ask Toolbar denne gangen heller!
 4. 13 points
  Fin start på livet for dette mobbeofferet. Angst, ADHD og nå rulleblad og null tillit til ordensmakten. Hvis man ikke ser hvor dette bærer hen er man blind.
 5. 12 points
  Gikk du glipp av den andre delen deres, den såkalte "gaming-delen"? Den bør tilfredstille dine Gamingkrav...
 6. 9 points
  For et par dager siden skulle jeg fly fra Paris til Oslo. Jeg var på flyplassen tidlig, nærmere bestemt tre snaue timer før avgang. Jeg stelte meg i en av køene for å sjekke inn og foran meg var bare et par pensjonister. Allerede på dette tidspunktet ante jeg at det kunne bli en kundehistorie. Gubben gikk til skranken ved siden av og fikk vite at skranken "vår" ville åpne om ikke lenge. Det gikk så noen minutter og så åpnet skranken for reisende uten bagasje ved siden av. Da var det 10 minutter til skranken vår ville åpne og disse pensjonistene ble helt fra seg da de så at køen ved siden av fikk sjekke inn før dem! Så gubben tok passene deres i hånden, stelte seg foran køen ved siden av, slengte passene på skranken og sa at han ville sjekke inn. Han fikk beskjed om at dette var køen for reisende uten bagasje og fikk igjen vite at det var 10 minutter til skranken vår ville åpne. Det var han ikke med på og han begynte derfor å skrike til stakkaren bak skranken, men måtte til slutt gi seg. Så kom han tilbake til kona. Og han skal aldri fly med Norwegian igjen! Det er bare tull med systemet!
 7. 9 points
  Mandal i går. Connect by Loevhagen, on Flickr
 8. 9 points
 9. 7 points
  Ser det der hver jævla gang jeg er ute og flyr. Jeg henter billetten og ser hvilket sete jeg har fått, og jeg vil tro de fleste andre også har fast plass. Likevel, hver eneste gang gaten åpner strømmer folk til som sild i en tønne. Tror de flyet vil dra uten dem? Tror de folk vil stjele plassen deres? Har aldri skjønt det der. Flyet er trangt nok som det er, så jeg foretrekker å vente så lenge som mulig før jeg går ombord. Ikke fanken om jeg vil være den første til å gå inn, så jeg må reise meg for andre som skal forbi, strever med bagasjen og alt det der. Tror det er én gang jeg ikke har fått plass til bagasjen i hyllen over meg, men da kom en hyggelig flyvertinne og hjalp meg å finne plass til den litt lengre fremme i flyet. Og tro det eller ei, men jeg kom meg faktisk ut av flyet også uten problem - med bagasje, til og med - da det landet på rett flyplass til rett tid.
 10. 7 points
  TS her: fikk tak i foreldrene hans og da ordna det er relativt fort da det er de som betaler alt for han. Møblene ble levert tilbake i går, takker for alle svar! Anonymous poster hash: beb15...b7f
 11. 7 points
  Kunder som blir sure pga sine egene feil. Kunde1, kunde2 og meg K1: hei, dette er ikke mitt M: åja, beklager (returnerer varen, og setter skillepinnen for å demonstrere for k2) K2: du behøver ikke å sette den der nå som du er ferdig med k1 m: Det har du helt rett i, men siden dette er 7gang(faktisk sant) du ikke legger skillepinnen før du legger på varene dine, så må jeg nesten gjøre det så at du HUSKER det til neste gang! (HHelt siden 3gangen) K2: sorry da, men når det er 5-10 cm unna k1 sine varer,så regner jeg med at du vet hvor linjen går hend! ..... Er det mulig? Blir relativt oppgitt av slike kunder.
 12. 7 points
  Jeg slutter i grunn aldri å forundre meg over det facistiske skolesystemet i "the land of the free". Hvem er det i grunn som ringer etter politiet for å anmelde en 15 åring som i desperasjon tar lydopptak av grov mobbng?
 13. 7 points
 14. 6 points
  Takk for userriøst svar rundt temaet. Utdannelse, skole, jobb. Ja har det. Men vil også lage et spill på fritiden. Poenget var ikke og tjene penger her Nå vet jeg ikke helt hvordan du tolket denne idèn til spillet.
 15. 6 points
  Du ble dagens påskevits. Gratulerer
 16. 6 points
  Uavhengig av ligaplassering etter Newcastle så er jeg stolt av laget og hva de har fått til denne sesongen. Meget god jobb av Brendan Rodgers og hva han har skapt i sin korte tid i Liverpool. Vi har hatt en kjempesesong der vi har slått store lag med kalasiffre, kjempet med toppen(som jeg strengt tatt ikke hadde som et realistisk mål før minst 2015\2016-sesongen) sikret champions leagueplass(som var målet før sesongstart) og ungått det forjævlige 1-1 resultater(har vell bare en denne sesongen?). Nå er vi fire(!!) kamper finaler unna ligagullet. Kommer til å bli meget vanskelig og krever at Brendan og gutta er totalt skjerpet. Spennende.
 17. 5 points
  Eventuelt: "Trenger du pose?" "Nei takk, kona er ikke så stygg."
 18. 5 points
  Begynner å bli temmelig lei av alle advarslene og knappene jeg må trykke på for å bruke java. For ikke å snakke om alle gangene jeg må hjelpe foreldrene mine med dataproblemer, som viser seg å være jungelen av "er du sikker?" som de må navigere seg gjennom for å få tilgang på nettbanken. :|
 19. 5 points
  Heldigvis har vi fri bevisførsel i Norge så selv om opptaket er gjort ulovlig og man kan bli straffet for det vil beviset fremdeles kunne brukes som nettop bevis.
 20. 4 points
  Hadde du et spørsmål eller ville du bare annonsere at du har dreti deg ut?
 21. 4 points
  Er blitt vant til at zombier kan ha våpen/rustning når de spawner inn, men den her har jeg ikke sett før.
 22. 4 points
  Fy faen. Det er litt for irriterende. Mister all respekt for adressa.
 23. 4 points
  Trist fra Komplett. Det er ingen gaming-PC. Xeon og Quadro er ikke gaming-utstyr, og Quadro-serien er ikke spesielt bra til gaming. Xeon er serverprosessor, så IMO har de bommet totalt her. Virker mer som en skryte-pc om hvor mange penger de klarer å bruke. Bygg noe ordentlig..
 24. 4 points
  Det spørs hvor mye du investererer ... Jeg har rett i underkant av en million kroner i div. fond, og da er det forskjell på å få 3% på høyrentekonto eller å få 7-10% i fond. Differansen er husleien min i ett år ... For oss amatørerer så er ofte et indeksfond best risk/reward. Kjøp deg gradvis inn, dvs. sleng inn en slant i ny og ne. Da kjøper du både "billige" og "dyre" andeler. Det er ikke like "kult" som å si at du trader aksjer, og forklare om lakselus til kameratene på puben -- men det er her du har best sjanse for å gjøre langsiktig penger. Jeg har òg aktive fond, men da mer innen smalere nisjer (f.eks. FIM Sahara og FIM Frontier som jeg har en del i, også Dovre Inside er interessant). Målet til et aktivt fond er å slå markedet (på samme måte som du nevner over, ved å spå i lakselus; oljepriser; Ukraina; hvilken teknologi som "tar" av etc.). Det er så mange som sitter å knuser de sammme tallene som du gjør, så når du leser på Hegnar.no at et Fredriksen-selskap "gjør noe", så er du sist i rekken av en lang rekke investorer som får vite det ... Du blir en av dem som selger på topp, fordi de smarte pengene visste det i går og venter bare på å selge seg ut. Et vanlig aksjefond kan heller ikke shorte posisjoner. Går markedsindeksen for emerging markets ned 10% og f.eks. SKAGEN Kon-Tiki går ned 2%, så har de gjort det ganske bra. Selvfølgelig, det er ingenting i veien for å kjøpe akjser for gøy, men da blir det litt som å tippe på fotballkamp. Jeg har tro på at det går ann å slå markedet, men da trenger man solid kunnskap og erfaring. Problemet for mange store fond er at de er store, de kan ikke kjøpe hva de vil. Bare se på SKAGENs fond før de ble store, kontra i dag.
 25. 4 points
  1. Estimater vil fortsette å endre seg all den tid vi ikke har dekkende kunnskap til å gjøre gode estimater. Vårt grunnlag til å gjøre estimater om det synlige universets ekspansjon er mange, mange, mange ganger større i dag enn det tilfellet var på "80-tallet" da modellen ikke engang var tilstrekkelig etterprøvd, eller skikkelig raffinert. I dag kjenner vi universets alder som 13.77 ± 0.059 milliarder år. Nei, disse to estimatene er ikke selvmotsigende. De er gjort med bakgrunn av forskjellig nøyaktighet, og forskjellig kunnskap. 2. Big Bang-teorien sier ikke at "ingenting ekspanderte". Dette er løgn. 3. Nei, det er ikke selvmotsigende å si at noe oppstår uten en årsak. 4. Nei, Big Bang-teorien sier ikke at Big Bang er uten årsak.
 26. 4 points
  Det er nevnt i den første setningen. Er det virkelig uetisk å kreve at folk skal lese mer enn overskriften?
 27. 4 points
 28. 4 points
  Nei, det er bare fjas. Hybristofili - google it og ikke ta kontakt med ABB. Han blir garantert nedrent av slike som deg fra hele verden..
 29. 3 points
  Han har ikke blitt justert opp, det er bare du som ikke vet forskjellen på spillerverdi og salgsverdi.
 30. 3 points
  Bacon. Alle elsker å snakke om bacon. Eller så kunne du spørre henne om hun vil bryte håndbakk!
 31. 3 points
  Du kan alltids flytte.
 32. 3 points
  VI har is fra Hennig-Olsen. En kunde kommer bort til meg og sier at han skal ha en is nummer 27. Jeg ser rart på han og spør hva en is nummer 27 er og ber han hente isen han skal ha (hvorfor tok han den ikke med...). Meg: Åååh, den koster 27 kroner. Kunde:
 33. 3 points
  Hadde en epost fra Ryanair med masse info om flytid. Da jeg søkte etter flyplassen i Google Maps så fikk jeg samtidig opp informasjon om avgang. Likte det godt jeg.
 34. 3 points
 35. 3 points
 36. 3 points
  De hadde jo 2 pc'er i et kabinett hvis du leser hele teksten da :/ mens digital impulse hadde en pc og en vannkjølt xbone
 37. 3 points
  Det er én ting jeg kan si om denne filmen og det er at den er annerledes. Såpass annerledes at jeg tror de fleste faktisk ikke vil like den. Personlig gjorde jeg det siden jeg setter pris på denne typen originalitet, men den falt ikke veldig i smak hos de fleste andre jeg kjenner som har sett den.
 38. 3 points
  Det er helt utrolig hvor skjerpet i sinnet man blir når man kjører litt aktivt. Forbikjøringer går på et blunk når man ligger i 160-200 km/t og andre biler ligger i 70-80 km/t. Man har egentlig utrolig "mye" tid å gå på når man er inne i denne modusen. Til alle moralister så oppfordrer jeg ingen til å prøve ut dette på offentlig vei, da det kan være mange faktorer som gjør at dette er livsfarlig. Et par kjappe eksempler på dette er uforutsette hendelser som noen som har fått motorstopp og står i veikanten, bil som kommer ut av kryss, sving som er så skarp at den må kuttes/hele veien må brukes og det kommer bil i møte, ukontrollert sladd osv. Dummeste jeg har hørt. Mye tid å gå på? Kjøre forbi noen i 160-200km i timen? Du har NULL kontroll over farekilder. Ved 200km i timen beveger du deg 55(!) meter i sekundet. En golf er litt over 4 meter lang, dvs du kjører forbi 16 biler i sekundet hadde de stått stille. Du burde ikke bare miste lappen, du burde ha fått buret inne. Greit nok du driter i eget liv, men den dagen du treffer noen så håper jeg du aldri slipper ut igjen. Du har 400 til 460m bremselengde og det tar 60 meter før du greier å reagere... (Nødbrems, 200 til 260m) http://www.cactus2000.de/uk/unit/massbrm.shtml
 39. 3 points
  Jeg er blant de stakkarene som jobber med helpdesk/brukerstøtte/drift i en bedrift med godt over 1000 brukere. Det er ikke så ille å måtte hjelpe BARE familiemedlemmer. Jeg har nesten fått fjerning/reinstallasjon av java som et eget fag. Gråter meg i søvn hver kveld.
 40. 3 points
  Ser frem til et Java-fritt samfunn!
 41. 3 points
  Haha. Skal selv skrive boligkjøpskontrakt i dag. Klarte uansett ikke holde fingrene borte fra å bestille deler for 10 laken her om dagen. Stakkars konto :-)
 42. 3 points
  Da står det ikke ammo-symbol over dem, akkurat som at assaults uten medpack ikke har medic-symbol.
 43. 3 points
  Man hadde ikke forventet å finne annet enn "fullt funksjonelle dyr". At man ikke finner "mellomledd" er bare tull. Ikke er trilobittenes øye "mer komplekse" enn mennekse-øyne heller. Det er heller ikke vanskeligere å forklare utviklingen av trilobittenes øye-struktur utifra evolusjonsistiske prediksjoner enn andre type eye-strukturer heller. Problemet her er kun at det ikke eksisterer god data. Med andre ord forsøker du deg på en ugyldig type argumentasjon, ofte kalt "god of the gaps". Å si at evolusjonsteorien ikke er falsifiserbar er rett ut løgn og ignoranse. Rett over her hevder du nettopp å ha falsifisert teorien. Selv om du (opplagt) tar feil, er det tydelig nok at du nå griper etter tynne strå der du rett og slett velger å lyge, fremfor å fremtre rederlig og ærlig. For å falsifisere evolusjonsteorien, kreves det at noen av grunnstenene blir falsifisert. Eksempelvis kan du illustrere en mekanisme som hindrer akkumulasjonen av genvariasjon.
 44. 3 points
  Et par fra en flytur i helgen DSCF1461.jpg by Espen Bibow, on Flickr DSCF1455.jpg by Espen Bibow, on Flickr
 45. 3 points
  Virkelig? Kan du være snill og vise til en tråd/post hvor noen uttrykker at de ønsker at voldtekt innenfor ekteskap skal være lov? Jeg må lese det for å tro det.
 46. 3 points
  Du mangler folkeskikk og respekt for andre. Kukskolten her er deg.
 47. 3 points
  Hva faen er det med folk som ikke forstår at det finnes mennesker som må bo billig? Enten fordi de er gjerrige eller rett og slett fordi de ikke har råd til å bo dyrere? Æsj. Kjenner jeg blir provosert, haha?
 48. 2 points
  Som kjent, har norske kvinners sykefravær økt dramatisk i forhold til menns sykefravær siden 1970-tallet. Dette er til tross for at kvinners og menns levealder var henholdsvis 83,4 og 79,4 år i 2012 og at forskjellen har vært omtrent tilsvarende stor siden 1940-tallet og muligens før. (Kvinner lider, menn dør.) Det er vanligvis to faktorer som blir brukt til å forklare dette. Den ene er at kvinner oftere jobber i omsorgsyrker, som er særs belastende og derfor øker kvinnenes sykefravær. Denne forklaringen kan vi avvise umiddelbart. Kvinner har betydelig høyere sykefravær også når vi korrigerer for næring og yrke. En kvinnelig sykepleier har høyere sykefravær enn en mannlig sykepleier. Den andre forklaringen er at kvinner har en såkalt dobbeltbyrde, altså at de i tillegg til fulltidsarbeidet står for hoveddelen av arbeidet i hjemmet. Dette er også feil. Den forklaringen strider mot at kvinners sykefravær har økt i samme periode som kjønnene er blitt mer like(stilte). Nå finnes det også statistikk som viser at menn bruker mest tid på både lønnet arbeid og hjemmebane (men den skal jeg innrømme at jeg ikke har klart å finne igjen). Dette kan også i liten grad forklare forskjeller i sykefravær i ung alder. Hold dere fast, for nå er det kommet en ny forklaring på kvinners sykefravær: trippelbyrden. Professor Mykletuns hypotese om trippelbyrden går ut på at kvinner i tillegg til press på jobb og i hjemmet, opplever et økt press om selvrealisering, altså være en god mor samtidig som man skal være aktiv, reise og ta vare på utseendet. Selvrealisering kan ha en sammenheng med sykefraværet. Men det er misvisende å kalle det en trippelbyrde. Ordet byrde impliserer at det er noe som er pålagt kvinnene og at de er ofre. Det er rett og slett feil. Som Mykletun selv påpeker, er det frivillig å følge påleggene om selvrealisering. Det er heller ikke slik at menn er fritatt fra selvrealisering. Menn opplever mye av det samme presset om å være vellykket, reise og holde seg i form. Min hypotese er at sykefraværet ikke skyldes en byrde, men en manglende evne og vilje til å prioritere. Kvinner er i like stor stand som menn til å holde seg friske og gå på jobb. De må prioritere annerledes. Å kalle sykefraværet et resultat av en byrde vil i hvert fall ikke bidra til å senke sykefraværet, men å gi kvinnene enda en unnskyldning til å plassere seg selv i offerrollen og ta en ekstra sykedag. Om levealder: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=List_6212&Main_6157=6263:0:25,5980&MainContent_6263=6464:0:25,6625&List_6212=6218:0:25,6626:1:0:0:::0:0 Om trippelbyrden: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Kvinnene-som-skal-klare-alt-7525270.html#.U07R71dGN8M http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/--Kvinnefravaret-ikke-mystisk-7524369.html#.U07vPFdGN8O Generell statistikk om sykefravær: http://www.ssb.no/arbeid-og-lonn/statistikker/sykefratot/kvartal/2014-03-20#content
 49. 2 points
  Jeg bryr meg personlig lite om prisen øker, men jeg blir provosert over at man skal holde på å kalle HD for nærmest "eksklusivt". Jeg skrev dette i en annen artikkel for et halvt år siden, og jeg skriver det igjen.. HD er ikke eksklusivt lenger. Vi er langt på vei inn i 4K og 8K, men fortsatt har vi "HD"-kanaler og "HD-dekodere" samt bredbåndsabonnementer som gir deg mulighet til å se film i HD. Det er trist. Virkelig trist. Jeg forstår Netflix ang. 4K som er relativt nytt, men ikke dill med HD. Det er ikke noe fancy.
 50. 2 points
  Så jenta jeg sa at jeg likte her for noen dager siden. Veel, for to dager siden avslørte hun at hun egentlig hadde tenkt det samme, men var for sjokket for å svare når jeg sa det til henne. Vi har vært venner så lenge liksom. Don't really know what's going to happen, godt mulig det bare blir en liten "summer crush" nå som vi er ute å reiser, eller kanskje noe mer. Får se, jeg er happy uansett
×
×
 • Create New...