Gå til innhold

Ditt syn på samletråder


Er du for samletråder?  

76 stemmer

  1. 1. Er du for samletråder?

    • Ja, og steng mer spesifikke tråder om samletråder eksisterer
      9
    • Ja takk, begge deler. Tillat både samletråder og mer spesifikke tråder
      56
    • Nei, steng samletråder og overlat det til mer spesifikke tråder.
      8
    • Vet ikke/ingen formening
      2
    • Jeg er såpass genial at jeg kommer på enda et alternativ (spesifiser i tråden)
      1


Anbefalte innlegg

Dette er den siste posten jeg kommer til å gjøre om dette emnet, siden jeg ikke føler hverken moderatorer eller administratorer ser poenget i OT som jeg laget. Så får

 

 

Problemet som dette forumet har er ikke samletråder i seg selv. Heller hvordan brukerne tar de i bruk. En samletråd skal etter min mening bestå av god informasjon og oversiktlig oppsett. Den er ikke til for å diskutere alt mulig, bare fordi man har en tråd om saken. Det er her altfor mange bommer kraftig, slik jeg ser det.

 

Nå tok jeg opp dette på spillforumet, men moderatorer følte det ikke passet der. Uansett er det et ekstremt problem med at mange bare oppretter en tråd uten å legge noe som helst arbeid i det. Mer som om at det er en viss status å ha en tråd. Noe som irriterer meg mye. Vi skal selvsagt ikke se bort i fra de store og flotte trådene som eksisterer, men igjen er det viktig med moderasjon.

 

Eksempler på noen tråder jeg har sett er:

 

- Diskuter "sett inn spill" her

 

- "lim inn trailer" diskuter

 

- "link til sak" med teksten; diskuter.

 

Og siden nærmest ingen modererer på spillforumet lenger så florerer det denne typer poster. Hva som har skjedd med brukerne på spillforumet er latterlig. Har folk virkelig så lave standarder at det er slikt søppel som skal skape debatt? Hvorfor ikke legge noe mer arbeid enn 10 sekunders jobb med å kopierer en link?

 

Noe jeg også begynner å se en trend av er mange samletråder innenfor et spill, bare fordi det skal snakkes om hardware, alle plattformer og mer. Hva i alle dager er vitsen med samletråder når man må samle de sammen også? En tråd i spillforumet inneholder f.eks en oversikt over samletråder. Når slikt kommer har samletråder feilet totalt og noe må gjøres. Sett en standard for samletråder og belær de som ikke kan dette. Moderatorer er første linje med forsvar mot slikt. Kanskje også de mer etablerte brukerne skal sette listen høyere også, men debatten på spillforumet er så lav standard nå at jeg blir oppgitt. En av mange grunnene til at jeg ikke orker å bruke tid på dette forumet lenger. Ikke minst også fordi det ikke finnes gode emner å snakke om heller. Har i hele 2011 bare opplevd en eneste tråd det var verdt å diskutere i. Takk til de som tok den diskusjonen der om PC-utvikling og piratkopiering etc.

 

Om jeg orker å se mer på dette forumet er opp til moderatorer og administratorer. Dersom jeg ser noe av det jeg så med den første administratoren i originaltråden så er det bare å kaste inn håndkledet for min del. Noe så latterlig svar håper jeg ikke flere forsøker på.

 

Mye av dette tror jeg faktisk er grunnen til at så mange har forlatt spilldelen på diskusjon.no. Innlegg.no hadde selve kjernen av disse brukerne. Synd at dette nærmest er dødt.

Endret av TCi
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...