Gå til innhold

HTC Legend, den lekreste Android telefonen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er jo både sendte og mottatte.. sender du 10 meld om dagen til samme person, og får 10 meldinger tilbake så er det tilsammen 20 om dagen, og da går det ikke lang tid før man har rundt en 300 meldinger som jeg har nå, rettere sagt 15 dager ...om du syntes det var fryktelig mye? :p

 

Men uansett; ingen som har et mer fornuftig svar? :D

Lenke til kommentar

Siden ingen har tatt det skikkelig opp tidligere tenkte jeg å skrive litt om rooting av Legend. Det er nå snart en måned siden jeg rootet telefonen min, og i løpet av den tiden jeg har jeg prøvd to forskjellige rom, Indigo Bean (Versjon 0.5 og 0.6) android 2.1 og CM6 (RC1 og RC2) som er Android 2.2.

 

Hvordan roote Legend:

PS. Alt gjøres på egent ansvar

 

Før du begynner må du laste ned en Rom som du vil ha på telefonen f.eks Indigo Bean(stabil Android 2.1) eller CM6RC2 (Android 2.2, som har noen barnesykdommer).

 

1. Først må du laste ned r4-Legend rooting tools. Unzip og legg mappen på C: (hvis du har Windows)

2. Slå av telefonen, og slå den på igjen mens du holder inne "volum-ned-knappen". Her får du frem en meny som du bruker volumetastene til å gå opp og ned, og "av/på-knappen" til å bekrefte. Her trykker du på fast boot, slik at den blir markert med rødt.

3. Så kobler du telefonen til PC-en, og åpner "step1-windows.bat"

4. Når den er ferdig, tar du å går til bootloader på telefoner og velger recovery mode. Nå får du opp en rød varsel trekant (det er helt normalt).

5. Så åpner du step2-windows.bat

6. Når den er ferdig får du en ny meny der en navigerer med den optiskestyrekulen. Velg wipe og så "wipe data/factory reset".

7. Når den er ferdig bruker du "volume ned" til å komme det tilbake. Der velger du Flash Zip from SD card. Her kan du velge en Rom som du har lagt ut på SD-kortet.

 

FAQ

 

 

Har installert Indigo Bean men mangler Anroid Market

- Last ned Goolge Apps fra samme sted som du fant Rom-en Link (sjekk at det er samme versjon av Rom og Google Apps) så åpner du rom manager. Her velger du "install ROM from SD-card" (ikke velge wipe) og så åpner du Google apps filen fra SD-kortet på telefonen.

 

Hvordan bytter en fra en Rom til en annen?

- En kan bruke Rom Manager (følger ofte med på Custom roms) til å installere en rom som ligger på SD-kortet. Slik kan en enkelt og greit bytte mellom forskjellige rom. Skulle en ikke ha Rom Manager, eller får problemer med den, kan en begynne fra punkt 2. i listen og gå gjennom alt på nytt.

 

Hvordan ta backup av en rom?

- Dette kan gjøres i Rom Manager.

 

Hvordan unroote telefonen.

- http://theunlockr.com/2010/06/07/how-to-unroot-the-htc-legend/ - Dette har jeg ikke prøvd

 

 

 

 

Bilder av Legend med Froyo

 

 

post-128279-1280393392,0352_thumb.jpg

Android 2.2

 

post-128279-1280394054,3783_thumb.jpg

Roterer skjermen både 90, 270...

 

post-128279-1280394103,8407_thumb.jpg

og 180 grader.

 

post-128279-1280394139,1437_thumb.jpg

Bedre strømkontroll widget og animerte bakgrunnsbilder

 

post-128279-1280394185,9941_thumb.jpg

Just in time-Kompilator

 

post-128279-1280394274,4371_thumb.jpg

Og mulighet til å lagre programmer på minnekortet

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

samme sms problem..i tillegg er oppstarten blitt tregere? og jeg får hele tiden beskjed om at sim-kort er endret og jeg må velge mellom norsk og svenskt nett...

HTC bør fikse det her litt kvikt..

 

skrevet på legend btw: p

 

Edit: er samme problem med bildeviseren som med sms....

Endret av chri-ot
Lenke til kommentar

svinepelz: Er litt vanskelig å si. Føler at en del ting går ganske mye raskere. Spill som Abuction virker mye kvikkere, og den lille forsinkelsen som var der på 2.1 er vekk. Det virker også som PDF-leseren har blitt raskere å til rotere visningen når en roterer telefonen. Generelt sett virker telefonen kjappere, uten at jeg har målt på noen måte. Men CM6 er jo ikke bygd på original froyo-rom-en til Legend, og har desverre en del bugs også. En ting som irriterer litt er at systemet av og henger/hakker litt. Dette skjer både i spill, menyer og alt mulig egentlig. Dette skjer heldig vis ikke ofte. Før jeg installerte Froyo tenkte jeg at jeg skulle sammenligne Raging Thunder 2 (fullversjonen) på 2.1 og 2.2. Dette spillet hakker litt på standard Legend Rom, og jeg håpte at denne hakkingen skulle være vekke på 2.2, men det viser seg at spill ikke starter i det hele tatt på 2.2 :S

 

Kan forresten også nevne at hvis en rooter telefonen kan en laste ned Market Enabler og kjøpe programmer på Android Market :)

Lenke til kommentar

Virker som oppdateringen til 2.2 er nær.

 

http://www.engadget.com/2010/07/28/htc-beginning-froyo-rollout-tomorrow-maybe-maybe-not/

 

http://www.engadget.com/2010/07/29/htc-will-ship-all-android-phones-in-china-with-froyo-on-board-f/

:dribble:

 

 

Roote til 2.2 ja... Så det foreligger fortsatt ingen offisielle planer om å oppdatere Legend?

 

 

:w00t:

Lenke til kommentar

Telefonen ligger på postkontoret nå, er en stund siden jeg kjøpte ny telefon. Er det enda sånn at man må ladde den i 10 timer ish første gang? Eller er dette bare en myte?

 

Li-Ion batterier krever ikke 12 timer's ladninger. når den er full er den full. å bruke den med en gang ødelegger heller ikke batteriet. men det er greit å la den ligge noen timer ekstra av og til :) skader ikke batteriet siden den ikke absorberer overladninger.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...