Gå til innhold

Aprilfest 2009 - arnold_layne - Objektivsirkulering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hah, jeg må ha glemt å postet kommentaren min til de to første bildene. Nå er nok det meste sagt, men jeg falt pladask ut i tjønna da jeg så kraftledningen. Speilblankt vann, lufta full av vann, kraftledninger fulle av vann(kraft).. Dette er et sånt bilde som gjør seg godt lett synlig fra arbeidsplassen da en kan titte opp og dagdrømme iblant :)

 

Det jeg skulle skrive nå, var at jeg igår kveld så filmen Mirrors med Kiefer Suthbauerland. Den er en slags filmet utgave av bildet ditt, som kanskje styrte tankene mine vel fort over i mystikk og grøss..

Lenke til kommentar

Hmm. Du hadde ikke flere mellomringer altså.

Nok en gang begynner man å lure på hva motivet er, sett i vår normale verden. Har ikke noe bedre forslag en en isbit i et glass. Men jeg synes du har fått en fin spektralfordeling fra fiolett til isblått. Passe diffust og lyssatt, og det jo faktisk en skikkelig komposisjon her.

Lenke til kommentar

6. april - Sigma 30/1.4

 

Dagen i dag begynte like grå og kjip dagen i går sluttet, så jeg hadde ikke særlig store forhåpninger til dagens fotografering; men heldigvis sprakk skyene opp utover ettermiddagen. Ikke så verst fornøyd med dagens fangst. Denne gjorde seg for øvrig bra i IR også, men nå har jeg i hvert fall konstatert at 30/1.4 ikke egner seg til den slags pga. en relativt stor hotspot midt i synsfeltet.

 

Mr. Totem

 

506772004_vmjsq-XL.jpg

 

EXIF: Sigma 30/1.4, ISO 200, 1/1600 sek, f/5.6

Lenke til kommentar

7. april - Nikkor 12-24/4

 

Da var (objektiv)ringen sluttet, og jeg begynner øverst på listen igjen. Dagen i dag var litt motsatt av i går - fin først, så BEDRØVELIG. Jeg var selvfølgelig ikke forutseende nok til å benytte sjansen, så dermed ble forholdene som dem ble. Men her er i hvert fall en ærlig presentasjon av Bergenspåsken -09...

 

... og breiflabb over alt

 

507707959_7PnFP-XL.jpg

 

EXIF: 12-24/4 @ 14 mm, ISO 1600, 1/100 sek, f/9

 

Neste bilde blir for øvrig ikke postet før søndag eller mandag, avhengig av helgeværet på Hamlagrø...

Endret av arnold_layne
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...