Gå til innhold

Tek.no: Bør Tek.no/Audiovisuelt legges ned?


Burde Audivisuelt delen på Tek.no nettverket legges ned?  

16 stemmer

  1. 1. Burde Lyd og Bilde delen på Tek.no legges ned?

    • Ja, definitivt. Den er verdiløs og uinteressant.
      8
    • Nei, det kommer jo noen saker i ny og ne
      5
    • Vet ikke/ingen formening
      3


Anbefalte innlegg

Jeg har i lengre tid irritert meg over den totale mangelen på nyheter/informasjon/aktivitet på lyd og bilde delen til Tek.no nettverket. Hva er vitsen med siden? Det kommer svært sjelden noe informasjon der!

 

Legg den ned, eller kom med daglige nyheter og tester! Slik siden fremstår nå, er den mest et irritasjonsmoment.

 

 

 

-Tet

 

 

 

Edit: Tittel/Poll

Endret av Tetanus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beklageligvis har vi som mange andre blitt offer for ressursmangler i disse harde finanstider. Det har slått nysatsninger som Audiovisuelt hardt. Vi kommer til å gjøre en avklaring i veldig nær fremtid, hvorvidt vi skal prøve å omorganisere ressurser til å drive siden videre eller om den i verste fall blir lagt død.

 

Personlig brenner jeg veldig sterkt for en lyd- og bildeside, og mener helt klart at det mangler gode kjøpeguider innen lyd og bilde her til lands. Potensialet burde være kjempestort, det er masse spennende tester, guider og andre artikler å ta tak i.

 

Vi har jo fått massevis av tilbakemeldinger og gode innspill fra forumfolket og lesere av Tek.no-nettverket også, om ting vi bør gjøre, hvordan vi bør teste osv. Det er veldig mye spennende å ta tak i der!

 

Men vi kommer tilbake med en avklaring veldig snart. De som har innspill/forslag/argumenter i den anledning er hjertelig velkomne til å ta kontakt, enten her i forumet eller på [email protected] :)

Lenke til kommentar
Vi har da avforum. Jeg foreslår at siden legges ned og at midlene brukes på å forbedre hardware (og evt software) -biten i nettverket istedet.

Det brukes ingen midler på siden pr i dag, så den saken er grei :)

 

Hvor går folk for å lese tester av lyd- og bildeprodukter i dag - for å finne ut hvor man skal handle, finne ut hva som er anbefalt m.m.? Dekker AVforum disse behovene?

Lenke til kommentar

Nei avforum dekker ikke de behovene, Avforum er et relativt bra forum ingenting annet. De har en og annen brukertest, men det går måneder mellom hver oppdatering.

 

Nordmenn blir stadig mer opptatt av lyd og bildeprodukter, og slikt jeg ser det er nordmenn minst like interessert i slike produkter som data/hardware. Så potensialet er enormt!

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Nøyaktig hva er fokuset til Audiovisuelt? Hvis det er TV-er, prosjektorer og forsterkere går vel dette veldig over i hardware sitt fagområde ...? Eller har jeg misforstått?

Men synes uansett det er fint med en egen side for slike produkter også, av den enkle grunn at det er mer oversiktlig og enklere å finne frem hvis de forskjellige er såpass spesifikke.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Ja du kan så si.

 

Hva er egentlig vitsen med å pøse ut reklame som dette:

post-5057-1251302154.png

Dette er egentlig ikke noen slags form for anbefaling i det hele tatt mener jeg og hvis dere i det hele tatt har tenkt til å få lesere så må dere begynne å faktisk TESTE øretelefoner og ikke bare hvor mye de koster å håpe på at noen har gitt en review av de via prisguiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...