Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    84
  • views
    57806

Lenge siden sist.

Sign in to follow this  
Guest

158 views

Ja, nå er det lenge siden sist og for de som har fulgt med på historien om bilen min vil kanskje kunne glede seg litt over følgende faktum; jeg har enda ikke fått den igjen :hrm: Vet ikke helt jeg, men pleier biler vanligvis å være på bilverksted over 5 uker for noe så simpelt som en dårlig justert dyse?*Jeg ringte dit på fredag og snakket med en av arbeiderne siden sjefen som vanlig ikke var inne. Jeg ble av denne arbeideren fortalt at den delen de hadde venta på, altså dyse, hadde kommet inn og den skulle settes inn så fort som mulig på mandag (Les: i går).Jeg tenkte positivt på det, siden bilen nå allerede hadde stått der i over en måned så var det ikke så farlig med 3 ekstra dager.På mandagen ringte jeg igjen, full av håp, men akk. Det som da møtte meg i andre siden av røret var: "Ja, dom har itte ringt ennå. Dom sa dom sku ringe så fort dom hadde fått inn deln". Ehm. Skulle? Så fort de hadde fått inn? WTF, mate^^.Er jeg blitt et offer for en glipp i komunikasjon mellom ansatte på dette verkstedet?Dette blir mer og mer frustrerende.To be continued...* Det er det jeg har fått inntrykk av at er feilen.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...