Gå til innhold

's foto

Hell_Frode

Ble med 2 april 2008
??????? Sist aktiv: 6. des. 2012, 19:26

Tråder jeg har startet

Avslørt - Kona var mann etter 19 år.

28. november 2012 - 17:40

Jeg regner med at dette temaet er under rett sted. ^^

Det jeg ser med denne saken
http://www.abcnyhete...ann-etter-19-ar
er at det er Jan sin kone sinn feil at hun holdt idntiteten sinn sjult for sin man. Skønner godt at Jan reagerte som han gjore.

For meg personlig; så har jeg en kjæreste og har nevnt alt til henne. Til og med hva jeg tenner på. Har nevnt om begge hemmlighetene mine til henne. Den ene hemmeligheten tørr jeg ikke å gå i detaljer hvordan jeg gjør det, det er pga jeg vil ikke skremme henne. Ho vet hva jeg gjør, bare ikke hvordan.

Den andre hemmligheten vet hun hva jeg gjør og hvordan gjed gjør det. Jeg er stålt over at min kjære aksepterer den jeg er. Og jeg kan leve det ut. Jeg aksepterer til og med den ho er. Det er kjempe viktig å bli aksptert.


Tilbake til historien jeg egentlig pekte på: Jeg ser til og med at Jan klarer ikke å akseptere sin kone. For Jan sin del så er det bare å skvære opp forholdet.

Det er ennå litt synn at dette ikke blir 100% akseptert. Dette er fortsatt tabu. Skjønner ganske godt at dette er en lang vei å ta for de fleste for å forstå seg på. Nå i dagens samfunn så er faktisk dette begynt å vanne seg ut. Det er i det minste et steg og begynne. ^^

Oppfølger spill som går over til en annen konsoll - Errgelig irriterende

10. oktober 2012 - 16:35

Dette er så irriterende at noen enkle spill som har kommet til Ps. Og så noen par år kommer oppfølgeren til en helt annen konsoll som du kansje ikke liker i det hele tatt. Så forblir den på den konsollen. Uffattelig irriterende.

Sånn som disse spillene:
Bayonetta 2 http://www.playstati...ing-to-ps3.html
Fable 2
det finnes sikkert fler enn de to vet jeg om. De er til og med mine favoritt spill. Vil gjerne ha alle Fable spillene til PC. Og Bayonetta vil jeg så klart ha på Ps3.

Hvorfor er det slik med noen enkle spill?

Historie Oppklaring - 1. 2. osv. person

28. august 2012 - 22:19

Jeg lurte på noe.
Første person: Da skriver man jo i jeg form. Det er jo opplakt.
Andre person: Blir ikke det at fortelleren forteller kun om hoved personen? Vis ikke jeg tar helt feil da. ^^
Tredje person: Blir det ikke at fortelleren forteller om 1.person og 2.person?

Så hva med Frjede person: Forteller ikke fortelleren om hele historien da? Med andre ord; du hører på en som leser en historie til deg.
Dette blir vell kansje litt for villt med Femte person: Fortelleren forteller en fortelling om en fortelling. Med andre ord; En leser leser opp en fortelling høtt, sånn at flere kan høre.

Så til standard spørsmålet mitt. Jeg er vell ikke på hvill spor, er jeg? Vil veldig gjerne ha en bedre oppklaring i dette.

:hmm: ;)

Kan det varierer hvor falig Energidrikk kan være?

5. august 2012 - 16:03

Jeg drikker energidrikk selv. I det siste har jeg droket det ofte nå. Som regel følger jeg en plan om hvor ofte jeg drikker. Planen er ca. vær fjerde uke. Nå har jeg ramlet ut av ruta da. Og tenkte å prøve følge planen på nytt igjen.

Foresten lurte jeg på noe om energidrikk. Kan det variere til sort til sort hvor farlig energidrikk kan være? Har hørt at Red Bull i store mengder kan gi hjerte problemer. Men er i tvil om det stemmer da. Engergidrikk skenerelt er jo ikke akurat 100% sunn da. :hmm: :hm:

Nevn gjerne opp en liste hvor falige og ikke-så-falig dem kan være.
Eller nevn litt om favoritten din, og finn ut hvor den kan ligge hen på lista.

Min favoritt er nye Burn, og nyskjerrig på hvor falige og ikke-så-falig den kan være!!

Ps plus membership - Må man betale for det?

7. juli 2012 - 22:40

Det er noe jeg har lurt på lenge: Når man er playstation plus membership må man da betale hvær måned for medlemskapet? Vis det er det, da frister det ikke for meg å hvære medlem der. Håper da inderlig ikke at det er det. :hm: :hmm:

Så klart det er noe ant vis man kjøper noe på PsS. ^^