Gå til innhold

Xbox 360 støyer fælt, samanlikningstest!


siDDis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg bruker også komponentkabel, den som fulgte med. Da får man oppskalering av dvd til 480p ifra det orginale 480i, såvidt som jeg har forstått. Begrensningen i oppskaleringen ligger i dvd-spilleren tror jeg, skuffende at de ikke har oppskalering til 720p. Spillene blir oppskalert til 720p, kjører det mot en 42" hd-ready plasma skjerm.

Lenke til kommentar
Jeg bruker også komponentkabel, den som fulgte med. Da får man oppskalering av dvd til 480p ifra det orginale 480i, såvidt som jeg har forstått. Begrensningen i oppskaleringen ligger i dvd-spilleren tror jeg, skuffende at de ikke har oppskalering til 720p. Spillene blir oppskalert til 720p, kjører det mot en 42" hd-ready plasma skjerm.

6886467[/snapback]

 

Begrensingen ligger ikke i dvd-spilleren men i softwaren den bruker. Derfor er det fullt mulig at MS kommer med oppgraderinger etterhvert. De har jo allerede forbedret dvd-spilleren kraftig. Den var jo HÅPLØS ved launch.

 

Spill blir ikke oppskalert til 720p. De er native i 720p (bortsett fra noen lanseringsspill).

Lenke til kommentar

ok, håper det kommer en oppdatering til, ha sikkert vært svært å få dvd-filmene også i 720p...

 

uansett, jeg ser ikke noe særlig poeng i å kjøpe en vga kabel istedetfor komponentkabelen som følger med, siden kvaliteten er omtrent lik. Hvis man

kun har vga tilkobling, så er det vel bare å kjøpe en overgang?

Endret av Mo0nH0wL
Lenke til kommentar

Så dvd filmer blir ikke oppskalert til 720p på 360'en? Da har jeg lært noe nytt idag også. Jeg er fornøyd med dvd kvaliteten som blir vist på min hd tv.

 

Angående støy, det er lite støy når jeg ser på dvd filmer eller streamer filmer. Støyen oppstår når jeg fyrer opp spill, da er 5.1 anlegget på full gyffe. Legger ikke merke til viftene da, hehe.

Endret av samye83
Lenke til kommentar

De lydene som Siddis bruker her har jeg aldri lagt merke til ved idle eller ved filmavspilling. Filmen er heller ikke plaget av støy på noen som helst måte som jeg kan komme på, men den slet med etterslep før den første oppdateringen. Ved spilling av spill så er det en del lyd fra dvdspilleren, men det varierer fra spill til spill.

Har bitt meg merke i at Siddis har begynt å kaste om seg med dritt jeg også. Litt useriøst av en moderator, men siden du faktisk har disse problemene med din xbox 360 så har du vel lov som alle andre å klage her.

Lenke til kommentar

@ DBD: Svertekampanje og svertekampanje. Vi moderatorer må da få kunne trekkr frem negative sider ved en konsoll vi ogs. Det er ingen hemmelighet at Xbox 360 bråker litt i meste laget. Når siDDis kommer og beviser det md sammenligningsgrunnlag til Xbox 1 og GameCube, som begge bråker mye mindre, er det jo kun fordi han ønsker å påvise riktigheten av påstandene. Nå skal jeg ikke snakke for mye for siDDis, det kan han gjøre selv ;)

 

Uansett. Jeg har selv hatt en Xbox 360 is hus som jeg lånte av en kamerat. Den var grei å spille på. Men når jeg så film på den (Oldboy) var det nesten umulig å la være å høre på og legge emrke til den forferdelige lyden fra DVD-rommet og viftene. Makan til bråkete konsoll skal man lete lenge etter.

 

Jeg skjønner ikke hvorfor ikke de lager konsollene litt høyere og bredere slika tdet blir litt emr plass mellom maskinvaren. i tillegg kunne to små viter foran som blåste innlufte og to små bak som blåste ut luft være en god ide. Jeg er sikker på at de fleste har hørt om fenomenet gjennomtrekk. En meget effektiv kjølemetode.

 

Så skal det også sies at Xbox 360 har mange positive egenskaper som trådløse kontroller, god amskinvare, spill i 720P, kommer med bedre utviklingsverktøy, også til forbrukere (XNA), og andre ting. Men så var det nå en gang støy tråden handlet om.

 

Snorre :)

Lenke til kommentar
Då kan me konkludera med følgande:-

- Ikkje sjå stumfilm på XBOX 360.

 

Har sett 50-60 filmar på DVD på min 360 - og har ikkje høyrt noko til støyen siddis pratar om.

6887431[/snapback]

 

Men det er da blitt dokumentert at det er forksjellig støynivå på maskinene?

Jeg har vel vært heldig med min, den bråker knapt.

Lenke til kommentar

Vel, hvis noen har en link til en side der de har gjort målinger med desibel-målere så hadde det vært fint. Jeg skulle gjerne sett dokumentasjon på det selv. Forøvrig skal det jo envnes at folk har forskjellig oppfatning av lyd. Mens enkelte legger emrke til de svakeste bakgrunnslyder (musikk fra to etasjer endover i blokken, bråket fra biler på motorveien langt unna), så er det andre som ikke legger merke til dette i det hele tatt.

 

Et godt eksempel er en av mine søstres venninner. Min søster og kjøreste satt hos denne damen og kjæresten hennes. PLutselig sier hun: Kan ikke du gå ut og skru av musikken kjære. Elns. Ingen av de andre hadde lagt merke til musikken en gang. Så joda, lyd er noe alle opplever forskjellig.

 

Snorre :)

Lenke til kommentar

Hvis den støyer veldig mye har du en defekt konsoll. Og særlig hvis den også bråker når man ser på DVD film. Da skal den være bortimot lydløs. Altså på nivå med en Xbox eller PS2.

 

Jeg kjøpe 360 dag 1, bråkte noe inni granskuen, leverte tilbake. Kjøpte 360 på nytt for noen måneder siden, og denne varlangt stillere. Og ikke var maskinen særlig ny heller da den er produsert i december 2005.

 

Man hører litt sus når man spiller spill men ikke i nærheten av hvordan det var på min første maskin.

 

Så du har vært uheldig og fått en bråkete maskin, eller det er noe galt med den. Prøv om du kan få byttet. Hvis den bråker som den jeg hadde er det helt uholdbart ja.

Lenke til kommentar

Dette er noe vi uansett aldri vil komme til enighet i, i og med at dette er veldig subjektivt samtdig som det vareier mye fra konsoll til konsoll. Kabalen vil aldri gå opp på dette tidspunktet ihvertfall. At konsollen blir roligere med årene er det uansett ingen tvil om heller.

 

Når drevet blir roligere etter man har flashet det,og at man med noen firmware får muligheten til å velge lesehastighet så skulle man nesten ønsket at dette valget var noe man kunne ta uavhengig om har flashet eller ei. Men har også hørt at det å kjøre drevet på lavere hastigheter fører med seg litt problemer uten om høgere lastetid?

 

Folk kunne hatt valget om lengre lastetid,men roligere maskin eller bånnpinne på drevet for raskere lasting av spill ;)

Lenke til kommentar
Så dvd filmer blir ikke oppskalert til 720p på 360'en? Da har jeg lært noe nytt idag også. Jeg er fornøyd med dvd kvaliteten som blir vist på min hd tv.

 

Dersom du bruker komponentkabelen blir ikke DVD-avspilling oppskalert av 360en til 720p eller hvilken oppløsing man nå har på TVen. Dersom TVen har slik oppløsning vil oppskalering likevel skje i TVen. I motsatt fall ville man jo bare fått filmen i en rute på midten.

 

Dersom man bruker vga-kabelen vil 360en selv kunne oppskalere til den oppløsningen man har valgt, inkludert 720p. Dette kom med softwareoppgraderingen som skjedde for noen måneder siden. Om det er noe poeng beror på om skaleren i Tven er bedre enn den i 360en. Uansett, dette er er mulighet som man kun får ved å bruke vga-kabelen.

 

Edti: og for ordens skyld, jeg snakker ikke om HD-oppløsning generelt. Både komponent og VGA kan levere oppløsning opp til 1080i. Som tekniske løsninger er begge deler glimrende løsninger for overføring av analogt bilde. Men når man spiller av en DVD på 360 er det bare vga som kan levere høyere oppløsning enn selve DVD-filmen. Hvorfor det er slik er det vel bare MS som kan svare på.

Endret av roolf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...