Gå til innhold

Har et fingertrykk ødelagt skjermen?


Anbefalte innlegg

Var på kurs for ikke så lenge siden og hadde med min egen Macbook Pro. Kursleder skulle spesifisere noe i bildet på skjermen, og trykket fingeren på skjermbildet. Jeg ble litt paff ettersom jeg har lært at dette ikke skal gjøres, men rakk ikke å si noe.

 

Har lagt merke til i etterkant at når skjermen er mørk (maskinen står i dvale), kan jeg se et litt lysere parti i skjermen akkurat rundt det området han trykket på. Jeg har vanskelig for å se noe når skjermen lyser som normalt, med andre ord ser jeg egentlig ikke forskjell. Men lurer på om han forårsaket en eller annen form for pikselskade eller annen form for skade ettersom dette ene feltet skiller seg ut fra resten av skjermen. Dette er i så tilfelle veldig ergelig da maskinen er splitter ny!!

 

Hva bør jeg gjøre? Hvis det er en skade, er han erstatningspliktig? Kan jeg ta det på Apple sin garanti?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det hørtes ut som han trykka skikkelig hardt mot skjermen da, hvis det har oppstått skade.

 

Forøvrig er jeg enig i at ingenting er mer irriterende enn folk som trykker på skjermer (med unntak hvis det er touchskjerm). Det går fint an å holde litt avstand og likevel få fram hva man peker på.

 

Noe som er like ille er hvis det er ripe på skjermen, feks. fra negl. Anbefales å skaffe skjermfolie til å beskytte skjermen mot riper hvertfall. Kan dog ikke beskytte mot folk som absolutt skal trykke på skjermen hardt som rakkern.

 

Neste gang noen trykker på skjermen din må du bare si fra med en gang. Ikke alle behandler elektronikk like pent.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...