Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

fikk akkurat en mail i fra Gamezone.no, GOA does it again

 

"Electronic Arts og GOA har klart å surre det til litt med litt

produksjonsproblemer - så denne ble forsinket inn til landet. Vi håper på å

få CE i løpet av morgendagen, hvis ikke blir det nok torsdag før vi får

sendt det ut.

 

Beklager dette."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vel jeg har prøvd så godt jeg kunne, jeg har tvunget meg selv til å spille og virkelig gi warhammer online en fair sjanse. Men jeg feilet, jeg klarer ikke like spillet samme hvor mye jeg prøver, så da er ce edition avbestilt. Det er rett og slett ikke verdt nærmere 800kr, det er jo alltid en sjanse for jeg plukker opp standard versjon om en stund. Dette er vel det eneste mmorpg jeg har spilt som jeg ikke klarer å like, skuffelsen er stor, dette er warhammer og det kuleste jeg vet om jo. Setter også spørsmålstegn ved loren, men har jo selfølgelig ikke sett alt, men det jeg har sett imponerer ikke.

 

Hjertet mitt gråter :( Egentlig en unøvendig post, jeg er ikke sur på spillet, heller meg selv som ikke klarer å like et så bra spill :<

Det er synd da, siden warhammer er e fantastisk spill :O

Hva med spillet er det du ikke liker? hvilket lvl ble du?

 

 

Først og fremst var vel loren rimelig turnoff, dessuten har jeg aldri vært den helt store pvp fyren. Og spillet er jo lagt opp slik, noe jeg egentlig visste, men det fenger alikevel ikke helt. Combaten er treg og sluggish, grafikken er elendig på visse områder, feks alver. Så spillet er ikke verdt ce for min del, men kanskje vanlig versjon etterhvert. Synes heller ikke verden virker åpen nok, joda det er ikke så mye instancer, men det blir alikevel litt rart, jeg kunne tenkt meg å gått i byer og forskjellig i empire. Men det er kun battle battle :\

Endret av Crispin
Lenke til kommentar
soo, ingen som har bestillt i fra gamezone.no her? spurte litt tidligere, men ble liten tilbakemelding, bare lurte på om dere som hadde bestillt av dem har fått pakken tilsendt ennå, spessielt CE pakka.

 

Jeg har bestilt CE fra gamezone, jeg lever fremdeles på headstart koden , har IKKE fått CE enda, ordren min står fremdeles på vent, selv om jeg fikk mail den 1. om at ordren var i orden. Tror ikke det er mange andre som har fått CE enda heller ;)

Har også bestilt CE fra gamezone, står enda på vent.

Men det er noen få som har fått tak i CE fra butikker som fikk inn tidlig, men ikke mange :p

 

Crispin: Du kan da gå rundt i byer og slikt i empire allerede i lvl 1, bare og snakke med flight master :p

Endret av Sjokoladefisk
Lenke til kommentar

Jeg har dårlige minner fra AoC - fornyet ikke abonnementet mitt utover den måneden som fulgte med spillet. Er Warhammer Online et bra spill som kommer til å vare? Kanskje det er litt for tidlig å stille et slikt spørsmål.

 

Husker at AoC raket inn gode reviewer og mye skryt, og plutselig så styrtet alt rett i bakken - spillet ble kjedelig, og det ble slutt på quests osv - jeg sluttet da jeg var lvl 52, rett og slett av mangel på noe å gjøre. Jeg hører det kommer en expansion, men likevel - jeg ønsker å kjøpe et spill som er et fullverdig og underholdende spill fra dag en.

Lenke til kommentar

Jada Sjokoladefisk, men en by er liksom ikke det helt store. Ellers er det konstant battle med high fantasy elementer som magien som er såååå common. Magi er meget uvanlig og folk er skeptisk til slikt i warhammer, men her i spillet er det like normalt som å spise. Ja jeg forstår at noen regler må brytes for å lage et spill, men det går ut over feelingen for min del. Og hva var grunnen for at man ikke valgte troll slayer til en class for dwarves? Fordi de er sjeldne og unike? For det er ikke magikere(bright wizards blandt annet)? :roll:

 

Men nå har jeg ærlig talt klaget nok, så skal ikke forsøpple tråden noe mer.

Endret av Crispin
Lenke til kommentar

Synes spillet er så genialt...trykk 100 ganger på deg selv..få xp og en kul titel. Venter du i queue? Snurr figuren din litt fort rundt å se han bli svimmel.... :D

 

Er så mye artige saker...tidligere idag var jeg i hovedbyen og fant en utedass, døra var på halv tolv og en kar sitter inne i den å presser for harde livet. Med alle hærlige lyder som hører til ;)

Lenke til kommentar
Synes spillet er så genialt...trykk 100 ganger på deg selv..få xp og en kul titel. Venter du i queue? Snurr figuren din litt fort rundt å se han bli svimmel.... :D

 

Er så mye artige saker...tidligere idag var jeg i hovedbyen og fant en utedass, døra var på halv tolv og en kar sitter inne i den å presser for harde livet. Med alle hærlige lyder som hører til ;)

 

Ja feks WoW blir en grell kontrast til Warhammer sin kule stil ! Ledd meg gjennom mange quester allerede som greenskin.

Fang en levende dwarf og døtt ham i en tønne utenfor et stup :p

Endret av Bulletus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...