Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil bare skrive litt om min erfaring om Warhammer:)

Spillt hardcore EQ2 og raidet i ca 4 år,EVE 2 år og AOC i 2 måneder.

En ting kan jeg bare si at Warhammer er et spill for folk som virkelig liker PVP og RVR.

Greit at Warhammer ikke har grafikken til AOC,men spillet slår ellers AOC på alle andre måter.

Klassene er balanserte,og det ser ut som programerene hører på folk og prøver å gjøre spillet så bra så mulig i forkjell til mange andre spill produsenter uten at jeg må forklare det dypere.

Jeg hatet PVP til jeg begynte Warhammer,men nå er det bare det jeg vil lol:)

Mythic har virkelig klart å få meg på hugget og nå er det Warhammer for alle pengene.

De har klart å levere det de har lovet,og de tingene som ikke de klarte fortalte de lenge før rellease så da kunne folk velge selv om de ville kjøpe spillet eller ikke.

Ikke noe lure reklame der i gården.

Så mitt råd til folk gi spillet en sjanse,og glem at grafikken ikke er helt den beste,men for en atmosfære det er i spillet.

Endret av vammaveien
Lenke til kommentar
Det vil si at warhammer har flere instancer og en del pve innhold? Godt å høre :)

 

 

Det er mye PVE i Warhammer,du kan faktisk bare spille PVE hvis det er det du er etter,men det er jo RVR som er tingen.

Jeg var også av den typen som hatet PVP og tanken på RVR var jo noe jeg ikke ville drive med:)

Men jeg tenkte,hvorfor ikke prøve det en gang så har jeg prøvd det?

Nå er jeg bitt av basillen på mine 37 år lol:)

Spillet er bare genialt laget.

Er med i siege med over hundre folk av gangen og har en utrolig morsom erfaring med dette.

Jeg har en stor følelse at hvordan Mythic har laget Warhammer på vil være en stor suksess.

Jeg spiller på Amerikansk server pga at jeg har mange venner som bor i USA og vi har spillt EQ2 og AOC sammen.

Og nå spiller vi Warhammer.

Ene personen som faktisk er en eldre dame på 64 år har aldrig spillt PVP før heller,men etter å ha spillt Warhammer så har hun blitt helt frelst på RVR.

Tru det eller ei,men ei dame på 64 år elsker å PVP hahaha;)

Endret av vammaveien
Lenke til kommentar
Men en ting folk glømmer er jo at på OB så har vi ca 8,8GB med Content, og eg hugser ikke 100% hvor mye spillet skulle vere når det kom ut...men det var ivertfal vesentlig større enn det. Så du kan vell egentlig rekne med at kanskje 1/3 eller 2/4 av Contenten mangler fra OB clienten. (BTW, ser det er mange som lurer på om dei må ha dvd'ane fra boksen til spillet for å instalere til release, men er 99,9% sikker på at du skal kunne oppgradere beta clienten til full release client uten problemer, så du trenger faktisk ikke dvd'ene i det hele tatt)

 

 

Etter det er sagt, så trur eg heller ikke at spillet vill vere helt "perfekt" før om kanskje enn måned, men IMO så er spillet MER enn spillbart nå, og eg nyter spillet...og eneste som får meg til å slutte å spille er at eg ikke vil ødelegge all morroa til releasen.

Nei aldri i verden om dette spillet blir "perfekt" i løpet av den første mnd. WoW som har vært ute i flere år er ikke "perfekt" den dag idag. Jeg tviler igrunn sterkt på at klassene er ferdig balansert i løpet av en mnd. Det ville være mer eller mindre sensasjonelt.

 

Til du som sa at du forventet at eg spill som kommer ut i 2008 burde vere mer buggfritt osv osv. IMO så er det HELT feil, å kode et spill er like tidskrevende i dag som i 2004, når wow kom ut. Og når du tenker på Contenten WoW kom ut med i forhold til Contenten som WAR kommer med så har jo egentlig WoW realeasen INGENTING å stille med oppimot WAR releasen. Det du hadde på WoW releasen var....lvl til 60, 3-4 lvl 60 instances, et RÆVA pvp system og Onyxia. War har PQ's, Scenarios, Siege warfare, RvR areas. ToK, og mye mye mye mer. så i forhold til dei 3-4 åra blizzard brukte på å lage Releasen til WoW, og dei 4-5 åra Mythic har brukt på releasen til WAR, så kan eg egentlig sei at dei har gjort en JÆVLI god jobb...

 

Hvordan vet du at det er så mye mer å ta seg til på lvl 40 her enn det var ved WoW release. For alt vi vet kan det være svært lite å ta seg til når man endelig når lvl 40. Hvor mange dungeons har WAR klart til launch? Og ikke noen vits å si at "jamen WAR satser mer på PvP" for da faller mange av argumentene dine bort, siden WoW satset mer på PvE?, og kan dermed unnskylde sin mangel på PvP. Jeg så frem til raiding i AoC på lvl 80 og levlet opp i god tro om at dette var klart, men guess again. Halvtomme og bugga dungeons var det som møtte meg på lvl 80. Det å påstå at launchen til WAR blir større en WoW før folk har kommet seg til lvl 40 og sett seg om blir litt som å selge skinnet før bjørnen er skutt.

Lenke til kommentar

ahh kult:)

 

Ett til spørsmål:)

 

Hørte snakk om influence grinding. Og jeg må si at jeg håper dette er hva det høres ut som. Noenganger og masse i wow, likte jeg å bare grinde solo...pga orket ikke chatte eller være avhengig av andre personer for quest og pvp. Bare chill'an og grinde solo, MEN med mål og mening. Jeg liker å oppnå noe med det meste jeg gjør ingame...om jeg gjør det i et vist antall timer såklart...

 

Så er dette influence grinding noe man kan gjøre alene når men er lei av å henge med andre spillere? Og bra reward for å grinde dette?

Lenke til kommentar

Ja, man kan gjøre public questsa så mange ganger man vil til man har cappa influencen (reputation).

 

Om du mener vanlige quests så har jeg kommet over et quest der jeg skulle ta knekken på 25 ulver og dette var repeatable. Men om jeg fikk influence er jeg ikke sikker på. Fikk ihvertfall xp og en itam.

Lenke til kommentar

På influence baren din har du 3 nivå pr chapter. For hvert nivå du "låser opp" får du tilgang til en reward. Normalt er dette nivå1: Valg mellom 4 potions, Nivå2: Valg mellom to gear deler(hansker ellersko) uten noen stats, Nivå 3: valg mellom to deler (Våpen/gear) med rimelig bra stats. Er vel kanskje blå items hvis jeg husker rett. Som oftest gjør du PQ quest et par ganger i håp om å få den beste rewarden fra disse, så før du vet ordet av det er du ferdig med influence grindingen. Dette er iværtfall min erfaring fra de 3 første chapterne.

Edit: Såvidt jeg har fått med meg får man kun influence fra PQ quest?

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar
Huff, det kommer ikke til å gå bra:( Triste nyheter dette for oss med CE.

 

Edit: Men for all del, kanskje jeg har gitt opp GoA for tidlig.

 

Nå har jo GOA bevist gang på gang, senest med alt dette tullet i starten av OpenBETA hvor de har null kommunikasjon med oss spillere, presterer å virkelig rote til alt som heter brukerkontosystemer, og de har laget en 100% flash-based nettside?

 

Og for de av oss som husker hvordan GOA var med Dark Age of Camelot så har de vell nå gjort så mange idiotiske feil nå at det bare er å innse at hele selskapet er møkk og har som tradisjon å skape trøbbel for alt og alle, og ikke engang holde spillerne sine oppdatert om hva i allverden som skjer?

 

 

For de av dere som sier, jaja de rotet til nettsiden, de klarte å bomme fullstendig med registering av open beta key systemet men gi dem nå en kjangse, slikt kan skje hvem som helst så burde dere ta en titt tilbake i historien og se alt tullet de klarte å prestere rundt Dark Age of Camelot, GOA er og blir et selskap som nærmest har det som tradisjon å rote til selv de enkleste ting og aner ikke hva god kundebehandling er for noe i det hele tatt. For de av oss som trodde Codemasters var et ymse selskap, så er GOA faktisk en god del verre! Og det sjokerte vell strengt tatt ingen at de åpnet med et så elendig inntrykk ved starten av OpenBETA, de følger bare i sine egne fotspor og har tydeligvis ikke lært noe av sine tidligere feil og sitter med de samme tullingene i selskapet som alltid har klart å rote til hva det måtte være.

 

 

Det eneste sikre å gjøre er enkelt og greit å hoppe på US-versjon av Warhammer Online, så får du heller EA Mythic som ansvarlig for serverne osv.. En langt bedre (ikke 100% flash-based) nettside og du kan sove trygt om natten uten å beskymre deg for hva GOA kan ha rotet til mens du lå og sov. Eneste som mangler for GOA før karrieren deres som et katastorfe selskap er komplett må jo være at de klarer å rote en server til såpass ille at alle karakterer må wipes og alle starte på nytt igjen, det er vell det eneste de ikke har prestert å få til ennå.

Lenke til kommentar
Det er en liten ting som jeg lurer på mht PQ. Hvordan får jeg XP, virker som jeg må treffe "enemy-mob" før alle andre for å få XP når den dør. Og da hender det at jeg ikke får mye xp. Eller er det en knapp som gjør slik at jeg joiner automatisk en PQ-gruppe!?

 

war har "open group" system hvis. gruppen ønsker det kan de gjøre den open og hvemsomhelst kan joine. du finner den knappen i venstre øvre hjøret en plass.

 

 

 

 

-------------------------

 

Seriøst? at de ikke gidder og lege ut en nyhet/update for en halvtime kan jeg skjøne men... ja :wallbash:

 

As we said yesterday, we will be patching the open beta servers to version 4.1.1 today. Originally we expected to run this update between 9:00 and 10:00 this morning however we have had to delay this while we await an additional fix for a stability issue. As soon as we have an ETA for this patch we'll be sure to let you know.

 

Additionally we have been working on some other problems that have been reported to us. Some of you may have had problems with the password retrieval system on the website and the FAQ that was posted. Our teams have been working on these and have now resolved these issues.

 

Finally some players have reported that their characters are being deleted if a server crashes. We have been investigating this urgently and have prepared a fix.

 

We will of course keep you updated with the progress of all these items throughout the day

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...