Gå til innhold

Project Camelot og 2012


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
</a>

 

De har en slags smeltende teknologi, her har du mannen som har stått bak mange tunneler i Usa og har Møtt på Greys... I will let him speak instead

Han der har sett for mye på X-files. Dette er jo omtrent som tatt rett ut fra X-files. "The greys", "Alien agenda", baser under jorden og myndighetenes innblanding er jo nøyaktig hva X-files handler om.

 

Såvidt jeg husker går jorden under i 2012 i X-files også. :)

Lenke til kommentar
</a>

 

De har en slags smeltende teknologi, her har du mannen som har stått bak mange tunneler i Usa og har Møtt på Greys... I will let him speak instead

Han der har sett for mye på X-files. Dette er jo omtrent som tatt rett ut fra X-files. "The greys", "Alien agenda", baser under jorden og myndighetenes innblanding er jo nøyaktig hva X-files handler om.

 

Det er jo fordi X-files er bygget rundt de ulike konspirasjonsteoriene som eksisterer.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Ja, og hvorfor skulle vi lære våre medmennesker å fiske og jakte på mat da vi som styrer dette ville ha tapt på det.

 

 

Vel, dette med "new world order" virker jo meget fornuftig. Får da i hvert fall kontroll på folk. Kanskje det blir litt ro og orden her i verden for en gangs skyld, om det virkelig er sant. Dessuten, hvorfor skulle ikke stater og menn med makt og innflytelse ville kontrollere folket? Folket har _ALDRI_ den absolutte makten. Det er ikke vanskeligere enn å kutte leveringene til matbutikkene, så er folket under kontroll. Med dagens teknologiske fremskritt og hverdag blir vi mer og mer avhengig av samfunnet og dets institusjoner og goder, og dermed mister kontrollen over våre egne liv ved at vi gjør oss avhengig av en rekke funksjoner. Dette resulterer i at de som sitter med makten over det menneskene trenger mest (vann, kloakk, strøm og matvarer) kan (hvis nødvendig, så klart) kontrollere en millionby. Det vil så klart utløse lovløshet og opprør, men folket vil etter hvert tape fordi de ikke har mulighet til å produsere de livsessensielle faktorene som trengs.

 

Tro det eller ei, men kapitalistene HAR makten. Hvorvidt dette er eller blir en "new world order" kan virkelig diskuteres, men enhver med fornuften og logikken i orden skjønner dette. Jeg vil også få si at de fleste konspirasjonsteorier om makt og kontroll er utrolig overdrevet, og jeg føler at de fleste av dem har en viss sosialistisk propaganda bak kulissene. Hva er så galt med et makthieari? Så lenge det ikke direkte truer individets frihet eller de viktigste menneskerettighetene er det jo ikke særlig farlig. Man bestemmer selv om man vil være en del av et samfunn. Ingen tvinger noen til å bo i by'n, og når man først bor der må man dele byrdene på lik linje med godene som kommer av å være medlem av det spesifikke samfunnet. Så lenge man ikke engasjerer seg kan man ikke forvente å bli hørt eller kunne bestemme hvordan samfunnet skal være.

 

Jeg oppsummerer med at jeg synes denne konspirasjonsteorien er overdrevet, og hvis det nå har seg slik at staten vil redde de viktigste menneskene i landet i tilfelle en katastrofe (dog ikke "overnaturlig" dommedag, høhø) ser jeg ikke noe galt i det. Alle kan ikke overleve her i verden, og de som ikke får et sånt tilbud får klare seg sjøl, på best mulig måte. Akkurat som meg.

 

- Zaran

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja, bra filmide, og kanskje vi kan finne noen andre hovedroller enn Joner, Broch og Hennie...? Altså, hallo, i et land hvor vi har rundt ti skuespillere som går igjen i alle norske filmer og ellers rundt femti kjendiser som går på rundgang i de få talkshow som er. En håndfull aviser med et knippe mer eller mindre interesante journalister. Ikke har vi nok leger til å hjelpe alle syke i Norge og politikerne er mest opptatt av å reise å ha det gøy på statens regning mens lobbyistene står for det meste av tenkning i korridorene. Jeg kommer grovt sett til et par tusen "nødvendige". Hvordan skal vi finne 2 millioner mennesker "spesielle" nok til å få billett til undergrunnen? Man trenger sikkert håndtverkere der nede f.eks. Men det må jo sikkert bli noen håndtverkere igjen på utsiden også. Hvordan avgjøre hvem som egner seg best?

Jeg har en ting å si når jeg står på utsiden av en av tulletunnellene. "Screw you guys, I'm going home!"

:tease:

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...