Gå til innhold

Wrath sin Intro Cinematics ute.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var helt ok ganske kul egentlig men synes ikke den passer helt, de kunne gjerne tatt med en del av det de hadde i denne cinamaen men lagt på litt klipp fra forskjellige classer osv. Jeg fikk liksom ikke den sugen til å spille og den "dra ut på nye eventyr" følenes. Kan jo være at de ville prøve en ny vri siden de 2 første cinamaene (wow, bc) ble lagt i ganske samme stil men synes de kunne gjort dette på en annen måte, Undeads som stormer og knuser byer at vi får se hvor "fint" det var i northeren før Arthas kommer inn dit å ødelegger og sprer frykt. (men det blir vel litt før wc3 expension pack?) Uansett den første wow cinamen er fortsatt den beste.

 

 

Edit: mener ikke nødvendigvis at det skulle vært mer action og jeg vet at den er i Warcraft 3 stil men jeg synes ikke den er så veldig mye bedre en de klippen vi blir servert i wc3, små irriterte meg *litt* at de bruker stemmen til faren til arthas, selv om det passet på en måte så finnes vel ikke Arthas lengre når alt kommer til alt? han og Ner'zul er jo blitt til the Lich king "Now we are one"..

 

 

Er ganske enig med en fyr fra wow forumet:

So is blizzard rewriting their own lore again or what? Arthas ceased to exist at the end of TFT when he merged with Ner'zhul, and all of a sudden the Lich King is super Arthas.
Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Jeg digget alt med denne cinematicen. Jeg elsket landskapet, jeg elsket hvordan man hørte faren til Arthas snakke til ham når han var barn og hvordan han brukte farens råd til og lede scourge. Jeg digget at sapphiron er med (er vel det dragen het?) jeg elsket måten arthas beveget seg på. Jeg elsket at vi ser at scourge er aktive og at det ikke bare er "the good guys" som planlegger angrep her. Jeg elsket som sagt alt med den ^^

 

Edit: Må huske at Lich king på slutten sier "Now we are one" vil tro det betyr at Arthas fortsatt er der.

Endret av Lightningwolf
Lenke til kommentar
Skuffende intro...ble utrolig kjedelig spesielt etter å ha sett Warhammer Online sin sinsyke cgi teaser...

 

Lilla kjempekalkun er ikke hva jeg oppfatter som epic :p

 

 

...dog den er lilla xD

 

lilla kalkun? tenker du på Squigen som svelga den squig herderen? det er faktisk en skill i spillet (på rank 40) - Squig armor

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...