Gå til innhold

Bygge ny stasjonær til spill og kontorbruk.


Anbefalte innlegg

Hei, da har det gått to år siden sist og chieftec-kabinettet ligger nå på gulvet med en liten bordvifte liggende inn i magen for å prøve å holde det støvete, åpne såret av en maskin levende et par måneder til. Men nå gidder jeg ikke mer. Kabinettet og harddiskene har jeg hatt i rundt fem år, så det er på tide å bytte absolutt hele faneskapet. Med tanke på alt skitet maskinen har tålt får'n si at den er av god kvalitet. Men som sagt. Nå gidder jeg ikke mer.

 

Derfor har jeg satt sammen denne handlelista her:

 

 

332085.jpgAntec Nine Hundred sort miditower, Vindu i sidepanelet (Uten Stømforsyning)

895.-

 

351054.jpg Northq Black Magic Flex 850W,Modular,80+ ATX, 135mm Fan, 12-20db

 

1195.-

 

351722.jpgMSI P45 Platinum, P45, Socket-775, DDR2, 2000FSB OC,ATX, ICH10R, 2xPCI-Ex(2.0)x16

 

1249.00

344771.jpgIntel Core™ 2 Duo E8500 3.16GHz, Socket LGA775, 6MB, 1333Mhz, BOXED w/fan

 

1295.-

 

 

316737.jpgWestern Digital Raptor 150GB SATA 16MB 10000RPM

 

1245.-

 

360304.jpgGainward Radeon HD 4870 512MB GDDR5, PCI-Express 2.0, 2xDVI/HDMI/HDCP

 

1995.-

 

Tilsammen 7874,-

 

(minne, ekstra harddisker, bluray-spiller osv. har jeg allerede så ikke tenk på det) :)

 

 

Ellers er selvsagt spørsmålet: ser det greit ut? Noen som har erfaring med noen av komponentene, eller har jeg gjort en eller annen huge mistake? Lønner det seg å gå for Quad Core (f.eks. Q6600) i steden?

 

Støy er ikke veldig viktig, men greit at det ikke høres ut som en flymotor som tar av (for å bruke verdens mest oppbrukte viftelyd-klisjé)

 

Ellers skal jeg ikke overklokke noe særlig, det er viktigere for meg at maskinen er stabil i et par år fremover.

 

Takker for alle svar. :D

Endret av novastrum
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel ser dog bra ut, men ytelsesmessig er ikke en raptordisk så veldig effektiv kontra nye 7200rpm 16mb cache sata2 disker... og quadcore lønner seg bare hvis du skal brive med tyngre redigering eller bruke programmer og slikt som faktisk støtter det... har ok erfaring med msi... de har noe rar bios på enkelte HK men det fungerer... eller er jeg asus fan.. btw hva slags minne skal du bruke?

Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er lite beskrivende for trådens innhold og det er derfor ingen god emnetittel. Jo bedre og mer beskrivende emnetittelen er, jo lettere er det for andre å skjønne trådens innhold og det vil være lettere å treffe den riktige forumbrukeren med det rette svaret. Ber deg derfor om å endre emnetittel. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Husk at en god emnetittel skal beskrive eller oppsummere hvilket problem du har - ikke at du har et problem. En god emnetittel skal heller ikke kun bestå av et produktnavn.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Ikke kommenter dette innlegget, men p_report.gif gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet..)

Lenke til kommentar

Takker for alle tilbakemeldinger :D, har et ASUS P5NSLI fra før, og er jo rimelig fornøyd med det egentlig, så jeg tror jeg går for kortet Knewt og vesleengen nevner.

 

Minnet er jeg ikke sikker på enda. Skal oppgradere litt etterhvert, men i starten kjører jeg vel på to vanlige 2GB corsair PC2 6400-brikker. (det jeg har liggende)

 

Angående Raptor-disken så har jeg gjort valget basert på mine egne erfaringer. Har hatt raptordisk som systemdisk i fem år og er veldig fornøyd.

 

Vurderer Antec Performance P182-kabinett. Noen som har erfaringer med dette?

Endret av novastrum
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...