Gå til innhold

Windows Live messenger - error code 81000306 ved pålogging.


Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Jepp, som sagt så får jeg ikke logget på MSN lenger, var sånn en stund tilbake også, men da ordnet det seg etter en re-install.dog ikke fra den Live installeren som lå på PC'en min, for den funka ikke (sjokk!) , så jeg lasta ned fra no filesharing side og oppdaterte den, funka fett den, helt til i går.

Nå får jeg bare "Error Code 81000306", og np piss om at det antagelig er internettilkoblingen min. Når jeg troubleshoot'er problemet så finner det noe galt med "key ports'ene" og "repair" kan ikke gjøre en dritt med det.Etter å ha Googla rundt har jeg prøvd å stille inn Proxy instillingene i IE, kjøre div. kommandoer, og reinstallere MSN. Ingen ting har virka.

 

Forøvri virker det ikke som NOE tilknyttet Windows Live funker for meg, Live sidene vill ikke loade, hverken i IE eller FF3, dette er MEGET irriterende for meg, da jeg må nøye meg med iloveim.com og ingen E-mail atm.

 

Hjelp?

 

Skal ogspå nevne at vi for kort tid siden fikk en ny Router, med forskjellig kryptering og oppsett enn den forrige, hva dette går ut på veit jeg ikke helt, men MSN har fungert etter dette.

 

Takker for hjelpsomme svar :)

Endret av Slettet-oVjeg2q2Tk
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Ja, den bruker jeg aldri når jeg bruker Avast!, som jeg også har prøvd uten. Skal prøve å skry på brannmuren og slippe msn igjennom som unntak nå,I'll be back. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk
.Etter å ha Googla rundt har jeg prøvd å stille inn Proxy instillingene i IE, kjøre div. kommandoer, og reinstallere MSN. Ingen ting har virka.

 

Var all hjelpen jeg fikk av Google :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Tror ikke dette er ett problem knyttet til MSN faktisk, emesene og Xfire får heller ikke kobla seg til :\

 

SKal se nærmere på routeren og eventuelle brann,urer/kryptering ,what ever, den kjører.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Man, bumper denne i og med at den ikke er SÅ gammel, jeg har fått dette problemet selv å. Hadde det for en stund siden men det løste seg ved at jeg skrev noen komandoer, men nå har det kommet igjen.

Fant ut på google at jeg skulle kjøre disse "regsvr32 Softpub.dll Mssip32.dll Initpki.dll" i kjør.

Det funka som sagt første gangen men ikke nå

MSN nekter å koble seg til, det står bare 81000306.

 

Noen som vet noe? Og hvordan gikk det med deg trådstarter?

Lenke til kommentar

Har fått dette problemet selv. Akkurat lagt inn XP med Live messenger 2009 og når jeg prøver logge på så hopper den bare tilbake og jeg kan logge på igjen. Ingen feilmeldinger eller noen ting. Fryktelig irriterende.

 

Noen som har noe erfaring med dette?

Lenke til kommentar

Det som er fryktelig irriterende er at om jeg bruker en stein gammel versjon av MSN så funker det fint. Og hvis jeg prøver logge inn på MSN 2009 mens jeg er logget inn på den gamle så logger den seg ut av den gamle. Men ikke inn på den nye... det kommer heller ingen feilmelding.

Lenke til kommentar

Hmm, det funket bare for meg å nå, hadde ikke gjort annet enn å skru på PCen i dag tidlig. Jaja, får håpe det holder seg slik:D

 

Og btw Quaker, den nye msn har støtte for å være inne på flere samtidig, avhengig at den nye er logget inn først tror jeg.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Låner denne jeg. Etter jeg innstallerte nyeste windows live messenger får jeg ikke kobla til. Ikke gjort noe annet, kun innstallert nyeste og så funker det ikke. Har prøvd å avinstallere live og inn med en gammel versjon, samme feil. Prøvd uten firewall og virusprogram, men kommer ikke på lenger

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Slettet+19283741

Er det problemer på msn i dag? Jeg har prøvd med 2 forskjellige kontoer, samme feil kode som første post. Prøvde å reg. en ny konto også, uten at det hjalp :/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...