Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sugde jeg til å suge?


Gjest estragon

Anbefalte innlegg

Ouch, jeg traff en nerve eller ? :)

 

Som sagt, dersom BJ'en ikke lever opp til standaren din, så kan du vel bare prate med dama? Jeg forventer i alle fall ikke at alle kvinner er programert til å slikke på pikken min, slik som jeg liker det. Akkuratt det samme andre veien. Jenter kan ikke kalge på dårlig slikking, hvis de ikke sier hvordan de vil ha det.

 

Nei, du har ikke potensproblemer hvis du klager på en dårlig BJ. Du har potensproblemer hvis du ikke klarer å få stå når ei jente suger på pikken din, såfremt det ikke er ubehagelig og det skal endel til.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Som sagt, dersom BJ'en ikke lever opp til standaren din, så kan du vel bare prate med dama? Jeg forventer i alle fall ikke at alle kvinner er programert til å slikke på pikken min, slik som jeg liker det.

 

Dette er på siden av diskusjonen, er det ikke? Det er helt riktig at man ikke kan forvente at alle jenter skal gjøre det akkurat slik man liker det. Derfor finnes det også dårlige BJs!

Lenke til kommentar
Ouch, jeg traff en nerve eller ? :)

Traff ei nerve fordi jeg sier at jeg har opplevd dårlige BJs? Er du helt på blåbærtur, eller er det en magisk sammenheng i det du skriver som ingen andre ser?

 

Som holst84 sier, så er det en stor forskjell, uansett om du prøver å gi direksjoner eller ikke. Men siden du synes det er godt så lenge noen tafser på den, så er det litt vanskelig å holde en diskusjon gående med deg.

 

Ja, noen klarer bare ikke å gi BJs, og ja endel folk snakker om det.

Lenke til kommentar

Nå har ikke jeg blitt sugd av mer en håndfull jenter men det er forskjell på kvaliteten. Helt klart. Men jeg har aldri syns at noen av de var dårlige til å suge. Bare at noen av de andre jentene kunne det litt bedre mtp teknikk. Det er jo fortsatt godt å bli sugd, selvom du ikke kommer / ikke er like godt som du har vært bortifør.

 

For meg kan det bare gå galt hvis hun biter av meg kuken.

Trossalt en våt munn du har kølla i, kan det bli så ille? ;)

Lenke til kommentar
Så minst mulig hender, er det et generelt ønske?

 

Korrekt. Styr unna villmansrunking som på pornofilm, gjer berre vondt. Hugs at pikken ikkje er ein jævla banan der skalet skal av! Denne teknikkfeilen, som desverre altfor mange jenter begår om att og om att, kan samanliknast med å gnukke på klitten med ei osteraspe!

 

Nu, til Verket!

Lenke til kommentar
Ja, men er gutter egentlig kjent for å mene alt de sier? Om "sånne" ting.

 

For å kaste den litt tilbake så er vel kvinner mer kjent for å ta en hvit løgn som det for å ikke "såre" partneren, mens gutter (ihvertfall jeg) sier ikke sånt uten at vi mener det. Holder heller kjeft hvis jeg skulle være misfornøyd, eller sier det som det er.

 

Du sugde helt sikkert kjempebra. Dessuten er det helt normalt at den går opp og ned i hardhet og giv akt under all sex egentlig. Når han i tillegg hadde potensproblemer og den blei hardere enn vanlig, så kan du vel si det sånn at du gjorde en heller ok/bra jobb. Kan jo være han var nervøs også og dermed ikke kom pga det.

Lenke til kommentar
Så konklusjonen er at de fleste jenter suger ok, og en BJ er som regel godt å få uansett, men det finnes de som gjør det EKSTRA bra?

 

Du talar no om dei som har skjønt oppskrifta på gode BJs! Ein kan riktignok ikkje vera naturtalent i alt, men med mengdetrening kan nok sjølv den mest håplause cocksmoker bli betre!

Lenke til kommentar

Man trenger da ikke ha som mål å få orgasme ved bj, vil da tro det er ganske godt uansett. Om en jente eller en gutt blir med på å gi deg bj in the first place bør gutten være glad til uansett.

 

Angående bj fra gutt, så overrasker det meg ikke om det viste seg at det er "bedre" enn bj fra en jente. En gutt har tross alt en penis selv, og vet hvordan han ville likt det, og hvordan han best skal behandle en penis^^

 

På samme måte som en eldre gutt eller jente kanskje har mer erfaring enn f.eks. en 15-åring, som sikkert gjør dem mer kresen. For hver erfaring en person har, vil jo neste erfaring være nødt til å gjøre det bedre enn den forrige for å gjøre et godt inntrykk.

Lenke til kommentar
Sier seg selv egentlig at en jente ville i teorien vært bedre å gi oralsex til en annen jente enn en gutt ville vært.

 

Nja. Gutten kan være godt trent, da har han faktisk muligheten til å gjøre det bedre. Gutten bruker jo trossalt tunga, mens jenta får ikke akkurat øvd så mye på det, med mindre hun er bifil.

Lenke til kommentar
Du sugde helt sikkert kjempebra. Dessuten er det helt normalt at den går opp og ned i hardhet og giv akt under all sex egentlig. Når han i tillegg hadde potensproblemer og den blei hardere enn vanlig, så kan du vel si det sånn at du gjorde en heller ok/bra jobb. Kan jo være han var nervøs også og dermed ikke kom pga det.

 

Hope so..

 

Men er alltid likt, fungerer bra i et par minutter, men så blir den såpass slapp at det ikke "funker å gjøre noe mer" liksom.. Og så på'an igjen etter bare noen minutter igjen. Men dette ble vel litt off topic

Lenke til kommentar

Minner om retningslinjenes punkt 10, som blandt annet sier dette om korte meningsløse innlegg:

 

Korte, unødvendige innlegg kun egnet til å øke brukerens antall poster regnes som spam, og kan straffes deretter. Det samme gjelder unødvendig/overdrevet bruk av smiles, eller innlegg som ikke inneholder annet enn smiley's.

Innlegg som strider med dette er fjernet fra tråden. :)

 

(Reaksjoner på moderering tas på PM og ikke i tråden som blir moderert.)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...