Gå til innhold

Fifa 09 - Spikeren i kisten for PES?


trydis

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet mer om Arena i 09?

Når man spiller demoen spiller man som Ronaldinho i noe som kan minne om en brasiliansk landsby med AC Milan-logo bak mål om med ansiktet til Ronaldinho selv malt på siden av en hel bygning til høyre for banen.

 

Det må da gå ann å spille som andre spillere enn Ronaldinho(Nå tenker jeg ikke på de spillerne man spiller med under loadingen før kamper).

 

Og da må vi vel også ha flere bane-alternativ enn Arenaen vi ser på demoen.

For eksempel om man velger Rooney må man vel få enten Old trafford eller en mer britisk småbane å spille på.

Lenke til kommentar

Jeg har virkelig problemer med å bestemme meg i år. Har siden Fifa 2004 (som var heeelt på trynet) spillt PES, men er veldig usikker på hva jeg skal velge i år. Har prøvd Fifa 09 demoen og må innrømme at den ikke var så verst, men jeg fikk aldri den samme "følelsen"(i mangel på et bedre ord) som da jeg spiller PES. Det virker som om man er i mye større kontroll i PES, imens i FIFA gjør man et par tastetrykk og spilleren gjør ørten forskjellige ting.

 

Ut i fra demoen og bekreftede nyheter, så er dette førsteinntrykket mitt.

 

+ Lisensene og stadionene

+ Grafikken, til en grad, synes kontrastene er litt overdrevet og noen kjente spillere ser veldig merkelige ut på nært hold (Rooney akkurat ute av rehab?)

+ Farten, som også er justerbar (tror jeg) er bedre enn den i PES 2008, det gjenstår å se om konami vil fikse det

 

- Responstiden, den er bedre men fortsatt ett stort irritasjonsmoment

- Be A Pro er bare 4 sesonger og virker til å være veldig bestemt, først dårlig lag, så bedre lag, så topplag, så landslag, så ferdig. Savner litt frihet

- Manager mode, kan ikke si så alt for mye om denne, men har prøvd den på fifa 08. Ikke like god mulighet til å bygge opp et ungt lag med gode spillere og spille mange sesonger som i PES.

 

Får unnskylde for lang post, men kom gjerne med innvendinger. Regner med at jeg vil vente å se hvordan PES demoen vil bli og om de har klart å ta seg sammen, hvis ikke så blir det nok Fifa på meg i år.

Lenke til kommentar

Fikk aldri satt meg inn i Master League i PES, men kulle ønske Fifa hadde like mange funksjoner. Manager mode og Online er vel det jeg bruker mest tid på.

 

Jeg skjønner ikke helt hva folk mener med responstid. Nå har jeg spilt Fifa ganske lenge, særlig 08 og Euro08, og når man kjenner vendingene er det ikke noe problem å få spillerne til å gjøre det man vil.

Lenke til kommentar

Responstid - Tiden fra man trykker til spilleren reagerer. I PES har jeg alltid hatt inntrykket av at spilleren begynner på bevegelsen/skuddet/passningen i det man trykker på knappen, men i fifa gjør ikke spilleren det før man slipper. Man må altså trykke et sekund eller to (avhengig av situasjoen) før man vil at spilleren skal gjøre noe.

Lenke til kommentar
synes animasjonene i pes er så mye kjipere enn fifa. når de alle ser jo like ut når de spurter og de løper liksom som en tegnserie figur fra 80 tallet. Nei uff. jeg koser meg fortsatt godt med UEFA Euro og om de bygger videre på alt det positive de gjorde fra 08 opp til euro så trur jeg 09 kan bli det beste fotball spillet på mange mange år:)

 

Hva er dette for et usaklig argument ? Tegneseriefigur fra 80 tallet ? Hvem av dem ? :)

 

Thundercats kansje ?

 

Pro Evo Thundercats 09

 

ThundercatsTheReturnCVR1.jpg

Endret av =Iko=
Lenke til kommentar

Etter mye Fifa 09 demotesting og lesing om begge spillene så lener jeg imot PES igjen. Jeg savner virkelig noen av den følelsen og friheten man har i PES. PES 2008, trossalt at det var langt i fra å være det beste i rekken, har jeg spillt jevnt og trutt siden jeg kjøpte og jeg kan ikke forestille meg at Fifa vil holde like lenge.

Lenke til kommentar
PES 2008, trossalt at det var langt i fra å være det beste i rekken, har jeg spillt jevnt og trutt siden jeg kjøpte og jeg kan ikke forestille meg at Fifa vil holde like lenge.

 

Veldig godt poeng egentlig. PES 2008 var en skuffelse, men jeg har som deg alikevel spillt det med jevne mellomrom siden det kom ut.

 

Gir nok nye PES en sjangse også i år så får vi heller håpe på det beste :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...