Gå til innhold

Ødelagt klokka han fikk av dama


Kimz88

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Saken er sånn at en kompis av meg klarte å hive klokken i fult raseri i bakken. Den klokken fikk han til julegave av kjærtsen sin. Han har spurt meg om råd om hva han kan gjøre fordi han har så dårlig samvittighet. Jeg er ikke helt sikker på hva som vil hjelpe så hva tror dere? Noen ideer, jeg må nesten si pass for er helt blank selv.

Jeg tror det blir litt for løst å bare kjøpe en gave til henne. Seff er hun litt lei seg så lenge han ødelag en gave som hun har gitt han.

 

Men noen som har some adwice å gi han? Noen jenter her inne kanskje som vet? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe mange artige svar, ler godt nå ! :p Nei de hadde vist kranglet, så han kastet vel den i bakken pga det de kranglet om tror jeg. Ja, er nok ikke det smarteste han har gjort tenker jeg. Men gutten har dårlig samvittighet, å det er jo bra i hvertfall :)

 

Han kastet btw klokka i bakken forran dama. Å den gikk i tusen knas

Endret av Kimz88
Lenke til kommentar

Hvis den gikk i tusen knas kan det neppe ha vært noen god klokke. Klokker flest tåler litt juling, spesielt de i metall. Men for å komme meg on-topic. Hva med at han rett og slett ber fint om unskyldning og tar henne med på noe romantisk. Eventuelt kan han jo kjøpe en ny maken klokke. Tror ikke dama er sur bare på grunn av klokka her. Er vel kanskje ikke så morsomt å se presangen man gir vekk bli hensynsløst ødelagt på den måten. Her må nok kompisen din være litt tøffelhelt.

Lenke til kommentar

Hehe regnet med at den setningen ville komme L4r5 ;) Men den gang ei, der tok du feil :)

Har snakket med han nå, han tok henne med på stranden i dag, de hadde vist bada å kosa seg. Han hadde ordnet sammen en piknikk kurv, teppe og noe snåle greier.

 

Han hadde kjøpt en ny klokke, men det var ikke til han selv men til henne. Så er vist på bedre bølger nå tror jeg :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...