Gå til innhold

Erfaringer Med Kjøp Av PS3 På QXL (Selger:alcaimport)


John-86

Anbefalte innlegg

Har ikke asiatiske PS3 konsoller innebygd sensur på blod i noen spill? Kan noen bekrefte eller avkrefte det?

 

Kunne vurdert en import selv hvis dette ikke var tilfelle, men hater enhver form for sensur. Det er i alle fall snakk om at man ikke ser blodsprut i Uncharted, tror også det er noe som er borte i Resistance, vet ikke om det er flere spill som er affektert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har ikke asiatiske PS3 konsoller innebygd sensur på blod i noen spill? Kan noen bekrefte eller avkrefte det?

 

Kunne vurdert en import selv hvis dette ikke var tilfelle, men hater enhver form for sensur. Det er i alle fall snakk om at man ikke ser blodsprut i Uncharted, tror også det er noe som er borte i Resistance, vet ikke om det er flere spill som er affektert.

 

Har ikke hørt dette før, men ifølge denne forumdebatten og denne nyhetsartikkelen, gjelder det kun konsoller fra Japan, og det eneste spillet som har sensurert blod på den versjonen, er Uncharted og kanskje også Resistance. GTAIV er dog helt fint (vel og merke den amerikanske utgaven på en japansk konsoll).

 

Hong Kong-konsoller er derimot helt uten maskinvaresensur utifra hva jeg har lest og søkt meg frem til.

Endret av Blackrave
Lenke til kommentar

Beklager dobbelpost, men nå har jeg hentet og prøvd PS3-en.

 

Den er overraskende nok av den skinnende typen, ikke den mer matte som også finnes, noe som gjorde meg glad. Den kom pakket i original forpakning (en rød eske jeg ikke har sett her til lands) med alt tilbehør: PS3, AV-kabel (samme som PS2, så jeg bruker PS2-Monster Cable-en min), 3-pins strømkabel designet for Storbritannia (fikk med en dings som gjør at den virker i våre strømuttak), en SIXAXIS, en USB-kabel til kontrolleren, og manualer på engelsk og kinesisk, og dessuten det lovede spillet og HDMI-kabelen (som plaster på såret for forsinket leveranse). Spillet var Sega Superstars Tennis, som er et middels greit spill, og HDMI-kabelen kommer fra Gamexpert.

 

Jeg har koblet den til med AV-kabel til en 32" CRT-TV slik manualen sier, og alt fungerer flott. Både engelsk og norsk språkvalg er tilgjengelig ved første oppstart. Har også fått oppdatert den til firmware 2.41, surfet på nettet og sett et YouTube-klipp. Valgknappen er dog O, mens den vanligvis er X her i Europa og USA. Har ikke gått gjennom innstillingene for å sjekke om det går an å endre, men det går nok fort å venne seg til uansett.

 

Jeg har ikke fått prøvd den noe mer foreløpig, for stuen er opptatt, men alt ser ut til å fungere akkurat som det skal. Hvis noen lurer på noe, bare spør!

 

Dersom alcaimport skjerper leveringstid og kommunikasjon, vil jeg absolutt anbefale denne selgeren!

Endret av Blackrave
Lenke til kommentar

Jeg koblet PS3-en til en eldre CRT-TV, og da ble bildet svart-hvitt. Det må være fordi TV-en ikke klarer å vise NTSC (60 Hz) skikkelig. Demoen av Overlord har dog farger på den TV-en, som må bety at den bruker PAL (50 Hz).

 

Noen som vet om en fiks for dette? Går det ikke an å bruke PAL også i XMB? Noen sa at scart-klossen bør ha alle "taggene" på for å unngå det problemet. Det beste er selvsagt å kjøpe en ny HD-klar TV, men det koster jo litt også.

Lenke til kommentar

Mottok nå PS3`n fra AlcaImport.

 

Eneste jeg har og si er,makan til useriøs buisness skal man lete lenge etter.for det første fikk jeg ikke hvit ps3 som jeg bestilte,fikk istedenfor svart,hadde jeg ville hatt svart hadde jeg handlet på elkjøp.

ikke nok me det.Den ble tydeligvis sendt fra Hong Kong med en regning på 30 Dollar for reperasjon?Selger informerer selv på sine auksjoner att han sender varer med Posten,mens han i virkeligheten sitter i Hong Kong og sender pakker med FedEx.Mail svarer dem på bare om natta,telefonen hans er hele tiden slått av så det er overhodet ingen måte og kontakte denne Kolbjørn Brækkan (Daglig Leder) på andre måter enn E-Mail.

Den lange leveringstiden dem brukte blir ingen til i forhold til hva dem leverer..

 

Tips til alle dere som vurderer og kjøpe annet enn spill fra dette firmaet.Hold Dere Unna.

 

Makan til nisser

Endret av JohnErik86
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg vant en ps3 hori stick av han.... pengene er registert inn på kontoen hans den 02.09. Sendte han en mail og spurte om når jeg mottar den, uten noen tilbakemelding... Nå gjenstår det bare å vente å se hva som skjer...

 

 

håper han er klar over denne diskusjonen, blir dårlig butikk hvis ikke han står på sitt.

Lenke til kommentar

Har selv, kjøpt hvit PS3 hos han til 1900kr pluss frakt.

Har ennå ikke motatt noe sporings nummer eller mail om at den er sendt, er gått va 13 virkedager nå.

 

Men han svarer på mailene mine, og sier at han har laaaang leveringstid akkurat nå.

Så lenge jeg får en hvit PS3 så er det ok for meg, står jo at han har lang leveringstid i anonsen på qxl.no.

 

Men er den sort som noen over her, opplevde, så blir jeg ikke happy.

Lenke til kommentar
Uff, hadde aldri kjøpt en ps3 fra en sånn kar, generelt ingenting. Kjøper alltid sånne "dyre" ting på ordentlige steder, og betaler gjerne litt mer for å få ting ordentlig.

 

helt enig. når det er ting man skal faktisk bruke og er ganske viktig (ser på ps3 og lignende som viktig) så bør man kjøpe det ordentlig, rett og slett.

Lenke til kommentar

Finnes altfor mange kjeltringer på internett som prøver å lure kronene fra de som er villige til å få et billig og raskt kjøp! Han sparte vel ca 1000 KR, kanskje litt mer. Men jeg tipper han ville betalt full pris for både spill og PS3, visst han hadde visst hvordan han fyren var, og hvor treg han fikk alt. :)

 

 

Reg.: Og allikavel så fikk han jo ikke det han ville ha, noe som var hovedgrunnen til å kjøpe fra QXL og han fyren, nemmelig en hvit PS3.

Endret av HaueR
Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 4 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...