Jump to content

HellandB

Medlemmer
 • Content Count

  425
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Anbefaler sporingsbrikka frå Lapa. Har brukt to slike i snart et år og dei fungerer utmerka. Dei har utskiftbart batteri, er vanntette og led-lys. https://findlapa.com/ https://www.facebook.com/findlapa
 2. God kveld, Er på utskikk etter bolig i stavangerområdet og lurer på om det er andre gode nettsider eller andre måtar å finne bolig på enn å bruke Finn.no? Kom over Stavanger Boligbyggelag si side, der var det fleire leiligheter som ikkje var på Finn. Eg Googla emnet, og fann eit lignande spørsmål på Kvinneguiden, og der er eit av svara frå ein brukar Som heiter Sin: Og samtlige av disse annonserer også på finn.... Alle vil selvfølgelig annonsere der de når flest mulig potensielle kjøpere! Er det slik at Finn.no er einaste plassen det er vits å søkje, eller finst det andre alternativer? Kva med Stavanger Aftenblad?
 3. Takk for informasjon, var ikkje klar over at du kunne simulere tidspunkter på Google Maps. Veit du om det er gjort målingar på området eks. korleis trafikken har utvikla seg frå førre år etc.
 4. Hei, Har googla litt rundt for å finne ut korleis rushet er i stavanger-området, men fann ingen statistikk eller oversikt, finn berre avis artiklar som rangerar byane, men ikkje noko vidare informasjon. Nokon som veit om det er gjort registreringar av dette og kor eg evt. kan finne det?
 5. Hei, Finst det ei oversikt over kva utbyggingar/endringar kommunen har planlagt å gjere i vegnettet framtida? Tenkjer spesielt på Stavanger kommune/Rogaland fylke. Dersom det finst digitalt på internet er det å foretrekke.
 6. Hei! Har opplevd akkurat same situasjon som deg. På måndag spora eg pakken og då var status "Sendingen har ikke alle dokumenter som kreves for fortolling?", men dagen etter var status "sendingen lagt til fortolling", og nå er "sendingen fortollet". Ser ut som posten har løyst dette sjølv. Tok du kontakt med posten?
 7. Hei igjen! Eg oppdaterte bios (Version 0901), då fant eg ein plass eg kunne velge ACHI, men ettersom eg kjører windows xp 64-bit vert vel dette ikkje støtta, prøvde å endre over etter innstalasjon av OS, men då fekk eg BSOD ved oppstart. Kjører no SATA-mode, som ellers berre var plug-and play. Eg kjørte programvaren som følgte med på cd, firmware var up to date, deaktiverte "super fetch", indeksering og aktiverte "power confiugration", alt dette var anbefalt. Nå satsar eg på SSD'en får lang levetid! Eg har ellers eit OT, på hovudkortet mitt er det 5 s-ata pluggar, 3 er røde og 2 er svarte, kva er forskjellen på desse? Takk for hjelpa folkens, dykk har vore til stor nytte!
 8. Tusen takk for kjappe og informative svar. Kjem tilbake med meir informasjon i morgon!
 9. Hei! Har ein pc med m3n78-em. Har kjøpt Samsung ssd 830 120 gb. Er det mogleg å bruke ssd'en på pcen? Har lest litt rundt at dette hovudkortet ikkje støtter ahci, er ahci nødvendig for å at ssd'en skal fungera optimalt? Har ikkje opna pakninga på ssd'en enda, ettersom eg sender han i retur dersom han ikkje passar til hovudkortet!
 10. Oi, ja gjekk litt fort i svingane då eg la ut informasjonen her, det er under "user". Har sett igjennom guiden du lenka til, men det gjer fortsatt ingen resultat. Eg har prøvd å legge fila direkte i mappa som logon-scripta ligg i, og under NETLOGON (standard delt mappe som det står om i guiden) Eg har også prøvd å aktivere innstillingen for å laste logon-script på trege nettverk, alt utan resultat. Det går heller ikkje å legge til log-on script direkte under bruker-profilen. ps. Eg har lagt til andre group policies eks. "prohibit access to the Control Panel", som fungerer.
 11. Hei! Har satt opp en server i VM, men får ikkje kjørt script under innlogging. Dersom eg kjører .bat fila manuelt fungerer scriptet og nettverks-disken blir mappa som den skal. Eg har lagt til scriptet ved å legge det til eit OU-objekt med brukarane under. Properties på OU-objektet Group Policy (tab) Ny (skriver inn navn) dobbelklikker på grouppolicy objektet computer configuration windows settings startup Show files kopierer inn bat fila. Lukker vinduet add.. finner .bat fila med browse og legger til fila. Scriptet ser slik ut: Har prøvd å legge til på fleire OU-objekter, men logon-scriptet vert ikkje kjørt.
 12. Hei! Prøver å sette opp et lite nettverk i Oracle Virtual Box. Har satt opp både nettverkskortet på serveren (server 2003) og klientene (xp) til å være: - Attached to " Internal Network" - name "privat1" Klientene vil ikke ta imot automatisk ip fra DHCP, prøver derfor å sette nettverkskortene manuelt for å få kontakt mellom enhetene, men dette fungerer heller ikke: Setter opp manuel ip: 10.0.1.1 (server) 10.0.1.10 (klient1) 10.0.1.11 (klient2) Men ingen kan pinge hverandre. Klientene er nå i ulik "arbeidsgruppe" og serveren er i eget domene, har det noe å si for kommunikasjonen mellom disse? Hvordan fungerer egentlig "Internal network" innstillingen i VB, blir dette på en måte som en switch, der alle nettverkskortene som har denne innstillingen blir tilkoblet på hver sin port?
 13. Har prøvd harddisken i ein anna stasjonær pc, den fekk akkurat same problem. Prøvde også å koble harddisken til i eit eksternt harddisk kabinett, då klarte ikkje Windows å finne harddisken. Har vært i kontakt med OCZ og skal mest sannsynlig sende harddisken inn til dei. Dersom du har liknande problem kan du ta kontakt med OCZ her: http://www.ocztechnology.com/support/ Då er det berre å vente i spenning.
 14. Hei! Brukte laptopen for nokre timar siden, og satte han i ventemodus. Når eg no skruer på pcen låser den seg omtrendt med ein gong han har startet (skjermen der du kan trykke f12 for bios etc.). Det er ikkje mogleg å gå inn i bios. Eg har slot-in cd-rom, så prøvde å sette inn ein linux disk for å boote frå cd, men det fungerer heller ikkje. Kan heller ikkje ta ut cd-romen. Eg følte at pcen mangla ein lyd etter oppstart og tenkte derfor at det kunne være hardisken, tok så ut min ssd ( som har vært i bruk i ca. 2 månader), og bytta til min gamle HDD, då klarte pcen å laste forbi dette oppstartsbilde og boote frå cden. Prøvde deretter å koble tilbake ssd-en, då fekk eg samme problem igjen. Vil dette sei at ssd-en min har tatt kvelden? Er dette ein normal feil? Kva kan ha forårsaka dette? Informasjon: Dell XPS 1640 Windows 7 ssd: OCZ Vertex II Spør viss noko er uklart. Edit 1: Prøvde no å koble starte utan nokon harddisk kobla til, klarte pcen å boote frå cd. Altså, med ssd stopper pcen rett etter han er skrudd på og låser seg. Edit 2: Såvidt eg veit har det ikkje vore nokre softwareendringar i forkant av problemet. Edit 3: Fant liknande problem her og her. Ser ut som ssd er ødelagt.
×
×
 • Create New...