Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Ikke kødd med Telenor


Anbefalte innlegg

I juni 2002 fikk jeg en Internettregning fra telenor på kr 1259.- dette klaget jeg på da det på deres utskrift viste seg å vere ca 100 oppkoblinger hver dag. Han jeg snakket med var enig at dette var rart og jeg skulle få tilbakemelding, det fikk jeg ganske så kjapt med beskjed om at de hadde ikke noen feil men saken kunne ankes. jeg anket saken og den har vert sendt frem og tilbake helt til i dag da jeg fikk brev fra deres inkassoselskap med et krav på 2485,-

Dette uten om at de har opplyst at en anke vil føre til medkostnader ,og de selv sa at jeg skulle få endelig beskjed. Det minste de kunne gjøre var å sende et brev med orientering om at det var et endelig avslag på saken og at der var en innbetalingsfrist, men nei de sender den elegant til inkasso og dobler beløpet. Det er skremmende å se hvordan de "store" guttene arrogant feier deg av banen og turer frem som de selv vil,.

 

 

Dropp telenor og skaff deg nextgentel bredbånd i stedet :yes::woot:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skummelt... Sannsynligvis kan du ikke klage inn prisen på regninga.

Dette er fordi det like gjerne har vært et virus på pc'en din som koblet seg opp (en kamerat av meg "surfet" på pornolinjer mens han var på skolen).

.

 

De færreste virus funker om maskina de er av da, så det tror jeg ikke det er.

 

AtW

Lenke til kommentar

Jeg hadde i riktig gamle dager (2 år siden) et mobil abo hos telenor. Grunnen til at jeg skiftet var at jeg fikk bedre dekning med netcom der jeg bodde. Og det var et bedre tilbud på en nokia jeg ville ha. :)

 

Etter at jeg herpa den gamle mobilen til ugjenkjennelig gikk jeg til Telenor huset for å si opp abo. mittt. De i butikken sende faks og sa alt var i orden.

Etter ca 4 måneder fikk jeg en regning med purring for 3 månder som jeg ikke har betalt. Huuh??? Hvor var de andre regningene da??? Jeje tenke jeg og gikk ned i butikken igjen. De var enige med meg at jeg har jo ikke brukt mobilen på de månedene. Sende fax en gang til.

Så gikk det en måned til og ennda en purring. :o tenke jeg.

Dette går jo ikke ann. Så jeg gikk rett til sjefen i butikken og etter 10 min med krangling ringte han en eller annen i telenor og forklarte problemet.

Etter en stund hadde han luringen på andre siden funnet faxen. Jo problemet var vist at det manglet et stempel med dato eller noe slikt. Dermed forsatte de som om ingen ting siden papiret var ugyldig. :oops:

 

Men etter en stund med diskusjon med tosken på andre siden fikk jeg det som jeg ville. Det moroe var at butikk sjefen ble faktisk litt forbanna på dusten på andre enden og gav meg et nytt deksel til mobilen min for halv pris. :woot:

Lenke til kommentar

jeg selger Tele2 :D Abo til hustelefon, Mobil, og Internett(ADSL og Vanelig Oppkobling) legg igjen Navn og Telefonnummer så ringer jeg dere i morra og får dere over til tele 2(kan ordne greie priser og feks ingen inmeldingsavgift på mobil) :)

 

KVITT dere med Stjelehor!

Lenke til kommentar
Leste avisen til Computerworld nå og der har de et stort oppslag om Telenor sin eminente kundebehandling, jeg siterer: "Raimond Oseland fikk stengt sitt adsl-abonnement etter å ha blitt anklaget for mystisk hackervirksomhet av Telenor.Av sikkerhetshensyn får han ikke vite hva han har gjort, og saken hans sendes som en pingpongball mellom kundeservice og abuse- avdelingen" sitat slutt.

Abuse-avdelingen skal vist nok vere Telenor sitt "hemmelige" politi så derfor kan du ikke få komme i kontakt med dem for å få vite hva du har gjort galt. SLÅ DEN.

 

Det er t.o.m strengt for myndighetene å oppbevare opplysninger om en person uten at denne personen får tilgang til disse. Dette lukter sterkt av ulovlig overvåkning for min del. Selv om de har tillatelse til denne overvåkninga kan de ikke bruke det til en dritt uten at politiet eller du har gitt tillatelse

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...