Gå til innhold

Hack Slash RPG


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må si meg enig med endel folk her, enten Titan Quest eller Diablo 2, lord of destruction. Sacred er også en mulighet, men TQ og D2 er bedre.

 

Satt meg nylig ned for å spille Diablo 2 igjen og det er rimelig morsomt. Har en Necromancer med 11 skjelletter, en mercenary, et golem, 4 skeleton mages (som er med som pynt) og 4 revives. (Det er kanskje verdt å nevnte at jeg ikke styrer dem direkte, de følger med meg og slår på fiender i nærheten. Jeg bruker stort sett bare curses mot fiender.) Tok ned Diablo på /players 8 igår på første forsøk :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Her er to builds:

 

Oracle level 35 (Max Squall, så Ternion attack)

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...1-0-0-1-0-0-5-0

 

Oracle level 67 (Max Eye of the storm, så Death chill)

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mas...0-0-5-1-0-8-0-0

 

Det er meningen å bruke +cold damage gear/stav, ettersom samme gearet har %slow. Grønne staver som du får kjøpt er stort sett det beste du kan få tak i.

 

Oracle gjør sykt med damage, men kan være litt glass-canon. Cold gjør litt mindre skade enn lightning, men +56% slow fra to ringer gjør overlevelsesevnene dine betraktelig høyere. Characteren jeg rundet spillet med hadde i tillegg noe heftig +health gear.

 

Det er meningen å bruke ternion attack for damage og den fungerer best når du har en gruppe helt eller nesten helt inntil deg. Du overlever det med deathchill +heart of frost +%slow gear.

 

Det finnes selvfølgelig masse andre bra builds. Den her er den eneste jeg faktisk har rundet hele spillet med. (Ble level 65 eller der omkring) Har en skau av andre charactre, men de strandet et eller annet sted på veien. Stort sett fordi de slet med å overleve.

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...