Gå til innhold

Lov å nyte alkohol på fly?


Anbefalte innlegg

Prøvde meg på google, men fant ikke no relevant.. lurer retten og sletten på om det er tillatt og nyte alkholholdige varer på flyavganger som får utenlands? kan man f.eks ta med seg taxfree varer inn på flyet? og får man kjøpt alkohol på flyet eller kommer dette ann på flyselskapet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har jo vært en del som har drukket medbrakt. Dette er selvsagt i utgangspunktet ikke lov (annet enn noen arabiske selskaper, som ikke serverer alkohol... De kan imidlertid gi deg glass til "egen drikke"). Det er desverrre noen som har hatt "vorspiel" i luften, og derfor er det relativt strengt. Om du setter til livs tax-free'innkjøpene i luften er det jo strengt tatt ingen som kan hindre deg hvis du gjør det diskret. Men bli for all del ikke full.

 

Rent generelt har flyene sjenkebevilling. Det er ikke mange år siden man fikk alkohol på innenlandsfly - her var det lenge ikke lov.

Lenke til kommentar

Hei

 

Jeg mener at det ikke er lov å nye medbrakt men det kan være at jeg tar feil. Men i de aller fleste tilfeller så er dette ikke en så veldig aktuell problemstilling. Flyr men long-haul med Lufthansa, Thai etc så er alkoholen gratis. Og hvis de ikke deler ut gratis så pleier det alltid å være mulighet til å kjøpe.

Lenke til kommentar

takker for svar greit å få oppklart det, samtidig som jeg temaet er oppe, så hva kan jeg egentlig ha md meg inn på flyet? kan jeg bare ha en liten gjennomsiktig pose eller kan jeg ha med sekk i tillegg? altså bare de flytende tingene som må i pose? (ja lenge siden jeg har flydd) :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...