Gå til innhold

Ny bærbar, Zepto Nox A15 bra valg?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har også sett på denne PC'en og har kommet frem til følgende:

 

 

4 GB (2x2GB) DDR2 PC6400 800MHZ

320GB 5400rpm SATA Harddisk

Zepto Zpro2 N-Standard (NBG)

DVD-RW / CD-RW SATA

Keyboard Orion/Nox NO BLACK

Nox/Orion 6 Cell

Miljøavgift Bærbar

WSXGA+ 1680x1050 ZBD + NVIDIA® 9600M GT 512MB GDDR3

Microsoft® Windows Vista Home Basic 64bit - NO

Intel C2 DUO P8400 – 2,26Ghz, 1066Mhz FSB, 3MB Cache – 25Watts

 

Hvor mye blir frakten på? Er dette et bra oppsett? Er prossesoren god nok? Og bør jeg velge Vista 64bit eller 32bit? Skal brukes til bla. gameing.

 

bærbar til spilling er lite lurt mann. hvilke spill tenker du på da?

ta 64-bit. hvis ikke er det bortkastet å ha 4gb ram. det er forresten 15,4" skjerm. det står. det står også at det medfølger lader. du kan kjøpe ekstra om du vil óg, men det er jo heller unødvendig vil jeg tro.

Lenke til kommentar

Vet at bærbar til spilling ikke er optimalt, men når jeg skal flytte fra Stavanger til Oslo og vil ha med PC'en når jeg skal hjem i helger og ferie og slikt er det ikke så praktisk med stasjonær. Spill jeg spiller er Football Manager og Flight Simulator 9 og X.

Lenke til kommentar

Bestilte Nox A15 for to uker siden. Fikk mail idag om at maskinen sendes SENEST ut den 8/8-08. 9-cellers batteri blir forsinket, så de sender med et gratis 6-celler, og så ettersender de 9-celler. Grei og fin kundesupport så langt i saken.

Endret av Kilo104
Lenke til kommentar
Bestilte Nox A15 for to uker siden. Fikk mail idag om at maskinen sendes SENEST ut den 8/8-08. 9-cellers batteri blir forsinket, så de sender med et gratis 6-celler, og så ettersender de 9-celler. Grei og fin kundesupport så langt i saken.

 

 

Venter i spenning på å høre hva du synes om den. Står å vipper mellom den og den nye compalen til Multicom, multicom sin blir billigere med samme specs, men tror den er veldig "Plast" laptop. Så gjerne legg ut noen erfaringer og bilder da du får den ;)

Lenke til kommentar

er litt forbannet på Zepto. måtte sende klagemail for å få svar på hvor i pokker maskinen min (som skulle være her på mandag) har tatt turen. da fikk jeg beskjed om at den ikke blir sendt før den sjette august. sender de den ikke da så får jeg penga igjen og handler på Multicom. grunnen til at jeg bestillte en notebook var fordi jeg trengte den nå. ellers hadde jeg ikke bestillt den nå.

Lenke til kommentar

Da ble det en NOX på meg også gitt. :w00t:

Bestilte i går med forventet levering 01.09.

4Gb Ram, 2,53Ghz, 1680X1050, Turbo minne og 320Gb 5400 Sata disk.

Kom på 14.000 men ta tok jeg med kvikk repp og den samsonite sekken.

 

Dette blir bra da den kommer :) Lange leverings tiden skyldes nok batteriene, eneste de ikke har på lager......

Lenke til kommentar

de skulle sende min senest igår fordi de hadde problemer med tastaturet. min notebook er førsteprioritet da jeg skulle hatt den for LENGE SIDEN. jeg skal visstnok bli den første i Norge med Nox A15. meh. dersom den ikke er sendt imorgen får jeg pengene igjen og kjøper fra Multicom istedet.

 

@balleknekkern

det skal stå noe om forventet avsendelsedato.

 

edit: eller, det står vel hvor mange dager de forventer å bruke på den før de får den sendt ellnz.

Endret av indietrash
Lenke til kommentar

min ble sendt idag. de holdte sitt ord. men jævla kjipt gjort av dem at jeg måtte kontakte dem hver gang for å spørre hvor faen maskinen ble av. dersom de hadde kontaktet meg med en gang de fikk vite at maskinen ikke kom til å bli sendt (eller i det minste de dagene maskinen skulle sendes - både første og andre) og fortalt meg dette - istedenfor at jeg måtte sende klagem@ils for å få vite hvor landet lå - hadde jeg hatt langt bedre inntrykk av Zepto.

Lenke til kommentar

Bestilte min A15 den 09. Juli og fikk forventet leveringsdato 28. samme måned. Ringte dem 29. og spurte hvor den ble av, og da fikk jeg svar at den ble sendt ut fra Zepto (Kjøbenhavn) den 06. August. Tok en ny tlf. for nyskjerrighetens skyld på onsdag og 06. var fortsatt forventet utsendelsedato. De sa jeg kunne regne med å få den rett før eller etter helgen. Så det er vell bare å vente litt lenger -_- !

 

Kjøpte med en Zcumbag, samt litt "oppjusteringer" på konfiggen. Totalpris; 9.752,86, her inkludert 264kr i frakt, levert på dør. Det er ikke gærn spør du meg ;)

 

Har forøvrig blitt lagt ut en test av A15 PC'en på epn.dk.

 

 

Legger ut bilder og erfaringer når pc'en er i hus!

 

 

EDIT: Tja, ikke overraskende nok ble ikke pc'en sendt i går, noe den skulle ha blitt. Jeg tok atter en ny tlf og ble lovet at den sendes idag. Blir den ikke det så vurderer jeg å avbestille eller kreve noe goder for at jeg har ventet så lenge :)

Endret av Fjellgeita
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...