Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Får ikke noen gode svar i AH så hører her. Noen som aner om denne er verdt noe? Jeg finner noen få med lignende stats. En til 500k som har en god del mindre int/vit og mindre allres, men høyere crit dmg. En annen ligger til 3m som har ca. samme stats, men en del mindre int. En siste rare som ligger ute til 20m har også lavere stats, samt at samtlige som ligger ute mangler min/max dmg. Det ligger også en del andre amuletter ute til ~500k-1m, men de mangler socket.

 

post-41440-0-15568500-1360502340_thumb.jpg

Endret av Feh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Får vel average damage oppe i 50 så det er veldig lav roll på det. Som sagt mangler den IAS og CC som gjør at slike items er verdt mye. Det er vel slike amulets og rings med lignende stats som kjøpes av low budget Wizards. Om de i det hele tatt vil ha den uten at det er IAS på den. Veldig vanskelig å nå 2APS soft-cappen uten IAS på ringer og amulet.

 

Sjekk amulets uten Thorns og heller med andre stats som IAS og CC.

Lenke til kommentar

WTF!

 

Tok noen kombinerte Vendel the armorsmith og keywarden runs i a1 og til slutt spawner endelig Vendel. Men, når jeg har hjulpet han med det han trengte og kan snakke med han, så selger han ingenting!! Han er vel fortsatt den eneste som kan selge spirit stones?

 

Edit: Ja jeg regnet ikke med at den var verdt noe særlig. Spurte mest fordi prisen på AH var så varierende.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Vil du gi en "takst"? Ser lignende ringer ligger ute til rundt 300M, men vet ikke om det er reelt.

Håper å få gearet opp barben min nå :)

300M er nok for mye dessverre. Men ca 20-50 er nok mulig. Grunnen er 2 set bonus sammen med boots. Selv synes jeg prisene ofte er utrolig høye på mange ting. Masse ting for over 1000M, hvor mange av disse selges egentlig?
Lenke til kommentar

Builden er byttet til TR atm.. skal poste "default" oppsett etter arbeid:)

Ah, har testet TR litt selv men synes ikek det var noe serlig for meg. Har ikke kikket på andre vår jeg har speccet men ser de fleste bruke noe det samme med cyclone, serenity osv.

 

Ønsker bare jeg kunen få nok penger til ett Nat set, boots & ring. Men må jo ha ca 300mil til det dessverre.

Endret av Phyx
Lenke til kommentar

Du kommer langt med en reflection uten cc men med god avg dmg og 9 ias. Boots får du for 10-20m med 190+ sex og sec. ress. Uten vita da

 

edit: Sånn.. nå er profilen "default" :p

mm, får se hva som dukker opp på AH. Men nå er det snart på tide for 1.0.7 som skal bli artig. Håper bare ikke det koste så mye penger og crafte de nye itemsene som er BoA.

 

Bra gear du har forresten. Bra survivability og dps. Hvilken MP kjører du på med den speccen/gearet? Bare alene eller sammen med andre?

Lenke til kommentar

TR synes jeg er ufattelig kjedelig. Har ikke gear nok til det nå men testet det litt og går jo fort men jeg liker og sloss litt og ikke bare springe rundt som ei ør høne i en labyrint.

 

Er nok MP5 som gjelder for min del nå fremover tror jeg. Gleder med til denne patchen.

Lenke til kommentar

Jeg spiller på MP3 uansett, både før og nå. Om jeg 1 eller 3-hitter hvert hvite monster jeg møter og om jeg får 20 eller 50m/h driter jeg i. Jeg har farmet MP0 noen få runs, men det er altså så ufattelig kjedelig at det ville drept spillet totalt for min del hvis jeg skulle fortsatt med det. Men så setter jeg MF og "fun" foran speed. MP3 gir jo som kjent en kjekk bonus på +75% MF.

 

Noen smartinger regnet seg vel frem til at MP0 er mest effektivt uansett, og jeg vil nesten tro at det er det fremdeles. Det er uansett ikke før du er oppe på MP4 at det begynner å dra seg til, siden MP4 nå tilsvarer +XP bonus tilsvarende det MP6 hadde før (fra 45->120%).

 

Skal også skrive under på at Demonic Essences ikke er noe å hive etter :p De dropper i fleng. Et kjapt run i A2 (dahlgur) + A3 (keep) har allerede gitt 10 stk. Fikk også en av de nye planene på første forsøk på Ghom MP3 (archon gloves of strength). Rapporter sier at Marquise planene også dropper ganske hyppig så de faller raskt i pris. Uheldigvis er EU AH nede for meg i hele ettermiddag og kveld.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...