Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får kvantumsrabatt, så fulle 1200 vert det jo ikkje - men det er jo ganske irrelevant. Poenget er jo uansett at det er eit godt tilbod om du veit du kjem til å spele WoW i eit år framover, og samstundes vil ha Diablo 3 når det kjem ut.

 

Om du har nada interesse av WoW og berre vil ha D3 er det sjølvsagd meiningslaust.

Lenke til kommentar

1 måned: €12,99 (~100 NOK)

3 måneder: €35,97 eller €11,99 per måned (~92 NOK)

6 måneder: €65,94 eller €10,99 per måned (~85 NOK)

 

Jeg har derfor grunn til å tru at det kommer til å koste langt mindre enn 1200 kroner for 12 måneder.

 

Hvis du alikevell hadde spilt WoW i de 12 månedene du betaler for, så er jo Diablo 3 ikke bare gratis, men du får også WoW-spilletid for en billigere penge enn vanlig.

 

Lenke til kommentar

Det er jo et helt genialt markedsføringstriks. WoW har jo i lang tid sakte men sikkert mistet subscribers, som er vanlig med gamle MMO'er. De er fremdeles overlegne uten tvil, men det er jo gull verdt for Blizzard å få folk til å betale et år i forveien. Bare rentene på de pengene til tusenvis av spillere blir astronomisk.

 

I en fei får Blizzard flere langsiktige subscribers, og samtidig gir et tilbud til loyale fans. Applaus, applaus sier jeg bare. :)

Lenke til kommentar

Fikk tidenes cocktease av Blizzard når jeg logga innpå og sjekka my game accounts og så Diablo III, klikka inn vilt begeistra og regna med at det som sto i parantesen var BETA, men når jeg kom til Diablos hjemmeside ved trykk så gikk jeg tilbake og så at det sto Coming Soon i parantesen.

 

Noen andre som har fått det samme? Jeg syns det var litt slemt gjort på en måte, å liste opp spillet i mine spillkontoer uten at jeg faktisk har fått spillet gir meg litt feil inntrykk.

Lenke til kommentar

Må si det har vært skuffende lite blest rundt D3 etter betaen sparket i gang. Random nyheter av liten interesse og det virker fortsatt som om det er svært, svært få som faktisk har fått invite. Vanligvis så hører man jo alltid fra en kompis at han kjenner en som vet om en som har en bror som har fått invite, men denne gangen har jeg faktisk ikke hørt om en levende sjel som har fått.

Lenke til kommentar

Må si det har vært skuffende lite blest rundt D3 etter betaen sparket i gang. Random nyheter av liten interesse og det virker fortsatt som om det er svært, svært få som faktisk har fått invite. Vanligvis så hører man jo alltid fra en kompis at han kjenner en som vet om en som har en bror som har fått invite, men denne gangen har jeg faktisk ikke hørt om en levende sjel som har fått.

Kanskje fordi betaen er forholdsvis anonym. En time eller to med faceroll er i alle fall for min del ikke nok til å imponere

Lenke til kommentar

Jeg tror nok de møtte litt for mange feil underveis for og slippe noen nye store nyheter. De liker og hype spill og denne gang ble det nok litt feil for dem dessverre.

 

Det kommer nok en release på nyåret, feb-april regner jeg med og vi får nok se en hype til snart nærmere juletider eller rett etter. Om de slipper masse nyheter nå føles spillet gammelt når det kommer noe som de absolutt ikke har noen intensjoner om.

 

Men betaen har vært bra for dem. De fikk klarlagt at klassene trengte en oversyn, spesielt deamonhunter og en masse andre buggs + en del forbedringer.

 

Men det er kjipt og vente og vente på dette selv om en begynner og bli veldig vant nå dessverre.

Lenke til kommentar

Ja, slik de promoterte betaen så virket det som om flere ville få invite enn som faktisk har fått. Mtp. hvor mye informasjon de slapp ut. Jeg har ikke hørt noen tall, men utifra den generelle trenden på forum osv. ser det ut til at det er veldig få som har fått invite, og de sa jo selv at mye av målet med beta var å teste serverload. Og med en såpass kort beta, hvor jeg tipper de aller fleste spiller maks noen timer og så legger det vekk, burde de kanskje ha sendt ut flere invites enn de har gjort.

Lenke til kommentar

Herregud å jeg skvatt nå... Logga inn på battle.net og ser DIABLO 3 I GAMES LIST! Men så står det under at jeg får det gratis ved kjøp av annual pass i wow... =( Jeg har jo bare WOW i lista fra før, siden jeg ikke har registrert de gamle spillene mine, så derfor var det kvalt gledefryd når jeg så to der.

 

Antiklimaks ass!

 

edit: Ser nå at det er fler som har skrevet det samme. Blizzard er ei luremus uten like!

Endret av Orsvend
Lenke til kommentar

Ganske skuffende at det ikke kom noe releasedato på BlizzCon.

Syns også det var veldig tynt med nyheter rundt spillet.. uten at jeg vet hva som er vanlig å forvente. Men det betyr vel bare at spillet straks er ferdig, og at det kanskje blir veldig kort tid mellom selve slippet og når det blir kungjort.

Lenke til kommentar

17 januar er thanksgiving, som er en lite strategisk dag å gi ut et spill på. De hintet forøvrig om en "tidligere release enn folk antar" på blizzcon, så jeg krysser fingra for en januar release jeg også :p

 

Thanksgiving i januar? Det er da i slutten av November etter min begrensede kunnskap om amerikanske tradisjoner.

 

Går heller for "Det kommer når det kommer" mentaliteten selv, mye lettere på psyken. ;)

Lenke til kommentar

hehe, ja det stemmer nok, var jeg som misforstod en post på diablofans ;)

 

Datoen i januar ble "lekket" via et dokument som påstod at dersom de greide å få ut spillet iløpet av 2011 ville release datoen hvert på thanksgiving(24.november (?)), noe som igjen kan være en indikasjon på at "leaken" er fake og dermed at 17.Jan er en bullshit dato det og. Noe som etter min mening virker mer troverdig enn selve leaken :p jeg må forøvrig gjerne ta feil :D

 

edit: for de som ønsker å lese posten jeg snakker om er den å finne her.

Endret av fedved
Lenke til kommentar

Men alt i alt! Det jeg lurer på nå er at de pengene vi tjener på selger items, skattefrie eller ikke. Jeg at når du spiller online så må du ta ut 10000 kroner eller mer for å skatte av pengene. Blir pengene tatt i forskjellige omganger er de skattefrie.

 

http://www.norskcasinoguide.com/skatt.html

 

Så jeg lurer om de samme reglene gjelder for Diablo 3? Det er jo et spill men ikke gambling akkurat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...