Gå til innhold

Hardwarekaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har et kjapt tips på hvordan jeg får et vanlig bilde til å bli et ikon som kan brukes på mapper i win. 7 ?

Har googla, men finner bare favico generatorer.

Du har ikke denne?

 

Jo, prøvde den. Men det gav meg ikke det bildet jeg valgte. Ingenting skjedde. Er det begrensning på størrelse og filtype mon tro.

Får du det til slik?

Endret av Teac
Lenke til kommentar

Har vært diskutert mye på forum i den vide verden og slik det står i dag så er dette egentlig litt bortkasta penger med mindre du vil være 100% ærlig med Intel. De har ikke mulighet til og se hvilken spenning, clock osv du har kjørt på cpu'en så ryker den er det egentlig bare og melde RMA på den og si at du kjørte den på stock og har ikke peiling på hva som skjedde. De kan nok mistenke noe men umulig for dem og vite sikkert om du har gjort det så i 99% av tilfellene så går den igjennom. Vis du derimot vil være helt ærlig så er dette et godt "tilbud"

Lenke til kommentar

Overklokkings forsikring fra intel!

Genialt, nå kanskje folk kommer til å virkelige tørre å presse på chippene sine! :dribble:

 

Man betaler allerede for dette igjennom K versjonene og X versjonene av intel cpu'er. Ønødvendig å betale for forsikring. Burde ha vært inkludert iallefall i X versjonene.

 

 

Jaja, er jo veldig skjerldent man ødelegger en cpu med overklokking. Ofte går man da inn for å ødelegge den om det skjer. Selv om ting har skjedd for meg, men da under Ln2. Drepte jo en 990x på TG under ln2 klokkinga der :p

 

 

Lenke til kommentar

God Morgen alle sammen,

 

har fortsatt dette HD5870 liggende, og vil bruke det til noe, tenkte bygge en type HTPC/lagringspc men vet ikke hvilke deler jeg vil ha, for vil ha det billigst mulig.

 

Ettersom jeg har ett HD5870 så vil jeg gjerne bruke det og da ville det vært nyttig å kunne bruke det i BF3 eller noe, trenger vel ikke mer enn 45 fps på Low i BF3. Så lurer på om det funker med i3-2100 tokjerner eller om jeg må gå høyere.

 

Tenker sånn at skal jeg gå høyere så går jeg all the way og bygger en liten gamerrigg. Dvs at jeg skaffer meg Fractal Define Mini, 2500K, ram og ny PSU. Flytter over HD7970 fra min nåværende rigg, og bruker det som er igjen av 800D som en slags monster HTPC ph34r.gif

 

Plass til masse disker og dytte på med støvfiltere.

 

Hmmmmmmmm hmm2.gif

Lenke til kommentar

Funket ikke med "Tile". Har store panorama bilder som er ment for flerskjerm oppsett, men får bare samme bildet på begge skjermene. Finnes det eventuelt en måte å få 2 forskjellige bilder på skjermene, for jeg har speilede bilder, og jeg kan også dele panorama bildene i 2.

 

Fikk det til å fungere nå. Måtte bare finne bilder i akkurat rett størrelse.

Endret av Mr. A
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...