Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ja, det kan bli for kaldt også. jeg har nettopp blitt litt bedre etter en forkjølelse, så har ikke tenkt å være kjempelenge ute i kulden. har bare så lyst til å komme meg ut en tur :dribble: det har vært så fint lys, dis fra kulden, fin stemning

 

kanskje rundt blåtimen i byen et sted? langs nidelva, festningen, bakklandet ol?

Lenke til kommentar

Når jeg var på sköyteturer i helga (nydelig!) så jeg at det var mange fine isformasjoner og sprikker på Jonsvatnet, men det var en jo sköytetur med samboern, så det ble ikke så mange bilder som jeg hadde önsket. :)

 

Lurer på om noen har lyst til å dra dit i helga om väret er OK og det ikke har kommet snö? Vi trenger dog bil for det er ingen buss som går dit/hjem de aktuelle tidpunktene (har spurt AtB).

 

OBS. Disse sprikkene og mönstrene kan endre seg over natta, så jeg kan ikke garantere at det er noe igjen i helga, men det skal väre relativt kaldt i uken så det kanske bli nye intressante motiver.

 

Noen eksempel på hvordan det så ut i helga (to er tatt på Benna, men det var liknende på Jonsvatnet):

 

post-178020-0-28316200-1452530976_thumb.jpg

 

post-178020-0-53513500-1452531011_thumb.jpg

 

post-178020-0-17361800-1452531028_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Skulle gjerne tatt en tur, men det er så mye disse dagene. I morgen skal jeg på Jørgen Brekke sitt "stunt" når han lanserer sin nye bok. kl.18 på torget, han heises opp av Brannvesenet til Olav Tryggveson. Bør prøve å fotografere. Vi går til biblioteket etterpå. (Det er en egen side på FB om boken, og det stod i dagens Adressa også.)

Lenke til kommentar

Det var litt dumt at jeg skrev at vi dropper Jonsvatnet. Hvis noen vil ta en tur er det selvfölgelig greit (og det er mulig, men ikke sikkert, at jeg blir med :)). Det var bare for at jeg trodde det kun var kröllx og jeg og at det skulle bli snö. Dessuten glemte jeg å skrive at jeg var på sköytetur der igår og dessverre har barn ödelagt alle isformasjonene som man kommer seg til uten sköyter. Der er fortsatt fine sprikker og isformasjoner lenger ut, men jeg tror det er for langt bort for de som ikke har sköyter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...