Gå til innhold

iPhone 3G og 3GS-tråden | Prat i vei ...


iPhone 3GS  

830 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe deg iPhone når 3GS blir tilgjengelig?

    • Ja, uten tvil.
      255
    • Kanskje. Pris er en faktor
      205
    • Vet ikke. Pris er ikke en faktor
      56
    • Nei, jeg har det jeg trenger.
      323
  2. 2. Har du iPhone fra før av?

    • Ja, jeg har en importert iPhone.
      82
    • Ja, en iPhone 3G.
      228
    • Nei.
      529


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ingen som har sett noe til Wimp på app store i det siste vel?

Noup, ikke enda. Skal forøvrig handle meg en 3GS til uka :new_woot: . Velkommen etter? Eller? Har kikket på Desire, men du verden så plæstikk den ser ut til å være. En kompis har en iPhone. Fikk teste ut den litt og ble helt superimponert over hvor god skjermen er å bruke. Kan jo si at jeg gleder meg litt nå, ja. :dribble:

Lenke til kommentar

muligens et dumt spørsmål, jeg har aldri gjort dette da det aldri har vært et problem før, men hvordan overfører mann kontakter fra 3gs til sim kortet? , jeg ser mann kan importere fra sim kort men finner ingen plass å lagre kontaktene fra telefon til sim kort....

Skal prøve meg på en android telefon og den er visst et makkverk å synce så vil ha kontaktene på sim kortet for sikkerhets skyld

Lenke til kommentar

Det kommer en ny iPhone ja, og denne vil ha 4.0. Andre iPhones vil også kunne oppgradere til 4.0 i iTunes, men ikke alle modellene vil ha samme funksjoner, som f.eks når 3.0 ble lansert, så fikk ikke 1 gen iPhone MMS og slike ting.

 

Jeg vil tippe at alle nye funksjoner i 4.0 vil være kompitabel med 3GS. Og dukker den mye omtalte multitaskingen opp i 4.0, vil jeg tippe at kun 3GS vil støtte dette i en oppdatering av de eksisterende modellene.

 

Men som vanlig blir det mye spekulering og synsing nå, men vi kan ikke gjøre noe annet før torsdag.

Lenke til kommentar

Det kommer jeg også, men ikke før til neste år tror jeg. Nettopp kjøpt meg 3GS og er stor fornøyd med den også, fra før av brukte jeg 3G. Tipper jeg vil kjøpe den nye i evt. februar da abn. mitt går ut på denne.

 

Angående iPhone OS 4.0, så håper jeg det inderlig er multitasking. Det er det jeg savner noen ganger da jeg bruker applikasjonene og ikke minst Spotify. Hadde vært fint om det kom med andre nye funksjoner også da somer brukbare :)

Lenke til kommentar

Heisan.

 

Etter siste softwareoppdateringen så lastet Itunes inn de programmene som jeg har kjøpt/lastet ned...det har den ikke gjort hos meg tidligere. Tidligere så ville den ikke laste inn de programmene som jeg hadde på telefonen, kan det tenkes at det fungerer etter siste oppdatering?

 

Hva skjer om jeg nå kobler min Iphone til en datamaskin som min Iphone ikke har vært koblet til, vil jeg miste alt eller vil den kanskje overføre innholdet fra min Iphone til Itunes???

 

Saken er den at jeg har tidligere koblet iphonen til pc`n som jeg har på hytta...dette var egentlig veldig dumt siden jeg er mest hjemme og skulle likt å koble den til hjemmemaskinen uten å miste innhold...Lar det seg gjøre?

 

 

Geir

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...