Gå til innhold

iPhone 3G og 3GS-tråden | Prat i vei ...


iPhone 3GS  

830 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe deg iPhone når 3GS blir tilgjengelig?

    • Ja, uten tvil.
      255
    • Kanskje. Pris er en faktor
      205
    • Vet ikke. Pris er ikke en faktor
      56
    • Nei, jeg har det jeg trenger.
      323
  2. 2. Har du iPhone fra før av?

    • Ja, jeg har en importert iPhone.
      82
    • Ja, en iPhone 3G.
      228
    • Nei.
      529


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Skulle til å legge inn kontaktene mine på Iphonen min men den har jo ikke Æ. Ø og Å. Synes jo det er litt rart når det er en telefon solgt i Norge med norske menyer.

 

Noen som vet hvordan jeg skal få norske tegn på telefonen, det er sikkert nevnt før men orker ikke lese gjennom så mange sider.

Lenke til kommentar

chberge, jeg jailbreaket med quickpwn btw. Var litt for lett, følte meg nesten litt pinlig etter det var ferdig, at jeg hadde vurdert det så mye før jeg gjorde det. :blush:

 

Men ja, digg med jailbreak bare mtp. camcorder og zoom på camera (selvom jeg vet kvaliteten bare blir verre)

 

Men hva er beste tingene å skaffe fra Cydia/Installer nå som jeg har nesten ingenting? Og hvordan fikser jeg MMS og andre goodies som jeg ikke klarer å tenke på nå? Give me a new to jailbrek newbie guide :D Takk for at dere fikk meg til å jailbreake :D;)

Endret av tc47
Lenke til kommentar

Jeg begynner å få et svært anstrengt forhold til min iPhone som en internetenhet om dagen. Safari er helt uutholdelig ustabil, i går skulle jeg lese uleste meldinger og poste et innlegg her på diskusjon. Det ente med at Safari krasjet 17 ganger på 25 min! I tillegg så lagger tekstinnput så ille til tider at det er umulig å skrive lengre meldinger gjennom nettleseren.

 

Merker også at hvis man spiller musikk og surfer samtidig så får iPhonen veldig problemer, musikken hakker og Safari blir utrolig treg og enda mer ustabil. Mulig hardware ikke takler 2 oppgaver samtidig?

 

Og manglen på markering av teskt, om enn bare for å slette mye teskst, eller cut/paste begynner også å virkelig irritere meg nå. I tillegg er og blir scrollingen utrolig plagsom med å flikke fingeren på skjermen, jeg hadde gitt mye for ett scrollhjul på siden eller å kunne velge å bruke volumknappene til scrolling i Safari.

 

App Store burde også få seg en ovehaling snart. Det er alt for få perimeter for å finne frem der, og med antallet apps som ligger ute nå er det umulig å få noen oversikt. Det burde også slettes unna MYE apps som bare tar opp plass.

Lenke til kommentar

@tc47: Bare hyggelig. Og jeg forstår ikke alle guidene rundt omkring som er 100 sider lange og bare bullshit. Å starte QuickPwn og følge instruksene der var MYE lettere og enklere. Fungerte utmerket!

 

@dredg: Jeg har merket at flere programmer krasjer fra tid til annen, og dette er en seriøs feil på 2.1. Jeg håper at Apple vil fikse dette til versjon 2.2 som jeg vet for tiden er under betatesting.

Lenke til kommentar

Hei

 

Noen som har lastet ned programet iredtouch her?, har ikke noen fjernkontrol til tv om dagen, og slik jeg skjønte det kan man vist bruke iPhone som fjernkontrol via dette programmet stemmer dette, Eller er jeg helt på bertur nå?... Får nemelig ikke det til så hadde vért fint om noen kunne lage en liten guide om hvordan jeg går frem

Lenke til kommentar
Hei

 

Noen som har lastet ned programet iredtouch her?, har ikke noen fjernkontrol til tv om dagen, og slik jeg skjønte det kan man vist bruke iPhone som fjernkontrol via dette programmet stemmer dette, Eller er jeg helt på bertur nå?... Får nemelig ikke det til så hadde vért fint om noen kunne lage en liten guide om hvordan jeg går frem

iPhone har ikke IR-port, så om du skal bruke det programmet må du ha en del annet stasj.

 

Les mer her.

Lenke til kommentar

Har hatt noen problemer med min iPhone 3g den siste tida, men nå idag skjedde det noe rart. Spillene som jeg har lastet ned har alltid fungert før, ett av dem var kjøpt fra applestore og, resten free-download. Når jeg nå prøver å trykke på ikonene kommer spillet opp i ett par sekkund og så forsvinner det, og går tilbake til iPhone menyen. Prøvde også dette med en annen iPhone og der virket det utmerket og spille av spilla.

Lenke til kommentar

Har tilgang på trådløst nett på universitetet. Vi har samme løsning som mange andre høyskoler og universitet har for tiden med at man må åpne en browser og skrive inn brukernavn/passord for å få lov til å gjøre noe på nettet.

 

Går forsåvidt greit å åpne safari, logge meg inn, og så gjøre det jeg skal gjøre, men det føles liksom litt tungvint å drive med det hele dagen for hver liten ting jeg skal sjekke på nettet. Går det an å få safari til å huske inloggingsinfo for meg? Eller kan jeg på noe annet vis klare å slippe å måtte styre med dette manuelt hvert 5 minutt?

Lenke til kommentar

Nå har jeg vært telefonløs i snart 2måneder, om ikke 3. Det har vært veldig behaglig, veldgi veldig behaglig faktisk. Men nå begynner samboer og foreldre å mase.

 

Fikk prøve Iphone på Lørdag, og jer er imponert over skjermen og touchscreen funksjonen. Men det var jo omtrent alt jeg rakk å prøve. Før man eventuelt bestemmer seg for å kjøpe en Iphone (Som mest trolig vil bli brukt som telefon og musikkspiller), er det noe man bør være obs på?

 

I form av negative sider. Slikt som batteritid, software muligheter o.l.?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...