Gå til innhold

"Hva er min WoW account verdt?" tråden.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

_jeg_ tror at hvis andeby vil selge denna paladinen for høyest mulig pris. oppimot en høvding, så bør han smøre kjøperen så godt han klarer og _kun_ nevne det som i det hele tatt er nevneverdig for denne karakteren. peis ut med alt du klarer av gode argumenter og smør kjøperen til han er myk som marshmallows og setter du inn støtet.. da står du plutselig med en god slump penger til framtidlige AoC-Gamecards.. GG :>

Lenke til kommentar

For min del er gearet alt for dårlig... For min del blir det eneste man betaler for at den er lvl 70, og da kan man jo sammenligne prisene med en power leveler og se hvor mye den er verdt :)

 

Men har lurt på dette for min egen shammy også.. hvor mye er den egentlig verdt? i stedet for å lage et nytt topic kan jeg kanksje stille spørmsålet her i stedet?

 

Armory-clone-link

rundt 100G, vanlig flying mount / 3 epic mount og full S1 + litt S2 i baggen... Har også en del andre blå / epic enhancement gear i baggen. Det er også en lvl 49 belf mage + et par twinks...

Lenke til kommentar

Blir ingen pengefarming ettersom jeg nettopp cancela accounten, og kan bare spilles til 6. juni, og jeg har mer lyst til å spille AoC nå en å gjøre daylies på Isle of Quel'Danas.

 

Men jeg tror jeg selger den, har en 33 lock som backup til WotLK, og en venn som skylder meg utallige timer med hjelp til quests o.l. så det skal gå bra :p

 

Legger den ut for bud og ser hvor mye folk er villig til å gi for den.

Lenke til kommentar
Du skulle bare visst ;) Når folk punger ut mangfoldige tusen for en tier6 character som ikke er verdt møka på level 80 kan man virkelig begynne å lure.

 

Vel, en t6 med dual warglaives er strengt tatt ikke verdt mer enn en level 2 night elf med blå pornobart om du skal se det på den måten. Det er jo tross alt et spill og pixler i spillet har egentlig ikke noen realverdi. :p I tilleg kan det være viktig for folk som prøver å gå etter en god plassering i level 80-racet å ha godt gear. Og Blizzard har etter mye QQ fra releasen til tBC lovet at forskjellene i gear skal mykes opp litt. Stats og store tall betyr nå ikke alt da i lengden. Om jeg skal vurdere en char etter omg-awesomeness'en mener jeg det er mye kulere å se en med Thunderfury enn en med warglaive.

 

Ikke det at det er mitt valg. Men syns nå det er merkelig billige priser på disse accountene. 1000 kr er ikke spesielt mye penger, vi snakker en eller to dager bak kassa på Kiwi eller en liten uke som avisbud. Uansett hvor mye du får for en account vil det aldri veie opp mot det du har brukt på den i dager/måneder/år. Og mange selger accounten sin på impuls når de trenger penger uten å tenke over at de kanskje en dag kan få lyst til å spille igjen.

Lenke til kommentar

Noen som vet (ca) hva jeg kan få får en warrior med:

 

Head: Helm of the Illidari Shatterer / Onslaught Battle-Helm (DPS) / Onslaught Greathelm (Tank) / Vengeful Gladiator's Plate Helm (PvP)

Neck: Choker of Serrated Blades (DPS) / Barbed Choker of Discipline (Tank) / Veteran's Pendant of Triumph (PvP)

Shoulders: Onslaught Shoulderblades (DPS) / Shoulderguards of the Bold ((Tank)HOLD KJEFT! T6 droppa ikke etter jeg fikk dps-versjonen. >.<)

Cloak: Dory's Embrace (DPS/PvP) / Pepe's Shroud of Pacification (Tank)

Chest: Onslaught Breastplate (DPS) / Glory of the Defender (Tank)

Bracers: Bracers of Eradication (DPS) / Bracers of the Green Fortress (Tank)

Gloves: Grips of Silent Justice (DPS) / Onslaught Gauntlets (DPS) / Gauntlets of Enforcement (Tank)

Belt: Red Belt of Battle (DPS) / Crimson Girdle of the Indomitable (Tank)

Legs: Legguards of Endless Rage (DPS) / Leggings of Divine Retribution (DPS) / Onslaught Greaves (DPS) / Onslaught Legguards (Tank)

Boots: Warboots of Obliteration (DPS) / Boots of Elusion (Tank)

Weapons: Soul Cleaver, Blade of Savagery, Talon of Azhara, Merciless Gladiator's Slicer, The Brutalizer, The Unbreakable Will, Kaz'Rogal's Hardened Heart

Rings: Violet Signet of the Master Assassin, Stormrage Signet Ring, Vindicator's Band of Triupmh, Unstoppable Agressor's Ring

Trinkets: Romulo's Posion Vial, Bloodlust Brooch, Medallion of the Alliance.

Ranged: Serpentshrine Shuriken

 

Har også 280% mount, samt Netherdrake. Har teleport-BT trinketen og masse random epics fra andre steder som jeg ikke orker å ramse opp. Har alle PvP-mountene. Har fult shadow-resistance gear, dog lite gull.

 

VET DET ER WALL OF TEXT, MEN DE FLESTE HIGH-END RAIDERE VET SÅNN CA. HVA EN ITEM ER UTIFRA NAVNET. GEARET ER MER ENN GODT NOK FOR Å GJØRE FULL BLACKTEMPLE OG LANGT INN I SUNWELL. :)

 

EDIT: Vet det ikke var min post, men orka ikke lage en ny.

On-topic: Hadde ikke gitt mer enn 3-400 kr for den kontoen tror jeg (paladin-kontoen, altså den "orginale kontoen" i denne posten.)

Endret av GuQQa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...