Gå til innhold

Lavere fettprosent men større kropp


Anbefalte innlegg

Jeg har trent styrke mer eller mindre regelmessig det siste halvåret, og har trent noen måneder på - noen måneder av de siste to årene. Nå har jeg funnet et treningsstudio som er lettere tilgjengelig for meg, så jeg skal trene omtrent daglig i sommer.

 

Jeg veier nå 82 kg, er 178 høy og 17 år(blir 18 snart). Jeg bruker 17,5 KG manualer til biceps(per hånd), trener på rundt 50-60 i benk(starta med benk for første gang for ei uke sida, makser 65:P), jeg tar 25 KG i triceps når jeg ligger på ryggen med curl stang, og har fått inn bra teknikk på alle øvelsene mine. Jeg vil veie omtrent det samme, men få bedre kondis, bli sterkere i benk og få bort den lille magen min.

 

Jeg har også tenkt på å søke opptak som marinejeger, men ombestemte meg når jeg så kravene. Skal nok heller gå krigsskolen eller befalskolen og satse på å bli tatt ut som skarpskytter(wohoooo!). Derfor må fokus fremover bli å holde vekta, får bort magen og bli sterkere i benk, samt øke kondis. Har dere noen forslag til treningsplan/kostplan? Jeg spiser ikke akkurat sunt nå, og det går mye i pølser, weetos, kylling og biff(k og b med ris, salat og saus). Spiser i blant frokost og en sjelden gang lunsj, og det går for det meste i weetos og ostebriks med ost og skinke. Jeg er åpen for det meste, så lenge ingen nekter meg pølsene mine:D

 

Vil også spise frokost og lunsj regelmessig.

 

Takk for alle svar!

-Emil

 

EDIT: Jeg vil også bli større. Armer er passe store, men vil helst få større bryst og lår/legger. Jeg er ikke den typiske "trenings-studio-gutten med enorm overkropp og bittesmå bein, men jeg ser ganske vanlig ut. Armene trenger med andre ord ikke å bli større, men det gjør alt annet.

Endret av conflict
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å i det hele tatt bli skarpskytter må du nok inn i en av spes-troppene her i landet. En kamerat av meg er oppsatt som skarpskytter i hv-innsats.

Befalsskolen er det ingen vits i å prøve på en gang hvis du ikke er en ledertype selv, og har jernvilje og er veldig motivert.

Krigsskolen er en slags videre utdanning som man kan begynne på etter man har nådd fenriks-grad. Så ikke no vits å tenke på det enda hvertfall ;)

 

Men fortsett med allsidig trening. Løp i skog og mark tren hele kroppen, og begynn å spise oftere og tenk litt på hva du får i deg i løpet av en dag.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...