Gå til innhold

Hvordan forhindre redsel for skumgummi?


Anbefalte innlegg

Hei! Har helt siden jeg var 4 (da jeg første gang tok i skumgummi) syntes at dette stoffet var veldig ekkelt. Det er noe med konsistensen, et eller annet ubeskrivelig ved stoffet som får meg til å kveppe hver gang jeg så mye som rører med det. Dette har nå pågått i 8 år (ja, faktisk lenger) og jeg har etterhvert begynt å innse at denne fobien mot et så normalt stoff (som jeg når som helst kan havne i situasjoner med) ikke er så praktisk i langt løp. Jeg har derfor bestemt meg for å avvende meg med denne fobien, men hvordan skal jeg klare det? Noen som har noen forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skumgummifobi? Den var ny! =)

Kan du ikke prøve den velkjente metoden for å bekjempe fobier; utsett deg selv for det du frykter. Skaff deg en bitteliten bit skumgummi som du kan sitte og klemme på. Om nødvendig start med å bruke hansker, om du ikke liker å ta på skumgummien. Etter hvert kan du ta i bruk større biter, og kanskje finne en spesiell skumgummitype som du synes er spesielt ekkel.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

 

Jeg hadde medlidenhet for trådstarter, helt til jeg så det var saluttknall. :p

 

 

Jeg hadde medlidenhet for trådstarter, helt til jeg så det var saluttknall. :p
Samme her faktisk.

 

 

Jeg hadde medlidenhet for trådstarter, helt til jeg så det var saluttknall. :p

 

Enig...

Tråden kan nesten stenges. >_>

 

 

Det er saluttknall, derfor.

 

 

Hvordan vet dere at han bare tullet? :)

Du er omtrent like useriøs som trådstarter med det innlegget der. :p

 

 

Hvordan vet dere at han bare tullet? :)

Fordi han er en liten drittunge som alltid lager køddetråder.

 

 

 

Hvorfor må dere på død og liv mobbe ham? Hvis dere ser på saluttknalls innlegg vil dere se at han til en hver tid holder seg saklig og med et skikkelig språk. Hva så om han har tråder utenom det vanlige? Er ikke det litt av vitsen med dette forumet? Å kunne spørre om det man lurer på? Hva har Saluttknall å tjene?

 

Jeg skjønner godt at dere kanskje stiller dere tvilsom til noen av trådene, men dere kan da svare saklig og behjelpelig istedenfor å kalle ham en liten drittunge! Jeg synes dette vitner om barnslig oppførsel hos brukerne.

 

Bare så det er sagt, så er flere postene jeg har quotet blitt rapportert da samtlige er off-topic. Jeg håper virkelig at Zeromac får en advarsel da dette er et direkte personangrep, noe som strider i mot forumreglene.

 

NB: Bare så det er sagt, så kjenner jeg Saluttknall IRL. Han har selv sagt at han synes det er dumt at så mange gjør narr av ham. Håper folk kan modne ørlite til, og slutte med denne drittkastingen som ødelegger på et ellers så bra forum. Det er greit at dere synes trådene er morsomme, men det er vel ingen grunn til å slenge dritt?

 

 

 

Arne.

Endret av Karlson
Lenke til kommentar

Personangrep tolereres ikke under noen omstendigheter. Det er og forblir forbudt ifølge retningslinjene. For de av dere som har glemt retningslinjene, spesielt da punktet om personangrep kan jeg sitere følgende:

 

#1: Brukere av forumet bes om å holde en høflig tone. Poster kan bli delvis eller fullstendig sensurert av moderatorer hvis de inneholder upassende språk som blant annet banning, flaming og/eller innlegg ment for å skape dårlig stemning. Tråder/poster åpenbart ment for å provosere eller støte andre stenges/slettes med begrunnelse. Dette gjelder også i private meldinger.

 

Det er en rekke poster som bryter med denne retningslinjen i tillegg til god folkeskikk, og jeg liker det ikke. Hvis folk ikke greier å oppføre seg får de ta konsekvensen av det også. Kanskje er ikke trådene til Saluttknall så seriøse, men det betyr ikke at vi skal slenge drit om han av den grunn!

 

Snorre :)

Lenke til kommentar

Jeg tok dette problemet seriøst. Altså, det du kan gjøre for å bli kvitt en fobi eller en angst for noe, i dette tilfellet skumgummi, er å UTSETTE deg for skumgummi. Kjøp deg f.eks. en skumgummimadrass og legg deg på den slik fLereK nevnte, så vil du med en gang merke at den ikke spiser deg opp eller biter deg. ;)

Lenke til kommentar

En jeg kjenner erkjente plutselig at han ikke tålte følelsen av bomullsdotter. Var konsistensen og lyden det lagde når han klemte fingrene rundt det som var ekkelt sa han. Tror slike saker er ganske vanlige men at folk holder det for seg selv. Har enn så lenge motstått fristelsen av å dekke hele stolen hans med bomullsdotter og greier :-)

Lenke til kommentar

Helt enig med Karlson, ikke tenk Saluttknall = "køddetråd".

Som en god venn av ham, vet jeg at han ikke fleiper/"kødder".

 

OT:

Jeg lider selv av bomullfobi, noe som sikkert kan minne om saluttknall sin fobi. Akkuratt det samme som vennen til Flippo beskriver. Klarer seriøst ikke å ta i det uten å få frysninger. Bare jeg tenker på konsistensen får jeg gåsehud.

Men mitt tips er, venn deg sakte, men sikkert til å ta i skumgummi, kanskje gjøre som atrax foreslår. Ha en liten bit skumgummi som du kan ta litt på. Kanskje det kan venne deg til konsistensen.

 

Selv tror jeg ikke at jeg er klar for å "face my fear" enda.

 

Leif been here.

:)

Endret av Jakos-k
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Takk for sist Saluttknall!

 

For å kvitte deg med redselen så må du begynne å fortelle deg selv hvor innbydende og ufarlig skumgummi er. Og når du har gitt deg selv den meldingen tilstrekkelig mange ganger, vil ny informasjon ligge i forkant av den "gamle".

 

BTW: Jeg savner dine unike dikt/sangtekster. Håper du snart kommer med noe feiende flott på den fronten!

 

:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...